Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece 32 yaşımdayım 2 oğlum var, 4 yaşında ve 4 aylık ev hanımıyım.

Bu aralar hep evdeyim bolca bdv okuyup psikolojimi bozuyorum:)

Seni de bdv de ki yorumlardan merak ettim, ne olgun hatun kırk yaşında vardır diyordum ama 26 yaşındaymışsın:)

başka merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin:)

sen neler yaparsın?

@Bilgece 32 yaşımdayım 2 oğlum var, 4 yaşında ve 4 aylık ev hanımıyım.

Bu aralar hep evdeyim bolca bdv okuyup psikolojimi bozuyorum:)

Seni de bdv de ki yorumlardan merak ettim, ne olgun hatun kırk yaşında vardır diyordum ama 26 yaşındaymışsın:)

başka merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin:)

sen neler yaparsın?

26 degil daha 25 bile olmadim. :oops:
Herkes ayni seyi soyluyor. Beni hep buyuk saniyorlar :confused:

Oh ne guzel ya Allah evlatlarinizi bagislasin. Cok tatli bana da nasip eder hayirlisiyla insallah, dua beklerim. :KK37:
aynen ben de bdvyi okuya okuya psikolojim bozuldu:KK8:

@Bilgece amin sağol

İnşaallah sağlıklı sihhatli hayırlı evlatların olur yuvanız çın çın sesleriyle dolar:)

Kk ya ilk hamile kalmak istediğimde üye olmuştum hey gidi günler:)

Oh oh ne guzel ya insallah hep boyle devem eder..

Hos geldin. Tabiki sen demende bir sakinca yok aksine daha hosuma gider. iyi dusuncelerin icin de cok tesekkurler ;-)
Nasilsin? Kac yasindasin azcik kendini tanitabilirsen sevinirim ;-)

Ay canim kolay gelsin ya. Benim hic o kadar gücüm yok inanki. Bi battaniyeyi bile yikayamam :-) :-) :-)

Sağol canım benim de yok ama mecbur yapıyorum işte.

Valla havalar ısınınca bayağı dışarı çıkmaya falan başladım eve zor giriyorum yorgunluk falan haliyle.. :KK70:
Sen neler yapıyorsun

Ben de anneme geldim düğün vardi da bi akrabanin. yaz geldi ama birden geldi cok guzel oh :KK76:

@Bilgece amin sağol

İnşaallah sağlıklı sihhatli hayırlı evlatların olur yuvanız çın çın sesleriyle dolar:)

Kk ya ilk hamile kalmak istediğimde üye olmuştum hey gidi günler:)

Amin amin cok sagol:KK60::KK60:
ben de nisan kiyafeti sormak icin uye olmustum :KK48:

Kuzum sen nasıl becerion bu işleriii :-)..
bilgeceeeee

Valla canim beni kibleyenler var anladin mi? Mesela ben bi sey yapiyorum aninda kibliyor o sahislar ve banlaniyorum. Ama benimle ayni seyi yapan kiblenmedigi icin banlanmiyor... yaa iste boyle.. :KK59:

Ben de anneme geldim düğün vardi da bi akrabanin. yaz geldi ama birden geldi cok guzel oh :KK76:

Amin amin cok sagol:KK60::KK60:
ben de nisan kiyafeti sormak icin uye olmustum :KK48:

Valla canim beni kibleyenler var anladin mi? Mesela ben bi sey yapiyorum aninda kibliyor o sahislar ve banlaniyorum. Ama benimle ayni seyi yapan kiblenmedigi icin banlanmiyor... yaa iste boyle.. :KK59:
kimlermiş casuslarr..
teşhis edelimde bizde pusuya yatalımm ;))))

Kolay gelsin canim valla ben daha bahar temizligine baslamadim bayramdan 2 gun once yapip kurtulucam insallah :KK70::KK70::KK70:

Bu ev beni temizlikten bile soguttu. Ben ki eşi çay içerken sehpaya çay damlatsa hemen silen bir insanım.
Çayı öyle bir karıştırıyor ki çay tabağına dökülüyor bardağı alıp her yere damlata damlata yukarı çıkıyor. :KK67:
Şiştim vallahi...
Sana geliyim sakla beni. :cool:

kimlermiş casuslarr..
teşhis edelimde bizde pusuya yatalımm :KK66:)))

Saban, hababam sinifi tatilde filminde diyor ya aramizda casus olabilir. Aklima o geldi :KK70::KK70:

@Bilgece bazılarının damarına basıyorsun iyi de yapıyorsun:) onlarda başedemeyince en ufak açığını kib lemekte buluyor.

Aynen canim ama bazilarinin da sanirim sahsi nefreti var. Banlaninca iclerinin yagi eriyor olsa gerek:KK70::KK70::KK70:

Bu ev beni temizlikten bile soguttu. Ben ki eşi çay içerken sehpaya çay damlatsa hemen silen bir insanım.
Çayı öyle bir karıştırıyor ki çay tabağına dökülüyor bardağı alıp her yere damlata damlata yukarı çıkıyor. :KK67:
Şiştim vallahi...
Sana geliyim sakla beni. :cool:

Ayyy valla sen temizlik hastasiydin cidden anlatmistin. Bezle falab geziyorsun. Valla sekerim ne diyeyim gel bana amaaan bosver ya hayat guzel :KK70::KK70:

Back
X