Bilgece ile Sohbete ;)))

Merhaba canım hoş geldin. Evin işi bitti mi??

Yok ya gerilmiyorum. Eğlenceli oluyor eheheh Ya sen de hep beni düşünüyorsun ne kadar iyisin yaaa
Yok canim ya biter mi
Nirelere gidem nidem eve girmez oldum daginikliktan
Sen napiyosun cınımmmm

Sende öylesin canım benim Arada seni frenlemek lazım

Aynen aynen. Yoksa durduramıyorum kendimi ama karmakarışık yoksa diğerleri o kadar da fena değil
Yok canim ya biter mi
Nirelere gidem nidem eve girmez oldum daginikliktan
Sen napiyosun cınımmmm
Hadi ya? Ne yaptınız ki o kadar?
Ben de evdeyim. Bir şey yaptığım yok. Eşim kardeşleri yüzünden biraz psikolojik bunalımdaydı onunla uğraştım, düzeldi çok şükür.. Böyle yani

Ayy noldu ki ben kacirdim yani anlattiysan
Ne sen sor ne ben soyliyim bin pisman oldum ama yatagim mukemmel oldu enazindan yolunda giden seylerde var

Ayy noldu ki ben kacirdim yani anlattiysan
Ne sen sor ne ben soyliyim bin pisman oldum ama yatagim mukemmel oldu enazindan yolunda giden seylerde var

Yok canım anlatmadım.. Kardeşleriyle iş konusunda sorunu vardı. Bizim restaurant varya ama ortaklı. Eşim 1 aylık onu tadilata sokmuştu. Yaptı hem de çok lüks yaptı. Kardeşleri hiiiç ilgilenmedi. Onu da devre dışı bıraktılar. Bu yuzden çok psikolojisi bozulmuştu. Bizim bi tane daha var lokanta tarzında. Eşim oraya gitti. Şimdi orayı yapacak edecek. Tek başına çalışıyor. Keyfi yerine geldi çok şükür.
Kardeşleri nerde kötü bir şey olmuşsa eşime suç atıyorlar, nerde iyi bir şey varsa da kendileri yapmış oluyor. Eşim de en son bağırdı kükredi. Telefonunu falan paramparça etti. Gitti kavgaya. Çok sinirlidir benimki. Neyse çok şükür tek başına çalışıyor.. Şimdi orayı yapacak, inşallah bi daha eşimin başına üüşmezler. Kötüyken bir çivi çakmazlar, iyi güzel yapıldı mı da sahiplenirler.. Sinir oluyorum ben de...

Yatağın güzel olmuşsa iyi ama diğer şeyler ne oldu ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…