- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.721
HahahahahahhaVay hainler vaaay. Arkamdan gülüp eğlendiniz diyeceğim ama onu da yapamamışsınız. Şimdi ben sizi ne yapayım? Hainler. Kalleşleeer.
Bu topiği böyle başıboş nasıl bıraktınız?
senin yerini tutacak bir baş bulamadık, biz de boş bıraktıkVay hainler vaaay. Arkamdan gülüp eğlendiniz diyeceğim ama onu da yapamamışsınız. Şimdi ben sizi ne yapayım? Hainler. Kalleşleeer.
Sana okuma zorluğu olmasın diye doldurmadıkkVay hainler vaaay. Arkamdan gülüp eğlendiniz diyeceğim ama onu da yapamamışsınız. Şimdi ben sizi ne yapayım? Hainler. Kalleşleeer.
Hahahahahahhabilgece hep başka topiklerde gezdiler buraya gelmediler ben sana soyliimm
senin yerini tutacak bir baş bulamadık, biz de boş bıraktık
Tabi tabiiiiii kesin öyledir zatennnSana okuma zorluğu olmasın diye doldurmadıkk
Onu bunu boşver de özlettin ya kendini.. Ne kadar uzun sürdü bu mapus.. görmeyeli nasılsın, neler yapıyosunBiliyorum biliyorum. Yakinda alacagim onlarin ifadesini. Bugun işim var bir sey yapamayacagim..
Himmmm mantikli bir aciklama olabilir
Tabi tabiiiiii kesin öyledir zatennn
Biliyorum biliyorum. Yakinda alacagim onlarin ifadesini. Bugun işim var bir sey yapamayacagim..
Himmmm mantikli bir aciklama olabilir
Tabi tabiiiiii kesin öyledir zatennn
Onu bunu boşver de özlettin ya kendini.. Ne kadar uzun sürdü bu mapus.. görmeyeli nasılsın, neler yapıyosun
Bilgeceeeee.. hoş geldinnn ne kadar uzun sürdü mapusluğunn. geçmiş olsun bacımm. sensiz ıssız adam gibil olduk buralardaaa..
Allah daha da iyilik versin :) Bende dışarı çıkıcam zaten :) Bende çok öptümValla mapus uzun sürdü. Cihat ettim yani ehehehehhe
Iyiyim cok şükür. Ama islerim var. Cikmam lazim geri gelecegim insallah. Öptüm canim :-**
Valla mapus uzun sürdü. Cihat ettim yani ehehehehhe
Iyiyim cok şükür. Ama islerim var. Cikmam lazim geri gelecegim insallah. Öptüm canim :-**
Hoş geldin bilgeceee:)) nasıl geçti mapuss günlerin:) kitap yazmayı düşünüyor musunparmaklıklar ardındaki anılarım diye
Bu arada selam kızlarr
Kitabımı yazmaya basladim. Mapuslarin gülü diye hahahhaha.
Ya iyi gecti aslinda. O kadar aramadim burayi. Okuyabiliyordum sadece yorum yapamiyordum. Bi de esimin isleri yogundu onunla bende gidiyordum o yüzden pek aramadim burayi ;-))
Siz ne yapiyorsunuz bakalim?
Ne yapalım canım tatilde oturuyorum boş boş bir kaç gündür:)) Kızlar da yok galiba bugün.
Aksam ben hepsini hizaya dizerim))
Akşam koğuşta yoklama var dimek
Selamün aleyküm :)
Kendimi dinliyorum Bilgece, konuşmaya da hazır hissetmiyorum, buna karar verdiğimde seninle de istişare yapmak istiyorum. Ama buraya yazamam.
Tamam canim ne zaman istersen özelden bana yazabilirsin. Destek olmak icin elimden geleni yaparim.
Insallah kötü bir sey yoktur.
Ben de bir sey soracagim. Sorsam mi sormasam mi bilemiyorum.
Icimde bir sıkıntı var.
Simdi biz arada böyle belli bir miktar belirleyip ihtiyaci olan kisilere yardim ediyoruz.
Ama mesela bir seferlige mahsus olmak üzere birine yüklü bir para yardimi yaptik.
Kendimi hic tanitmadim. Bankamatikten yatirdim falan. Ne ben onu gordum ne o beni gördü.
Ama dedim yani sadece 1 kerelige mahsus.
Sonra sürekli mesaj atmalar, falan filan. Allah razi olsun bol bol dua etti.
Ama ben böyle bir iletisim icinde olmak istemedigimi, Allah rizasi icin yaptigimi soyledim. Bir daha mesaj atmazsa daha mutlu olacagimi soyledim.
neyse ondan sonra mesaj atmamis.
Bir baktim ki ayib 19unda mesaj atmis.
Ve 1 seferlige mahsus tekrar yardim istemis.
yani ben demistim 1 seferlik oldugunu.
Çünkü destek oldugumuz baskalari var. Ona göre ayarliyorim her seyi.
Cevap yazmadim.
Sizce ne yapmaliyim?
Bu kişinin samimiyetinden de supheye dustum acikcadi.
rahatsiz oldum.
Sanırım bu site aracılığı ile yaptın.
Cevap yazmamakla en doğrusunu yapmışsın zaten. Ben cok doğru bulmuyorum. Ne olduğunu bilemeyiz.
Benimki özel bir konu canım, teşekkür ederim ilgin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?