Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay canim bizim bebisimiz yok biz de birbirimizi salliyoruz ne yapalim :KK70: ya senin kiz nasil??
Evet evet gidicem insallah en kisa surede. Hic sorma gece daldik muhabbete cikamadik guzrl oldu ama. Keske kacirmasaydin :KK53:
Ben de hayvanlari severim ama disarda. Kedi alicaktim cok tüy doker drdiler vazgectim. Acaba alip da lazer epilasyon mu yaptirsam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

oglum hastaydi canim onunla ilgilendim, surekli oksuruyordu kuzum oksurmekten tam yatamadi.
hahahhaha lazer mi
last ned.webp
sana bu kedi lazim o zaman tuy sorunu yok :KK70::KK70::KK70: ama biraz korkunc geldi bana :KK53::KK17::KK17::KK17::KK17:

oglum hastaydi canim onunla ilgilendim, surekli oksuruyordu kuzum oksurmekten tam yatamadi.
hahahhaha lazer mi Eki Görüntüle 1516515 sana bu kedi lazim o zaman tuy sorunu yok :KK70::KK70::KK70: ama biraz korkunc geldi bana :KK53::KK17::KK17::KK17::KK17:

Cok gecmis olsun ya allah sifa versin.
Ya ben de diyorum sfenks bunun adi. Bundan alayim mi M meyra dedim tehlikeli olabilirmis. Ya bana da korkunc geliyor. Yuzuklerin efendisindeki Golluma benziyor :KK70::KK70:Ben bunu alsam benim evime kimse gelmez canavar besliyor diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

Cok gecmis olsun ya allah sifa versin.
Ya ben de diyorum sfenks bunun adi. Bundan alayim mi M meyra dedim tehlikeli olabilirmis. Ya bana da korkunc geliyor. Yuzuklerin efendisindeki Golluma benziyor :KK70::KK70:Ben bunu alsam benim evime kimse gelmez canavar besliyor diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
saolasin amin,
ben olsam bende gelmem :KK17::KK17: bu gece ruyama girmese bari bu kedi :KK53::KK53: sen en iyis muhabbet kusu al :KK5:

saolasin amin,
ben olsam bende gelmem :KK17::KK17: bu gece ruyama girmese bari bu kedi :KK53::KK53: sen en iyis muhabbet kusu al :KK5:

:KK70::KK70:ama alayim mi ya eglenceli olur. Annemlerr gidince de gotururum cok tatlilar yaa :KK70::KK70:

ya canim benim kaynim bugun izinliymis, eltimler cay icmeye gelebilirlermis azicik evi toplayayim da agizlarina laf vermeyeyim. Ayrica gece drdigin gibi dua ettim bir sifa duasi var onu okudum kendime geldim şükürler olsun. Sagolsain :KK60::KK60:

:KK70::KK70:ama alayim mi ya eglenceli olur. Annemlerr gidince de gotururum cok tatlilar yaa :KK70::KK70:

ya canim benim kaynim bugun izinliymis, eltimler cay icmeye gelebilirlermis azicik evi toplayayim da agizlarina laf vermeyeyim. Ayrica gece drdigin gibi dua ettim bir sifa duasi var onu okudum kendime geldim şükürler olsun. Sagolsain :KK60::KK60:

annenin kalbine iner kiz ALLAH korusun :KK17:
tamam canim kolay gelsin sana Dua HER DErde DEva canim RAbbim sifa versin :KK19::KK60::KK60:

Kız bilgece hayal mi Gercekmi karar veremedim adı var kendi yok o_Oyine kim şikayet etmiş yollamışlar :KK55:o_O

Ben de ona bakıyordum tam.
Konu kapanmış ama kapanmakla ilgiydi.
Kocası kapanmasını istemiş kadının.
O sebepten yine banlandi. Kaç gün sürerse artık.
Ama burdan helal olsun diyorum Bilgeceye...

Okudum mesajları Allah ım ne garip insanlar var Rabbim ıslah eylesin böyle düşünenleri. Resmen gunaha giriyorlar. Böyle bisey kesin yoktur sırf ortalık karıştırmak için açılan bi konu kesin ateist felandir.

Okudum mesajları Allah ım ne garip insanlar var Rabbim ıslah eylesin böyle düşünenleri. Resmen gunaha giriyorlar. Böyle bisey kesin yoktur sırf ortalık karıştırmak için açılan bi konu kesin ateist felandir.

Ben de artık öyle düşünüyorum. Bilgece kaç gün yok acaba? Canım arkadaşım
ya. Uzun sürmese bari...:KK1:

Back
X