- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.741
Tamam canim ne zaman istersen özelden bana yazabilirsin. Destek olmak icin elimden geleni yaparim.
Insallah kötü bir sey yoktur.
Ben de bir sey soracagim. Sorsam mi sormasam mi bilemiyorum.
Icimde bir sıkıntı var.
Simdi biz arada böyle belli bir miktar belirleyip ihtiyaci olan kisilere yardim ediyoruz.
Ama mesela bir seferlige mahsus olmak üzere birine yüklü bir para yardimi yaptik.
Kendimi hic tanitmadim. Bankamatikten yatirdim falan. Ne ben onu gordum ne o beni gördü.
Ama dedim yani sadece 1 kerelige mahsus.
Sonra sürekli mesaj atmalar, falan filan. Allah razi olsun bol bol dua etti.
Ama ben böyle bir iletisim icinde olmak istemedigimi, Allah rizasi icin yaptigimi soyledim. Bir daha mesaj atmazsa daha mutlu olacagimi soyledim.
neyse ondan sonra mesaj atmamis.
Bir baktim ki ayib 19unda mesaj atmis.
Ve 1 seferlige mahsus tekrar yardim istemis.
yani ben demistim 1 seferlik oldugunu.
Çünkü destek oldugumuz baskalari var. Ona göre ayarliyorim her seyi.
Cevap yazmadim.
Sizce ne yapmaliyim?
Bu kişinin samimiyetinden de supheye dustum acikcadi.
rahatsiz oldum.
Haklisin canim en iyisi cevap yazmamak.
Ayy canin ne zaman isterse anlat lutfen.
Belki bir fikrim olur. belki bir yardimim olur.
belki ben de ayni seyleri yasamisimdir bir rahatlama olur.
Kendini iyi hissettigindr anlat lutfen.
Ben kendi adıma yorum yapayım.Zor durumda olup para yardımı isteyemem ne kadar zor durumda olsam da isteyemem.Sanki biraz iyi niyetini suistimal etmek istiyormuş gibi geldi bana.Arayı da devamlı iyi ve sıcak tutmaya çalışmış.Belki de bu süre zarfında senin tekrar yardımda bulunmayı teklif etmeni beklemiş de olabilir.Baktı ki teklif yok kendisi oluşan samimiyetten istifade böyle bir şey istedi.
Evet, cok tesekkür ederim canım. Buna kesinlikle ihtiyacım var. Çok sağol.
Şimdi çıkmam gerek çünkü yemek yapmam lazım.
Allah a emanet ol.
Olabilir BilemeyecegiM. Ama tekrar yapmamam kendimi kötü hissetmeme neden olabilir mi?
Ama inan guvenim sarsildi yani.
Evet zor durumda olabilir insan ama eli ayagi tutuyorsa da taşı sıksa suyunu cikartir bence..
Bilemiyorum canım ama ihtiyacı olduğunu bilip yardım edemesem içim rahat etmez kötü hissederdim kendimi.Ama biraz daha farklı bir durum sonuçta güvenin sarsılmış ve ihtiyacı var mı emin de değilsin.Bence bundan sonra tabi bu benim fikrim ihtiyaç sahibi olduğuna emin olduğun ve güvendiğin kişiler aracılığıyla birine yardımda bulun.Hem karşı taraf ihtiyacını karşılamış olur hem de senin yaptığın hayır amacına ulaşmış olur.
Ya aslinda ilk basta gercekten inandim ihtiyaci olduguna. Ve hala da eminim. Ama ben 2.sini yapsam biliyorum devami da gelecek.
Allah yardim etsin demekten baska bir Secenegim yok.
Bu konuda gönlüm rahat çünkü gerekeni yaptim diye düşünüyorum.
O zaman için rahat olsun.Sen elinden geleni yaptın çünkü.Eğer gerçekten ihtiyacı varsa da Allah yardımcısı olsun.
Amin inşallah canim..
Ay yeni profil mesajlarına baksana sapık ne yazmış.
Goremedim ben ya
Kaldırmışlar.Sapık ya.Göğüslerle ilgili şeyler yazmış.
Hayir yani internette elinin altinda tonlarca yer var. Sen kalkmissin buraya giriyorsun.
Bu insanlarin ar damari catlamis resmen.
Aynen sapık ya. İnternettekiler kesmemiş onu.Fotoğraf atın merak ettim diyor dengesiz şey.
Ahahahah git ananinkine bak deseydin ya. Tovbe tövbe ya
AAa harbiden nasıl oldun yaHeeeey millet. Ben pro oldum pro.
Nasil oldum bilmiyorim ama olmuşum ya cok sasirdim valla.
AAa harbiden nasıl oldun yamapus ödülümü
Kurabiye yarismasina katilanlarin hepsi pro olmus. Ay iyiki katilmisim. Cok sevindim valla.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?