Bilgece ile Sohbete ;)))

Sıkıldım, insanlar çok düşüncesiz, herkes kendi düşüncesinin olmasını istiyo.. bunlar sınav stresiyle birleşince patlıyosun.. vs.. vs...

Biraz öyle canım.Bencillik ön planda bu devirde.Kulaklarını kapamaktan başka çaren yok Eğer arkadaşların ise bunları yapan biraz uzaklaş.

Skma canini yalan dunya burasi sen cok degerli bi kizsin sen uzulursen bizde uzuluruz gormeyim boyle afakanli yazilar
Siz üzülmeyin.. hem siz iyi olun ki benide iyi edin.. bunun yanındada dua edin..
Biraz öyle canım.Bencillik ön planda bu devirde.Kulaklarını kapamaktan başka çaren yok Eğer arkadaşların ise bunları yapan biraz uzaklaş.
Arkadaş değil.. çok kişiyle görüşmüyorum zaten. biraz bundan da sıkılıyorum tabi, çevremde kimse yok..
o nedenle arkadaştan daha yakın kişiler böyle olunca daha sinir oluyosun.. şu an o kadar değişik bir psikolojideyim ki, anlatamam. yani aklımın ucundan geçmez dediğim şeyler film şeridi oldu gözümün önünde..

eşime sinir oldum şu an.... çıkıyorum kızlar afedersiniz yarıda kesmek zorunda kaldım sohbeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…