Bilgece ile Sohbete ;)))

Oh evet valla cok guzeldi. Bu arada kac yasindasin? Su an en kucuk gelin benim 3 tane daha eltim var bi de bekar kaynim . Gerci 2.kaynimin esi yasca benden küçük. .

32 yaşım canım:) en büyük gelin benim zaten şimdilik iki geliniz:) senin ailende kalabalıkmış okudum, bizde altı kardeşiz dört kız iki erkek, eşimde yedi kardeş iki kız beş erkek:)

:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.

amin.eltiyle anlaşılmaz pek maşaallah size, aman sorun olmasında varsın muhabbette olmasın ben konuşmayı severim az çenem düşük:)

Ben hiç sevmem konuşmayı eltim benim tam tersim

Oh evet valla cok guzeldi. Bu arada kac yasindasin? Su an en kucuk gelin benim 3 tane daha eltim var bi de bekar kaynim . Gerci 2.kaynimin esi yasca benden küçük. .

32 yaşım canım:) en büyük gelin benim zaten şimdilik iki geliniz:) senin ailende kalabalıkmış okudum, bizde altı kardeşiz dört kız iki erkek, eşimde yedi kardeş iki kız beş erkek:)

:)) afiyet olsun canım. Hımm anladım. Yok biz de her telden muhabbet olur seviyeli bir şekilde Allah bozmasin. Amin.

amin.eltiyle anlaşılmaz pek maşaallah size, aman sorun olmasında varsın muhabbette olmasın ben konuşmayı severim az çenem düşük:)

Benimde5 eltim var 2 tanesi yakın bana ama evlendiğimizden beri mesafeliyim

En güzeli baştan mesafe koymak
sende de elti bolluğu varmış:) doğru söylüyorsun mesafe iyidir sonra anlaşamayınca sorunlar büyük oluyor normal ilişkilere göre, eşler dahil oluyor vs.

anladım. ama bunun bilincinde olmanız ne güzel. hepimiz biraz takıntılıyızdır zaten.
ahh bende bi temizlik takıntısı yok valla. keşke biraz titiz olsaydım bu konuda ama nerdeee...
Ya kizlar benim evi temizlemem lazim siz bool bool sohbet edin. Ben evde yokken ev biraz dagilmis simdi cikiyorum. Optum sizi
Ama siz muhabbete devam edin. Ben okurum gelince hepsini..
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…