Bilgece ile Sohbete ;)))

Vay hainler vaaay. Arkamdan gülüp eğlendiniz diyeceğim ama onu da yapamamışsınız. Şimdi ben sizi ne yapayım? Hainler. Kalleşleeer.

Bu topiği böyle başıboş nasıl bıraktınız?
Hahahahahahha bilgece hep başka topiklerde gezdiler buraya gelmediler ben sana soyliimm

Hahahahahahha bilgece hep başka topiklerde gezdiler buraya gelmediler ben sana soyliimm

Biliyorum biliyorum. Yakinda alacagim onlarin ifadesini. Bugun işim var bir sey yapamayacagim..

senin yerini tutacak bir baş bulamadık, biz de boş bıraktık

Himmmm mantikli bir aciklama olabilir

Sana okuma zorluğu olmasın diye doldurmadıkk
Tabi tabiiiiii kesin öyledir zatennn

Biliyorum biliyorum. Yakinda alacagim onlarin ifadesini. Bugun işim var bir sey yapamayacagim..

Himmmm mantikli bir aciklama olabilir

Tabi tabiiiiii kesin öyledir zatennn
Onu bunu boşver de özlettin ya kendini.. Ne kadar uzun sürdü bu mapus.. görmeyeli nasılsın, neler yapıyosun

Onu bunu boşver de özlettin ya kendini.. Ne kadar uzun sürdü bu mapus.. görmeyeli nasılsın, neler yapıyosun

Valla mapus uzun sürdü. Cihat ettim yani ehehehehhe
Iyiyim cok şükür. Ama islerim var. Cikmam lazim geri gelecegim insallah. Öptüm canim :-**

Valla mapus uzun sürdü. Cihat ettim yani ehehehehhe
Iyiyim cok şükür. Ama islerim var. Cikmam lazim geri gelecegim insallah. Öptüm canim :-**

Hoş geldin bilgeceee:)) nasıl geçti mapuss günlerin:) kitap yazmayı düşünüyor musun parmaklıklar ardındaki anılarım diye

Bu arada selam kızlarr

Hoş geldin bilgeceee:)) nasıl geçti mapuss günlerin:) kitap yazmayı düşünüyor musun parmaklıklar ardındaki anılarım diye

Bu arada selam kızlarr

Kitabımı yazmaya basladim. Mapuslarin gülü diye hahahhaha.
Ya iyi gecti aslinda. O kadar aramadim burayi. Okuyabiliyordum sadece yorum yapamiyordum. Bi de esimin isleri yogundu onunla bende gidiyordum o yüzden pek aramadim burayi ;-))

Siz ne yapiyorsunuz bakalim?

Ne yapalım canım tatilde oturuyorum boş boş bir kaç gündür:)) Kızlar da yok galiba bugün.

Selamün aleyküm :)
Kendimi dinliyorum Bilgece, konuşmaya da hazır hissetmiyorum, buna karar verdiğimde seninle de istişare yapmak istiyorum. Ama buraya yazamam.

Selamün aleyküm :)
Kendimi dinliyorum Bilgece, konuşmaya da hazır hissetmiyorum, buna karar verdiğimde seninle de istişare yapmak istiyorum. Ama buraya yazamam.

Tamam canim ne zaman istersen özelden bana yazabilirsin. Destek olmak icin elimden geleni yaparim.
Insallah kötü bir sey yoktur.
Ben de bir sey soracagim. Sorsam mi sormasam mi bilemiyorum.
Icimde bir sıkıntı var.
Simdi biz arada böyle belli bir miktar belirleyip ihtiyaci olan kisilere yardim ediyoruz.
Ama mesela bir seferlige mahsus olmak üzere birine yüklü bir para yardimi yaptik.
Kendimi hic tanitmadim. Bankamatikten yatirdim falan. Ne ben onu gordum ne o beni gördü.
Ama dedim yani sadece 1 kerelige mahsus.
Sonra sürekli mesaj atmalar, falan filan. Allah razi olsun bol bol dua etti.
Ama ben böyle bir iletisim icinde olmak istemedigimi, Allah rizasi icin yaptigimi soyledim. Bir daha mesaj atmazsa daha mutlu olacagimi soyledim.
neyse ondan sonra mesaj atmamis.
Bir baktim ki ayib 19unda mesaj atmis.
Ve 1 seferlige mahsus tekrar yardim istemis.
yani ben demistim 1 seferlik oldugunu.
Çünkü destek oldugumuz baskalari var. Ona göre ayarliyorim her seyi.
Cevap yazmadim.
Sizce ne yapmaliyim?
Bu kişinin samimiyetinden de supheye dustum acikcadi.
rahatsiz oldum.

Sanırım bu site aracılığı ile yaptın.
Cevap yazmamakla en doğrusunu yapmışsın zaten. Ben cok doğru bulmuyorum. Ne olduğunu bilemeyiz.

Benimki özel bir konu canım, teşekkür ederim ilgin için.

Sanırım bu site aracılığı ile yaptın.
Cevap yazmamakla en doğrusunu yapmışsın zaten. Ben cok doğru bulmuyorum. Ne olduğunu bilemeyiz.

Benimki özel bir konu canım, teşekkür ederim ilgin için.

Haklisin canim en iyisi cevap yazmamak.

Ayy canin ne zaman isterse anlat lutfen.
Belki bir fikrim olur. belki bir yardimim olur.
belki ben de ayni seyleri yasamisimdir bir rahatlama olur.
Kendini iyi hissettigindr anlat lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…