- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.721
Haha kimse evde oturmamis bugün. Evine hosgeldin :)Herkes gezmiş tozmuş. bende arkadaşımdaydım
Yok allaha sükür benimde bi sıkıntım yok. Ayni dertten sadece hahahYok bebiisiim tek derdim karnım biraz da uykum var sanki o kadar.Senin biseyin mi var anlat bana
Hih kir kir sonra öp gecsin dimiGectimi simdi
Bende ayran olsada içsem diyodum kendi kendime..Ay ne yapıyım bende yoruldum.Baygın bir şekilde oturuyorum öyleAyran içtim de bir mülayimlik geldi üstüme
Hoş buldum sizlerde hoş geldiniz:)Haha kimse evde oturmamis bugün. Evine hosgeldin :)
Yok allaha sükür benimde bi sıkıntım yok. Ayni dertten sadece hahah
Hih kir kir sonra öp gecsin dimi
Tmm gecti. bidaha olmasin ama
Hosbuldum sekerHoş buldum sizlerde hoş geldiniz:)
Hosbuldum seker
Bende ayran olsada içsem diyodum kendi kendime..
Hoş buldum sizlerde hoş geldiniz:)
Katılacak mısın yarışmaya?? Kategoriyi de belirleedin:))Tamdemmm hanimmmm ne yapiyorsunnn bakalimmmm? Yarismaya katiliyor musuuunnn???
İç de bayılBen ayran içince uyku bastırıyor hemen
Katılacak mısın yarışmaya?? Kategoriyi de belirleedin:))
Katilmayi düşünüyorum inşallah.
Ama siz de katilin ya. Kuru kuru katilmayayim ben. Amacimiz eglenmek sadece ;-))
Ne yarismasi. Kilik kiyafet yarismasi mi? Ben tipsizim ya kim ne yapsin beni. Sondan birinci olurum giTamdemmm hanimmmm ne yapiyorsunnn bakalimmmm? Yarismaya katiliyor musuuunnn???
Ne yarismasi. Kilik kiyafet yarismasi mi? Ben tipsizim ya kim ne yapsin beni. Sondan birinci olurum gi
Pontipayn teletabi miydi yoksa gece bahcesinden miydi aklima takildi simdi@Bilgece sakarlık yarışması olursa haber et
Pontipayn teletabi miydi yoksa gece bahcesinden miydi aklima takildi simdi
Canim sen ferace giymiyomuydun nasil olcekKatilmayi düşünüyorum inşallah.
Ama siz de katilin ya. Kuru kuru katilmayayim ben. Amacimiz eglenmek sadece ;-))
Hah simdi hatirladim mavi ve kirmizi aileler vardipontipayn .!.:evet evet gece bahçesinden ))
bay ve bayan pontipayn vardı bir de çocukları vardı 12 tane falan
Rezil etceniz beni leeeynnKatıl katıl
Avatarindaki yuz ifadesi oldurdu beni yaziyida uydurmusun tarzsin canim benimevet evet gece bahçesinden ))
bay ve bayan pontipayn vardı bir de çocukları vardı 12 tane falan
Kac yasindasin kuzum sanirim kucuksun
Avatarindaki yuz ifadesi oldurdu beni yaziyida uydurmusun tarzsin canim benim
Kac yasindasin kuzum sanirim kucuksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?