- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.841
Bi orda bi burda kısacası ortada kaldimsahiplenin beni evlatlik alin
yalnız o konuda çok iyi dizi senaristi olsam kullanırdım bu hikayeyi
Leoslar pontpaynlar kuzucuklar nerdeyim ben nayir nolamaz
''boşanmak üzereyken hamile kaldım''Hangisi
Sıkıldım, insanlar çok düşüncesiz, herkes kendi düşüncesinin olmasını istiyo.. bunlar sınav stresiyle birleşince patlıyosun.. vs.. vs...Niden niden noldu
Kim''boşanmak üzereyken hamile kaldım''
Gözün aydın canımmm Allah ayırmasın bir dahaSelam kızlar ben geldim
Ve çok mutluyum çünkü askerlik bittiii
LunaaaaGözün aydın canımmm Allah ayırmasın bir daha
Tovbe de, biz dedikodu yapmayiz
Skma canini yalan dunya burasi sen cok degerli bi kizsin sen uzulursen bizde uzuluruz gormeyim boyle afakanli yazilarSıkıldım, insanlar çok düşüncesiz, herkes kendi düşüncesinin olmasını istiyo.. bunlar sınav stresiyle birleşince patlıyosun.. vs.. vs...
Sıkıldım, insanlar çok düşüncesiz, herkes kendi düşüncesinin olmasını istiyo.. bunlar sınav stresiyle birleşince patlıyosun.. vs.. vs...
evetttt yaşıyorummm : )) 12 gb lık neti 14 günde bitirince kalan 17 günde netsiz kaldım : DLunaaaayaşıyon mu kız seeennnn
Geçen gün seni soruyodum kizlara. Kocayi anasinin evine mi yolladi napti,nerde bu kız dedimevetttt yaşıyorummm : )) 12 gb lık neti 14 günde bitirince kalan 17 günde netsiz kaldım : D
Hos geldin yawrimLunaaaayaşıyon mu kız seeennnn
Hoş buldum sempatik gacımmmHos geldin yawrim
Nasi gidiyo hayat isler gucler nasil 2 gun gormeyim gozum ariyo seni cok merakta ediyorumHoş buldum sempatik gacımmm
: D ay canım teşekkür ederim az kaldı yollayacam bugün gidicektim ben bilet almıştım dün gece açığa aldırdım benim mankafaya söylemedimGeçen gün seni soruyodum kizlara. Kocayi anasinin evine mi yolladi napti,nerde bu kız dedim
Siz üzülmeyin.. hem siz iyi olun ki benide iyi edin.. bunun yanındada dua edin..Skma canini yalan dunya burasi sen cok degerli bi kizsin sen uzulursen bizde uzuluruz gormeyim boyle afakanli yazilar
Arkadaş değil.. çok kişiyle görüşmüyorum zaten. biraz bundan da sıkılıyorum tabi, çevremde kimse yok..Biraz öyle canım.Bencillik ön planda bu devirde.Kulaklarını kapamaktan başka çaren yokEğer arkadaşların ise bunları yapan biraz uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?