- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.701
Ya kizlar benim evi temizlemem lazim siz bool bool sohbet edin. Ben evde yokken ev biraz dagilmissimdi cikiyorum. Optum sizi
Ama siz muhabbete devam edin. Ben okurum gelince hepsini..
Oh evet valla cok guzeldi. Bu arada kac yasindasin? Su an en kucuk gelin benim3 tane daha eltim var bi de bekar kaynim . Gerci 2.kaynimin esi yasca benden küçük. .
:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.
32 yaşım canım:) en büyük gelin benim zaten şimdilik iki geliniz:) senin ailende kalabalıkmış okudum, bizde altı kardeşiz dört kız iki erkek, eşimde yedi kardeş iki kız beş erkek:)
amin.eltiyle anlaşılmaz pek maşaallah size, aman sorun olmasında varsın muhabbette olmasınben konuşmayı severim az çenem düşük:)
Oh evet valla cok guzeldi. Bu arada kac yasindasin? Su an en kucuk gelin benim3 tane daha eltim var bi de bekar kaynim . Gerci 2.kaynimin esi yasca benden küçük. .
:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.
sende de elti bolluğu varmış:) doğru söylüyorsun mesafe iyidir sonra anlaşamayınca sorunlar büyük oluyor normal ilişkilere göre, eşler dahil oluyor vs.Benimde5 eltim var 2 tanesi yakın bana ama evlendiğimizden beri mesafeliyim
En güzeli baştan mesafe koymak
sende de elti bolluğu varmış:) doğru söylüyorsun mesafe iyidir sonra anlaşamayınca sorunlar büyük oluyor normal ilişkilere göre, eşler dahil oluyor vs.
anladım. ama bunun bilincinde olmanız ne güzel. hepimiz biraz takıntılıyızdır zaten.anksiyete takinti rahatsizligidir bir cesit psikolojik bi hastalik. temizlik takintisi ocagi kapattigi halde surekli kontrol etme takintisi gibi daha sayabilecegim bircok takintilar var. hamile oldugum icin hap kullanamiyorum o yuzden burda bu soruyu sordum alacagim cevaplara gore kendimi rahatlatiyorum. bende biliyorum taktigim seyler sacama ama bunu baskasindan duymak beni rahatlatiyor. dusmanimin basina bile gelmesin boyle bi rahatsizlik cok zor.
kolay gelsinYa kizlar benim evi temizlemem lazim siz bool bool sohbet edin. Ben evde yokken ev biraz dagilmissimdi cikiyorum. Optum sizi
Ama siz muhabbete devam edin. Ben okurum gelince hepsini..
Caaanimmmmmmmmmmmm.
Kız temizlendin mi evi? Ne yapıyorsun?
Bizi ihmal etme özlüyoruz.
Ay canim benim yaaatemizledim temizledim. Simdi kore dizisi izliyorum iste ;-) sen ne yapiyorsun
Hımm izle bakalım. Ben de dinlendim biraz, kalkıyımda bir şeyler kolileyim. Öpüyorum.
Ne kolisi? Tasiniyor musunuz?? Ne zaman kiz?
Ben evi toplayıp gidicem canım memlekete. Mayıs sonu gibi. Ama taşınmamız temmuzu bulur herhalde...
Bitti görevi. Yazdım ama unuttun galiba.
mirac kandilimiz mubarek olsun Rabbim ettigimiz tum dualari hayirlisi ile kabul etsin.
Günaydın ....
Kandiliniz mubarek olsun...
mirac kandilimiz mubarek olsun Rabbim ettigimiz tum dualari hayirlisi ile kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?