- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.221
Ciddi mi
Hemoroid olması lazım bilimsel adıCiddi mi
O zaman memnun olduuuuum
Merhaba,ben EnHarbiKiz. 26,5yasindayim,mersinin merkezinden baglaniyorumo avatarinda amma fani varmis. Kimse kiymetini bilemedi ama
Çok güzel olur çok da iyi olurSahi bende sana kendimi tanıtmadım galiba
istersen tanıtayım ahaha
Bende memnun oldumO zaman memnun olduuuuum
Çok güzel olur çok da iyi olur
Ben marcello. Kızlar bana Leo der amaO zaman memnun olduuuuum
Çok güzel olur çok da iyi olur
Yozgatta gorumcem ogretmenlik yapiyoMerhaba ben Tikkabilla, 25 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. Topiğe Yozgat ilinin ufak bir ilçesinden katılıyorum. Diğer arkadaşlara da iyi muhabbetler diliyorum. Ayrıca da senin kınışamıyırım avatarının en büyük fanıyım
Bende memnun oldum
Sınav denen şeylerBen marcello. Kızlar bana Leo der ama
19 yaşındayım.. Bursadanım.. sınav denen şeylere hazırlanıyorum.. böyle işte :)
Avatara bak benden cok sükse yapmisOleeeey efsane avatar geri dönmüş
Yozgatta gorumcem ogretmenlik yapiyo
Ah maalesefOleeeey efsane avatar geri dönmüş
Sınav denen şeylerPeşimizi bırakmıyorlar ki o şeyler maalesef.. Çok kolay gelsin canım, inşallah gönlündeki olur hayırlısıysa tabi.. :) Memnun oldum.
Gercektenmi bilmiyosun yoksam maytapmi geciyosunBağsur ne kiz bağkur gibi
Sorgun da daha fazla sorma ifsa olmaktan korkuyomMerkezde mi? Buranın merkezi bile bizim oraların ilçesi etmez ya.. Hiçbir şey yok buralarda, mahrumiyet bölgesi gibi..
Yok Sorgunda değilim ben, komşu ilçedeyim. Sorgun yine iyi, birkaç mağaza var bari.. Benim olduğum yer hepten beter.. Yarıyıl tatilinde eve gideyim kendimi sokaklara vurucam galibaSorgun da daha fazla sorma ifsa olmaktan korkuyom
Yok öyle bisey google amcaya sordumGercektenmi bilmiyosun yoksam maytapmi geciyosun
He danis bakimherkes burada mı bişe danışıcim
He danis bakim
herkes burada mı bişe danışıcim
Bence sil gitsin "önemsemediği için sildi" imajı olurbakınız benim okuldan 2 yıllık bir arkadaşımla aram bozuldu , hiç de düzeltmeyi düşünmüyorum yani keisnlikle içimden gelmiyor facebookta da sürekli sol frame'de vs çıkıyor hiç görmek istemiyorum silsem çok mu ciddeiye almış görüntüsü uyandırırım acaba , bilemedim
bakınız benim okuldan 2 yıllık bir arkadaşımla aram bozuldu , hiç de düzeltmeyi düşünmüyorum yani keisnlikle içimden gelmiyor facebookta da sürekli sol frame'de vs çıkıyor hiç görmek istemiyorum silsem çok mu ciddeiye almış görüntüsü uyandırırım acaba , bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?