- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.481
hahahah benim bel 65 kalca yuzu gecmis desem anlarsin heralde hahahahhsahahCidden nasil bir vücudun oldugunu cok merak ettim
Kemiklerin iri ellam?
Aleyküm selam, hosgeldin canim :)
Aynen kışın daha iyi salep de severim kışın o da güzel oluyor vazgeçtim nescafe yapacağım valla buzdolabında soğuk içecek yok hiç düşünmüyor annemle babam gazoz filan alalım evde gençler var bisküviyle filan güzel gider diye kendileri ne seviyorsa onu alıyorlar benciller
yaaaa gulmeeeTövbe bismillah
Selamm
amanin sende mi 48 din. şimdi kaçsın boyun kaç burcun ne (zipzip e ithafen)
Doğru ama sıcak havalarda iyi gidiyor be hele ramazanda iftarda annemle tek başımıza içeriz 2 litreyihahahah benim bel 65 kalca yuzu gecmis desem anlarsin heralde hahahahhsahah
Ya kemiklerim iri falab degil valla bakinca zayif gorunuyorim ama iste su totoyu eriticem insallah eheheheheh
gazoz kola zararli bosver almasinlar zaten
yaaaa gulmeee
163Ben hiç hakaret eder miyim sana canım kendimi yerdim tam tersi biraz yerememişim galibasenin boy kaç?
ayy canim sen cocuk bakinca alistirma fiyorsun ben bakinca illallah ediyorum@Bilgece iyiyim, napiyim canım sen napıyosun?
eltimin oğluna baktım dışarıda işi vardı..
Çocuklu hayatı yaşıyorum önceden alıştırma oluyo bana
siz gene hayatınızın bi dönemide zayıf olmuşsunuz bn en son 5.sınıfta zayıftım
Tanıtıyoruz önce kendimizi ben 19 buçuk yaşındayım üniye tekrar hazırlanıyorum bekarım İstanbul'dayım sen? Bu arada naber
A.selam canım
Olsun sen eminim böyle de güzelsindir. Hem ne demisler kadinin kalcalisi makbulÂmin canım ya yaşamaz mıyım içtiğim ilaçlar kilo aldırdı hep geçen sene 58 kiloydum taş çatlasın 60 olurdum şimdi 68 im
Sükür canim, is bitse de eve gitsem diye bakiyorum. Sen nasilsin? Yordu mu cocuklar seni?Hoşbulduk, napıyosun canım?
Kim Kardashian'a rakiphahahah benim bel 65 kalca yuzu gecmis desem anlarsin heralde hahahahhsahah
Ya kemiklerim iri falab degil valla bakinca zayif gorunuyorim ama iste su totoyu eriticem insallah eheheheheh
168 boy 68 kilo163senin??
ayy canim sen cocuk bakinca alistirma fiyorsun ben bakinca illallah ediyorumkendi cocugum olsa ne yapicam diyorim
Ben 5.sinifta sence kac kiloydum??
25resmen 25 kiloudum nasil yasiyordum acaja
Doğru ama sıcak havalarda iyi gidiyor be hele ramazanda iftarda annemle tek başımıza içeriz 2 litreyi
hahahah benim bel 65 kalca yuzu gecmis desem anlarsin heralde hahahahhsahah
/ooo en sevdiğim kadın tipi ince belli dolgun kalçalı hmm
siz gene hayatınızın bi dönemide zayıf olmuşsunuz bn en son 5.sınıfta zayıftım
bende hiç 48 olmadım
Evet ya Boyum 1.60
Veee tabiki başak başka nolucuydu
Senin?
boy 163 kilo 55 burcum yengeçyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yani öyle demişlerOlsun sen eminim böyle de güzelsindir. Hem ne demisler kadinin kalcalisi makbul
Sükür canim, is bitse de eve gitsem diye bakiyorum. Sen nasilsin? Yordu mu cocuklar seni?
Kim Kardashian'a rakip
hiç hatırlamıyorum vallaha 5 e kadar zayıftım ama163senin??
ayy canim sen cocuk bakinca alistirma fiyorsun ben bakinca illallah ediyorumkendi cocugum olsa ne yapicam diyorim
Ben 5.sinifta sence kac kiloydum??
25resmen 25 kiloudum nasil yasiyordum acaja
Olsun sen eminim böyle de güzelsindir. Hem ne demisler kadinin kalcalisi makbul
Sükür canim, is bitse de eve gitsem diye bakiyorum. Sen nasilsin? Yordu mu cocuklar seni?
Kim Kardashian'a rakip
boyunu hoc kiskanmadim ki168 boy 68 kilo
İyi yapıyor aslında babamda o yüzden almıyor işteBenim esim hayatta izin vermez. Eve sokmazz kola ve turevlerini.. ben de artik alistim hoc icmiyorum.
Tanıtıyoruz önce kendimizi ben 19 buçuk yaşındayım üniye tekrar hazırlanıyorum bekarım İstanbul'dayım sen? Bu arada naber
Kıskanılacak gibi değilim ki çok uzun durmuyorum ne kısa ne uzunKim kardashian halt etmis
boyunu hoc kiskanmadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?