Bilgece ile Sohbete ;)))

Seni yakinda onur uyesi yaparlar demedi deme. kesin hic banlanmamissinDir.
ay telefon geldi pardon:)

şey banlandım
dua başlığını kaçırmıştım vize zamanı sonra bize dua etmeden kaçtı filan dediler
sonra kız bana bayağı yüklendi mesaj atmış bana özelden dönmemişim diye
sonra diğer kızlar da onu tanıyorlar beni tanımıyorlar diye beni suçladı filan
taa geçen yıl ehehe öyle ben de dedim sınav dönemi filan anlatamadım derdimi....Halbuki okumayıp okudum da deyip tartışmadan kaçabilirdim değil mi ama yok beni suçlamayı tercih ettiler üzülmüştüm çok bir de günahlarına girdim zamanında okuyamadım diye üzülmüştüm öyle... ehehehe öyle yahu ne uzun anlattım

Nasil ya? Onlar banlanacagina sen mi banlandin ki? Sen de tartismaya girmis miydin ki?

Nasil ya? Onlar banlanacagina sen mi banlandin ki? Sen de tartismaya girmis miydin ki?
çünkü ben tek kişiydim ben onları şikayet etmedim
hepsi bir olup beni şikayet etmiş
hatta ben mune ablaya sonra mesaj atmıştım haksızlık ettin mune abla diye öyle gözünden kaçtı sanırım bir kişi olunca ben

ya dua basliklarinda dikkat ediyorum bazen çok çirkeflesiyorlar cidden))

ya dua basliklarinda dikkat ediyorum bazen çok çirkeflesiyorlar cidden))
onların da ümitleri var işte beklentileri tabi ama anlayış da lazım..bir de benim sıram gelmemişti Allahtan çünkü lafı duasını ettirdi kaçtıye getirdiler ama sıram gelmeyince diyemediler :))
neyse çıktım listeden tabi kendi isteğimle:) eksiklerimi tamamlayıp kaçmıştım:) öyle... denk gelmiş hepsi öyle değl muhakkak da

Hangisi? Soma proluk mu? Bende o zaman pro olmustum galiba. Bedavadan hediye ediliyo mu? Yoksa ben sanmiyorum birinin 30 tl verip baskasina hediye edecegini.
Yada ben cok pintiyim hahaha
evet somadaki

ya 30 lira karşılığında her türlü proluk alıyorsun

sen proysan başkasına hediye ediyosun

yardım yapıcaksan mecburendi yani ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…