- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.201
Sarma o zaman
Harbi simdi en sevmedigim yemegi esprili anlatacam ama bunlar kucukler terbiyeleri bozulur tuh yazamiyom arkadas
Tikkabilla biz senle tanismadik daha onceBen küçük değilim kii..
Hafi bagsuru varsa napsinevet evlenirsem 3. kriterim acı sevmesi çoo önemli
Hahahaozelden yaz bana
Acisiz hayat bos. Ben bazen ekmeksiz alip aci biber yiyorum ohh missBiz o konuda benimkiyle zıttız ya, ben acı hiç yiyemem, o kaşık kaşık pul biber atıyor yemeklere..
sen de ne istiyorsan varmış maşallah ))
Hafi bagsuru varsa napsin
Aynen bayılırımkim sevmez kii.Ben bir de kuru biber patlıcan severimm
Ya tam yazdığı esnada gözünü acarsanSöylesin burada ben gözlerimi kaparım
Acisiz hayat bos. Ben bazen ekmeksiz alip aci biber yiyorum ohh miss
Hakikaten ha. Cok sukur Allah gönlüme göre verdi ;-)
burdan söyleHahahaozelden yaz bana
Bağsur ne kiz bağkur gibio zaman 4.kriter bağsuru olmasın
Ya tam yazdığı esnada gözünü acarsan
Merhaba ben Tikkabilla, 25 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. Topiğe Yozgat ilinin ufak bir ilçesinden katılıyorum. Diğer arkadaşlara da iyi muhabbetler diliyorum. Ayrıca da senin kınışamıyırım avatarının en büyük fanıyımTikkabilla biz senle tanismadik daha once
Merhaba ben Tikkabilla, 25 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. Topiğe Yozgat ilinin ufak bir ilçesinden katılıyorum. Diğer arkadaşlara da iyi muhabbetler diliyorum. Ayrıca da senin kınışamıyırım avatarının en büyük fanıyım
Sahi bende sana kendimi tanıtmadım galibaMerhaba ben Tikkabilla, 25 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. Topiğe Yozgat ilinin ufak bir ilçesinden katılıyorum. Diğer arkadaşlara da iyi muhabbetler diliyorum. Ayrıca da senin kınışamıyırım avatarının en büyük fanıyım
Ciddi miişte ssk'nın yeni adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?