- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.341
Günaydın havamı yerim benn kolaymı şef olduk ne çekişme gördük bee. fermanım olsun bir daha bu topic de hizmet beklerim uğradığım an çay börek pooça bilimum ne varsa isterim dağıtırım burayıı..oo şeff çok havalı
günaydıın bu aradaaa:))
Ohhh şifamm olsunn..Sakin ol şefgel bir çayy iççeek
2 gün topige girmemisim sayfa oldugu gibi duruyo. Hic ilerleme yok. Devamsizliktan kapanir bura söyliyim
Okuldan geldim evde bos bos duruyom. Sen?
Okuldan geldim evde bos bos duruyom. Sen?
Hadi hadi muhabbete. ..
Ne var ne yook ?? Artık başkalarının konularında karşılaşıyoruz
Canim ne yapiyorsuunnn?? Ne var ne yoookk? Matmazelden de marcellodan da ses cikmiyor ya
Evet ikisini de görmüyorum hiç.Özellikle Marcello hiç gözükmüyor gerçekten.Bu aralar bir kaç gündür bende KK ya dadandım.Öyle işte bir değişiklik yok monoton hayat.Sen nasılsın?? Katılacak mısın yarışmayaa?
Ne direktifi vermiş gızzHangi yarisma canim? Bu arada tamdemin direktiflerine uy
Eski dostlarimin yerini tutmuyo yaTakılmaca bende.Sizin orası da bir garip biz tatil siz okulkaynaştın mı arkidişlerinle
Nerdesin baciiimHadi hadi muhabbete. ..
Nerdesin baciiim
Bende ayniyim nolsun iste , gorumcemin cocuguda bende 4 cocukluyum epeydirNerde olayim. Ev is guc yemek ugrasip duruyorum. Sen nerelerdesin????
Vuuuuu 4 çocukkBende ayniyim nolsun iste , gorumcemin cocuguda bende 4 cocukluyum epeydir
Temizlikle yemekle ugrasiyorum bide kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?