- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.801
Diger Konu bence daha atraksiyonlu. Kadin bosanmak uzere ama hamile kalmis.
diyor ki kocam korundum deyip beni kandirdi. Yani kerkeğin korunup korunmadigini bir insan nasil anlamaz? Hala aklim almiyor..
beyin sart tabi
Eve gidince okiycam.merak ettimhahahaben okudum da tövbe tövbe okumasaydım iyiydi
Eve gidince okiycam.merak ettim
Hahahahaha ulan insanlar nasil acik secik yazabiliyo. ben okurken utaniyorum..Okuma biz evli degülüzbirisi de detaylı anlatmış tövbe ya evli miydi ya o üye isim veremiyorum şimdi
Ne yazmis ki. Valla giremiyorum o konuya. cok riskliDiger Konu bence daha atraksiyonlu. Kadin bosanmak uzere ama hamile kalmis.
diyor ki kocam korundum deyip beni kandirdi. Yani kerkeğin korunup korunmadigini bir insan nasil anlamaz? Hala aklim almiyor..
Yine yanlis alintiladim hahahahNe yazmis ki. Valla giremiyorum o konuya. cok riskli
Hahahahaha ulan insanlar nasil acik secik yazabiliyo. ben okurken utaniyorum..
ahahahajaj cinsellige tasindi yaa. Allahim gulmekten karnima kramplar girdi resmen hahaha. Zipzip yapacagini yapti yineNe yazmis ki. Valla giremiyorum o konuya. cok riskli
Aynen bendeBilgece bdv de kayboldu galiba
Arkadaslar noluyo ya. Niye sürekli yanlis alinti yapiyom ben. Simdi de kendimi alintiladim
ahahahajaj cinsellige tasindi yaa. Allahim gulmekten karnima kramplar girdi resmen hahaha. Zipzip yapacagini yapti yine))
Kopuyorum bdvde
Zipzip evli mi yaartık yaş sorup kaçmıyor
ama ama nasıl olur ya yazdıkları
bilgececim bak benim konu patladı seninki yeterli reytingi alamadı : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?