Bilgece ile Sohbete ;)))

ayyy ne güzel oyundu o :) amaan dinlen canım bugünde boş ver:) piknikteydin o zaman sen:)
Ve aleykümselam canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasilsin? Ağlama ya şu an komşumdayim. Dağ gibi ütüsü duruyor karşımda. Biz çay hüplüyoruz.

ohhh afiyet olsun, bende mi hüpletsem ne yapsam:) benim komşum kv ve eltim:)eltime gitmem hiç sohbeti açmaz kv de çay içmez:) ben de sizle içiyormuş gibi yapıyım:)

Aile apartmanı yani :))
Gel buyur beraber olsun. Ben eltimi çok severim. Bacimdan farkı yoktur. O da beni ablası gibi sever, sayar... maşallah diyeyim.

Son düzenleme:

Evet canim piknikteydik 20 kisi vardik

Hayır çocuğum yok daha

Kac yillik evlisiniz??

Aile apartmanı yani :))
Gel buyur beraber olsun. Ben eltimi çok severim. Bacimdan farkı yoktur. O da beni ablası gibi sever, sayar beni... maşallah diyeyim.
evet aile apartmanı:) bu durumdan memnun olan nadir kesimdenim:)

maşaallah canım size

eltimle sorunumuz yok sadece sohbeti açmıyor başından beri mesafeli saygılıyız ben ondan büyüğüm zaten, genelde kendi akrabalarından bahseder haliyle sıkılıyorum:) aramızda sorun olmaz olabilemez:)))) olursa kökünden kazırım sorunu:))) telden smile ekliyemiyorum aralardaki gülme smilenı sen tamamla:) üstelik daha üç elti adayım var:)
teşekkür ederim şimdi çay koyuyorum bende:)

:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.

Benimde5 eltim var 2 tanesi yakın bana ama evlendiğimizden beri mesafeliyim

En güzeli baştan mesafe koymak

1,5 yıllık evliyiz canım

Aynen ben de 1.5 yillik evliyim

:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.
Ohh sizin elti muhannetlerinjzi kiskandim. Benimkilerle her telden muhabbet mumkun degil maalesef ki. Her an her seyi yanlis anlamaya meyilliler. Tuhaf insanlar. O yuzden cok gidip gelmeyiz. Sukur uzagim yani..

Ya kizlar benim evi temizlemem lazim siz bool bool sohbet edin. Ben evde yokken ev biraz dagilmis simdi cikiyorum. Optum sizi
Ama siz muhabbete devam edin. Ben okurum gelince hepsini..

Aynen ben de 1.5 yillik evliyim

Ohh sizin elti muhannetlerinjzi kiskandim. Benimkilerle her telden muhabbet mumkun degil maalesef ki. Her an her seyi yanlis anlamaya meyilliler. Tuhaf insanlar. O yuzden cok gidip gelmeyiz. Sukur uzagim yani..

Hayatta yapamam öyle insanlarla, o ne öyle be... benim bir eltim var. Bir de görümcem. Kalabalık değiliz. Eltim benden küçük ama yaşına göre ağır başlıdır. Normalde arkadaş çevrem benden büyüktür, öyle tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…