- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.821
en altta görünüyor bu arada ponticik ^_^
Ben görünüyo muyum peki?bakiim buradaysan şu an cıkks görünmüyorsun:)
evet cıkk söylemedilerCiddi misin? Inanamiyorum cok heyecanli. Tahmin ettiğin birisi var mi? Kim hediye etmisti ki? Meraktan patlardim ben olsam.
Cok gizliyim ben ehehegörünmüyorsun
demek o sendin
Ben görünüyo muyum peki?
evet cıkk söylemediler
ne iyi ama demi hehe
Ciddi misin? Inanamiyorum cok heyecanli. Tahmin ettiğin birisi var mi? Kim hediye etmisti ki? Meraktan patlardim ben olsam.
Pro olmayanlar gormuyor canim eheheheh
samimi olduğum birkaç kişi var da sanmıyorum açıkçası :)Hayirrr tatlisimmm
Ya erkek olsa sitede erkek yapmistir diyecegim. Yaa tahmin ettigin kimse yok mu? Samimi oldugun? Vallahi cok merak ettim
pro değilsin diyorlar pampa bana yazik))en altta görünüyor bu arada ponticik ^_^
samimi olduğum birkaç kişi var da sanmıyorum açıkçası :)
özelden yazayım mı:)
ben hep görünuyorum saniyodum. Altta kendimi görüyorum ki ama :)Hayirrr tatlisimmm
Ya erkek olsa sitede erkek yapmistir diyecegim. Yaa tahmin ettigin kimse yok mu? Samimi oldugun? Vallahi cok merak ettim
ben hep görünuyorum saniyodum. Altta kendimi görüyorum ki ama :)
Kiz kim ne yapmis. ne kacirdim ben? Bana da anlatin
Owww gizli hayreeaaanFalanFilan2025 ye birisi proluk hediye etmis ama kim oldugu bilinmiyooorrr. Cok heyecanliiii
ya diyorum ki o zaman bi suru insan pro oldu, normal bize o yüzden aslında, AA))FalanFilan2025 ye birisi proluk hediye etmis ama kim oldugu bilinmiyooorrr. Cok heyecanliiii
Owww gizli hayreeaaan
Oladabilir tabi. O dedigin ihtimal de var.ya diyorum ki o zaman bi suru insan pro oldu, normal bize o yüzden aslında, AA))
hayranım olduğunu hiç sanmıyorum hehehe
teşekkürler ama yok buralarda o derece popüler değilim
öyle diyorum niye inanamiyosun bilgece inan ya : DOladabilir tabi. O dedigin ihtimal de var.
öyle diyorum niye inanamiyosun bilgece inan ya : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?