- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.841
Tamam inandim ya
Allah allah bi yanlislik mi oldu acaba. Bende merak ettim simdi
hayranım olduğunu hiç sanmıyorum hehehe
teşekkürler ama yok buralarda o derece popüler değilim
ay telefon geldi pardon:)Seni yakinda onur uyesi yaparlar demedi deme. kesin hic banlanmamissinDir.
Allah allah bi yanlislik mi oldu acaba. Bende merak ettim simdi
bilgeceye yazdigima sen de inan))Allah allah bi yanlislik mi oldu acaba. Bende merak ettim simdi
ay telefon geldi pardon:)
şey banlandım
dua başlığını kaçırmıştım vize zamanı sonra bize dua etmeden kaçtı filan dediler
sonra kız bana bayağı yüklendi mesaj atmış bana özelden dönmemişim diye
sonra diğer kızlar da onu tanıyorlar beni tanımıyorlar diye beni suçladı filan
taa geçen yıl ehehe öyle ben de dedim sınav dönemi filan anlatamadım derdimi....Halbuki okumayıp okudum da deyip tartışmadan kaçabilirdim değil mi ama yok beni suçlamayı tercih ettiler üzülmüştüm çok bir de günahlarına girdim zamanında okuyamadım diye üzülmüştüm öyle... ehehehe öyle yahu ne uzun anlattım
çünkü ben tek kişiydim ben onları şikayet etmedimNasil ya? Onlar banlanacagina sen mi banlandin ki? Sen de tartismaya girmis miydin ki?
annem yemeğe çağırıyor
gelirim yine öpüyorum hepinizi
ay telefon geldi pardon:)
şey banlandım
dua başlığını kaçırmıştım vize zamanı sonra bize dua etmeden kaçtı filan dediler
sonra kız bana bayağı yüklendi mesaj atmış bana özelden dönmemişim diye
sonra diğer kızlar da onu tanıyorlar beni tanımıyorlar diye beni suçladı filan
taa geçen yıl ehehe öyle ben de dedim sınav dönemi filan anlatamadım derdimi....Halbuki okumayıp okudum da deyip tartışmadan kaçabilirdim değil mi ama yok beni suçlamayı tercih ettiler üzülmüştüm çok bir de günahlarına girdim zamanında okuyamadım diye üzülmüştüm öyle... ehehehe öyle yahu ne uzun anlattım
çünkü ben tek kişiydim ben onları şikayet etmedim
hepsi bir olup beni şikayet etmiş
hatta ben mune ablaya sonra mesaj atmıştım haksızlık ettin mune abla diye öyle gözünden kaçtı sanırım bir kişi olunca ben
onların da ümitleri var işte beklentileri tabi ama anlayış da lazım..bir de benim sıram gelmemişti Allahtan çünkü lafı duasını ettirdi kaçtıye getirdiler ama sıram gelmeyince diyemediler :))ya dua basliklarinda dikkat ediyorum bazen çok çirkeflesiyorlar cidden))
Insanlar gercekten sorunLu ya
pro olmayanlar yakında mesaj da yazmanaz bilgece : D
Hangisi? Soma proluk mu? Bende o zaman pro olmustum galiba. Bedavadan hediye ediliyo mu? Yoksa ben sanmiyorum birinin 30 tl verip baskasina hediye edecegini.bilgeceye yazdigima sen de inan))
Yazmasnlar. Bir pro olmayanlar benim mesajım ayni platformda mi yayinlanacak hahah
evet somadakiHangisi? Soma proluk mu? Bende o zaman pro olmustum galiba. Bedavadan hediye ediliyo mu? Yoksa ben sanmiyorum birinin 30 tl verip baskasina hediye edecegini.
Yada ben cok pintiyim hahaha
Cagla sikel demisti ya dagdaki cobanla benim oyum bir olur mu diye. Ona vurgu yaptim.tövbe haşa o nası iş
.)
O kisi kimse bana özelden yazsa ne güzel olurdu bendim diye. Valla kimseye demicem. Cok merak ettim suanIyi kalpli biri hediye etmis iste sagolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?