Bilgece ile Sohbete ;)))

aynı boydaymışız senle
48 kilomuydun kız sen önceden. o da çok azmış ama . ben 48 olsam öldüm sanıp gömebilirler

Ayy evet hatta 46yi bile gordum ahh ahh. Oyle.guzeldim ki kus gibi hafiftim. Hastalik yok bir sey yok. Simdi duzgun bir kiyafet bile giyemiyorum. Ya onu birak resmen gecen gun piknige gittik salincaga bindim gece Allahim totom sigmadi ya yanarim yanarim ahhh. Gulsem mi aglasam mi resmen trajikomik. Ablalarim bana nasil guLdu
Esim de guldu cabuk kilo ver diyoe

Löp löp yag o gidenler, ben yanlis biliyormusum

Masallah de kiz, boyun gayet iyi... 5 kilo versen yeter, zaten ikisi gitmis
hahaha ya benim totoda birikti bu yaglar sadece. 5 kilo yetmiyor bana. Brn 48 kiloyken bile totom vardi ya :-(((

Bende sıcak çikolata yapayım da içeyim bari çay beni sarmıyor pek
Afiyet olsun canim.ben de severim sicak cikolata ama kisin guzel gidiyor sanki yaa

Ben hiç o kadar zayıf olamadım Allahtan kilomu göstermiyormuşum var ya deli olurdum

peki peki anlattın mı bilmiyorum. ilaç falan mı kullandın. nasıl aldın ve ne kadar zamanda aldın bu kiloyu?

Çok yaşlı ya canım 76 yaşında sürekli hasta oluyor onu bize bağışlasın düşünmek istemiyorum daha güzel şeyler konuşalım
Amin insallah canim, Rabbim basinizdan eksik etmesin. Dua et bol bol.

Eee söyle bakalim, sende bizim gibi kilo sorunu yasiyormusun?

hahaha ya benim totoda birikti bu yaglar sadece. 5 kilo yetmiyor bana. Brn 48 kiloyken bile totom vardi ya :-(((

Afiyet olsun canim.ben de severim sicak cikolata ama kisin guzel gidiyor sanki yaa
Cidden nasil bir vücudun oldugunu cok merak ettim
Kemiklerin iri ellam?

Selamünaleyküm kızlar,
ben gelmiş bulunmaktayım :)
durumlarınız nasıl bakalım??
Aleyküm selam, hosgeldin canim :)

Aynen kışın daha iyi salep de severim kışın o da güzel oluyor vazgeçtim nescafe yapacağım valla buzdolabında soğuk içecek yok hiç düşünmüyor annemle babam gazoz filan alalım evde gençler var bisküviyle filan güzel gider diye kendileri ne seviyorsa onu alıyorlar benciller

Tövbe bismillah

Ben hiç o kadar zayıf olamadım Allahtan kilomu göstermiyormuşum var ya deli olurdum

Arkadaslar sahitsiniz bu bana hakaret etti su an. Tez kellesi vurulaaa

ay olabilir yaa. Ama kesin kosnumuyorum cunku olmayadabilir. Evde cicek beslemekten nefret ediyorum cunku genc kizliktan evimiz hep.ormandi bikmistim

peki peki anlattın mı bilmiyorum. ilaç falan mı kullandın. nasıl aldın ve ne kadar zamanda aldın bu kiloyu?

1.5 senede aldim. Evlendikten sonra. Esim ev yemegi isterim deyip bi de hep gece 1de 2 de gelince yaptim verdim o yerken ben de
Yedim ve aldim boylece. Bi de malum bzim is de yemek uzerine
Selamünaleyküm kızlar,
ben gelmiş bulunmaktayım :)
durumlarınız nasıl bakalım??

A.selam canim.hosss geldinnnn
iyiyiz cok sukur snei sormalii

Amin insallah canim, Rabbim basinizdan eksik etmesin. Dua et bol bol.

Eee söyle bakalim, sende bizim gibi kilo sorunu yasiyormusun?
Âmin canım ya yaşamaz mıyım içtiğim ilaçlar kilo aldırdı hep geçen sene 58 kiloydum taş çatlasın 60 olurdum şimdi 68 im

Ben hiç hakaret eder miyim sana canım kendimi yerdim tam tersi biraz yerememişim galiba senin boy kaç?

@Bilgece iyiyim, napiyim canım sen napıyosun?
eltimin oğluna baktım dışarıda işi vardı..
Çocuklu hayatı yaşıyorum önceden alıştırma oluyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…