- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.369
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.681
Hoşbuldum...
İyiyim teşekkür ederimm...
Can sıkıntısı
Guzel günler seni bekliyorAyyy inş inş canım ya inş.
Neden sıkıyor canin? Kac yasindasin? Evli misin?
27 yaşındayım evliyimm...
Can sıkıntısı bazen oluyor öylee
ayyy ne güzel oyundu o :) amaan dinlen canım bugünde boş ver:) piknikteydin o zaman sen:)Amin canim amin her seyin hayirlisi cok zordu. Yaa demek sen de aybi ruyayi gordun. Anaam ne kadar ilginc ya
Ah canim ne diyeti yaben eve dun gece geldim. Eee ev mahvolmus haldE. Dun cok yoruldugum icin de bugun daha uyanamadim bile her yerim agriyir. Saatlerce ortada sican diye bir oyun var ya onu oynadik dun
Kalkip evi de temizlemem lazim. Ayy bende cocuk yok ama benim de temizligim var ee tabi senin isin daha zor. Allah yardimcin olsun..
Ve aleykümselam canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasilsin? Ağlama ya şu an komşumdayim. Dağ gibi ütüsü duruyor karşımda. Biz çay hüplüyoruz.
Himm ben de 25 yasindayim. Evliyim cocugum yok. Senin var mi cocuk?
ayyy ne güzel oyundu o :) amaan dinlen canım bugünde boş ver:) piknikteydin o zaman sen:)
ohhh afiyet olsun, bende mi hüpletsem ne yapsam:) benim komşum kv ve eltim:)eltime gitmem hiç sohbeti açmaz kv de çay içmez:) ben de sizle içiyormuş gibi yapıyım:)
ayyy ne güzel oyundu o :) amaan dinlen canım bugünde boş ver:) piknikteydin o zaman sen:)
ohhh afiyet olsun, bende mi hüpletsem ne yapsam:) benim komşum kv ve eltim:)eltime gitmem hiç sohbeti açmaz kv de çay içmez:) ben de sizle içiyormuş gibi yapıyım:)
Hayır çocuğum yok daha
evet aile apartmanı:) bu durumdan memnun olan nadir kesimdenim:)Aile apartmanı yani :))
Gel buyur beraber olsun. Ben eltimi çok severim. Bacimdan farkı yoktur. O da beni ablası gibi sever, sayar beni... maşallah diyeyim.
ooo çok iyi bol eğlenceli geçmiştir:)Evet canim piknikteydik 20 kisi vardik
Kac yillik evlisiniz??
ooo çok iyi bol eğlenceli geçmiştir:)
Evet canim piknikteydik 20 kisi vardik
Kac yillik evlisiniz??
evet aile apartmanı:) bu durumdan memnun olan nadir kesimdenim:)
maşaallah canım size
eltimle sorunumuz yok sadece sohbeti açmıyor başından beri mesafeli saygılıyız ben ondan büyüğüm zaten, genelde kendi akrabalarından bahseder haliyle sıkılıyorum:) aramızda sorun olmaz olabilemez:)))) olursa kökünden kazırım sorunu:))) telden smile ekliyemiyorum aralardaki gülme smilenı sen tamamla:) üstelik daha üç elti adayım var:)
teşekkür ederim şimdi çay koyuyorum bende:)
evet aile apartmanı:) bu durumdan memnun olan nadir kesimdenim:)
maşaallah canım size
eltimle sorunumuz yok sadece sohbeti açmıyor başından beri mesafeli saygılıyız ben ondan büyüğüm zaten, genelde kendi akrabalarından bahseder haliyle sıkılıyorum:) aramızda sorun olmaz olabilemez:)))) olursa kökünden kazırım sorunu:))) telden smile ekliyemiyorum aralardaki gülme smilenı sen tamamla:) üstelik daha üç elti adayım var:)
teşekkür ederim şimdi çay koyuyorum bende:)
1,5 yıllık evliyiz canım
Ohh sizin elti muhannetlerinjzi kiskandim. Benimkilerle her telden muhabbet mumkun degil maalesef ki. Her an her seyi yanlis anlamaya meyilliler. Tuhaf insanlar. O yuzden cok gidip gelmeyiz. Sukur uzagim yani..:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.
Aynen ben de 1.5 yillik evliyim
Ohh sizin elti muhannetlerinjzi kiskandim. Benimkilerle her telden muhabbet mumkun degil maalesef ki. Her an her seyi yanlis anlamaya meyilliler. Tuhaf insanlar. O yuzden cok gidip gelmeyiz. Sukur uzagim yani..
düğün tarihiniz
Aynen ben de 1.5 yillik evliyim
Ohh sizin elti muhannetlerinjzi kiskandim. Benimkilerle her telden muhabbet mumkun degil maalesef ki. Her an her seyi yanlis anlamaya meyilliler. Tuhaf insanlar. O yuzden cok gidip gelmeyiz. Sukur uzagim yani..
Ya kizlar benim evi temizlemem lazim siz bool bool sohbet edin. Ben evde yokken ev biraz dagilmissimdi cikiyorum. Optum sizi
Ama siz muhabbete devam edin. Ben okurum gelince hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?