Bilgece ile Sohbete ;)))

Ne yarismasi. Kilik kiyafet yarismasi mi? Ben tipsizim ya kim ne yapsin beni. Sondan birinci olurum gi

Lutfen katil ucuzum. Zaten spor giyiniyorsun degil mi? Hadi katil katil katiiillll

@Bilgece sakarlık yarışması olursa haber et

Tamam canim merak etme haber ederim, kesin 1.olursun

Canim sen ferace giymiyomuydun nasil olcek

Kabanla katilacagim.

maşallah hanımlar yaaa ne zaman açılmış konuda brn yeni rast gelmişim benide aranıza alır mısınııızzz?

Aliriz. Buyrun hosgeldiniz. Nasilsinuz bakalimm? Kimsiniz?

Lutfen katil ucuzum. Zaten spor giyiniyorsun degil mi? Hadi katil katil katiiillll

Tamam canim merak etme haber ederim, kesin 1.olursun

Kabanla katilacagim.

Aliriz. Buyrun hosgeldiniz. Nasilsinuz bakalimm? Kimsiniz?
Ben K.kulübünün uzun zamandır takipçisi ama daha yeni sayılabilecek üyesiyim Bilgecee. Seni ve birkaç arkadaş daha var. Marga dahil :) profillerinize bakmak bile keyif vr mutluluk verici. Muhabbetiniz daim olsun. Ankaradanım ben. Kpss ye hazırlanan bir okulöncesi öğretmeniyim.

Cok korkuyorum benim öyle spor şık kiyafetlerim yok. Gömlek üstüne kazak falan. Valla ben yapamam

Ya sanki ben ne giyecegim. 1.olmayacagim ama eglencesine katilmak istiyorum hadi sen de katil hadi hadi hadi lutfeeeeennn

Teşekkür ederim efendim. Iltifat ediyorsunuz.
Aramiza hos geldin o zaman.
ben de 24 yasinda gencliginin baharinda evli ve cocuksuz Istanbulda yasayan bir insanim
Boyleyim işte yani

Teşekkür ederim efendim. Iltifat ediyorsunuz. :KK60: Aramiza hos geldin o zaman. ben de 24 yasinda gencliginin baharinda :KK70:evli ve cocuksuz Istanbulda yasayan bir insanim :KK28: Boyleyim işte yani :KK19:[/QUOTE .!.:
Hoşbulduuukkk
Maşallah efendim :) valla enerjiniz burdan hissediliyor. İstanbulll adı bile güzel

Boydan mi olcak illa foto? Uff bilgece. Hatrin icin dolabima bakcam ne var ne yok diye ama söz vermiyorum

Kafani gostermek zorunda degilsin. Boydan olacak. Lütfen katil lutfen lutfen. Vardir senin bol bol kiyafetlerin.
Maksat yalniz kalmayayim. Guzel bir anı olsun eheheh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…