- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #3.501
Birazda burda takilakOhhh.. ne güzel.. Bende dışardaydım falan şimdi evdeyim takılıyorum![]()
Sayfa hic ilerlememis. Önceden yetisemiyodum simdi kimsecikler ugramiyo pek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazda burda takilakOhhh.. ne güzel.. Bende dışardaydım falan şimdi evdeyim takılıyorum![]()
Ah ah başıma neler geldi ya fırında yemek pişiriyordum yemeği bakmaya gittim pistinde diye tepsi kaydı yemek döküldü onunla uğraşıyorumnabersin
kimseler yok galiba
Aynen he.. önceden bi yarım saat bakma oku oku bitmezdi şimdi kimse yohBirazda burda takilak
Sayfa hic ilerlememis. Önceden yetisemiyodum simdi kimsecikler ugramiyo pek![]()
Eyvaaaah tühAh ah başıma neler geldi ya fırında yemek pişiriyordum yemeği bakmaya gittim pistinde diye tepsi kaydı yemek döküldü onunla uğraşıyorum![]()
Nerdesiniz ulan. millet sohbet etmekten bikti galibaAynen he.. önceden bi yarım saat bakma oku oku bitmezdi şimdi kimse yoh![]()
NaberSelam bebüş![]()
Bir anda tepsi kaydı anlamadım ki yaaEyvaaaah tühnasıl oldu yaa.. kötü olmuş
![]()
Ben bıkmadımmmNerdesiniz ulan. millet sohbet etmekten bikti galiba
Naber![]()
Ben buralardayımNerdesiniz ulan. millet sohbet etmekten bikti galiba
Naber![]()
Zaten inadına üst üste gelir her şey neyse sizin bi tarafınıza bi şey olmasında gerisi mühim değilBir anda tepsi kaydı anlamadım ki yaa
Allahtan hepsi dökülmesi misafir gelecekti bide
Eh bende biraz nasiplendim kolum yandı ama azZaten inadına üst üste gelir her şey neyse sizin bi tarafınıza bi şey olmasında gerisi mühim değil![]()
Ovvvv.. çok geçmiş olsun canımEh bende biraz nasiplendim kolum yandı ama az
Teşekkür ederim canımOvvvv.. çok geçmiş olsun canım![]()
Ben buralardayım
BendeeeBen bıkmadımmm
Ne oldu niye sıkıldı canınBendeeecanim acaip sıkılıyo off poff
![]()
Nerdesiniz ulan. millet sohbet etmekten bikti galiba
Naber![]()