- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.461
Gecer Allah'in izniyle canim, üzülmeÇok sağol canım yaetkilendim işte
aynı boydaymışız senle
48 kilomuydun kız sen önceden. o da çok azmış ama . ben 48 olsam öldüm sanıp gömebilirler
Çok yaşlı ya canım 76 yaşında sürekli hasta oluyor onu bize bağışlasınGecer Allah'in izniyle canim, üzülme
hahahaLöp löp yag o gidenler, ben yanlis biliyormusum
Masallah de kiz, boyun gayet iyi... 5 kilo versen yeter, zaten ikisi gitmis
Afiyet olsun canim.ben de severim sicak cikolata ama kisin guzel gidiyor sanki yaaBende sıcak çikolata yapayım da içeyim bari çay beni sarmıyor pek
Ben hiç o kadar zayıf olamadım Allahtan kilomu göstermiyormuşum var ya deli olurdumAyy evet hatta 46yi bile gordum ahh ahh. Oyle.guzeldim ki kus gibi hafiftim. Hastalik yok bir sey yok. Simdi duzgun bir kiyafet bile giyemiyorum. Ya onu birak resmen gecen gun piknige gittik salincaga bindim gece Allahim totom sigmadi ya yanarim yanarim ahhh. Gulsem mi aglasam mi resmen trajikomik. Ablalarim bana nasil guLdu
Esim de guldu cabuk kilo ver diyoe
Amaaa neden beni uzuyorsun ki. Hevesim k ursagimda kaldi.Neden su gidiyor. Yag fazla bendr bence yagdir ya lutfen yag olsun
Olabilir neden olmasin
tamam. Hem kardeş olurlar. Benimkinin ismi kleopatra ya onada jül sezar ismini veririz
peki peki anlattın mı bilmiyorum. ilaç falan mı kullandın. nasıl aldın ve ne kadar zamanda aldın bu kiloyu?Ayy evet hatta 46yi bile gordum ahh ahh. Oyle.guzeldim ki kus gibi hafiftim. Hastalik yok bir sey yok. Simdi duzgun bir kiyafet bile giyemiyorum. Ya onu birak resmen gecen gun piknige gittik salincaga bindim gece Allahim totom sigmadi ya yanarim yanarim ahhh. Gulsem mi aglasam mi resmen trajikomik. Ablalarim bana nasil guLdu
Amin insallah canim, Rabbim basinizdan eksik etmesin. Dua et bol bol.Çok yaşlı ya canım 76 yaşında sürekli hasta oluyor onu bize bağışlasındüşünmek istemiyorum daha güzel şeyler konuşalım
Cidden nasil bir vücudun oldugunu cok merak ettimhahahaya benim totoda birikti bu yaglar sadece. 5 kilo yetmiyor bana. Brn 48 kiloyken bile totom vardi ya :-(((
Afiyet olsun canim.ben de severim sicak cikolata ama kisin guzel gidiyor sanki yaa
Aleyküm selam, hosgeldin canim :)Selamünaleyküm kızlar,
ben gelmiş bulunmaktayım :)
durumlarınız nasıl bakalım??
Aynen kışın daha iyi salep de severim kışın o da güzel oluyor vazgeçtim nescafe yapacağım valla buzdolabında soğuk içecek yok hiç düşünmüyor annemle babam gazoz filan alalım evde gençler var bisküviyle filan güzel gider diye kendileri ne seviyorsa onu alıyorlar bencillerhahahaya benim totoda birikti bu yaglar sadece. 5 kilo yetmiyor bana. Brn 48 kiloyken bile totom vardi ya :-(((
Afiyet olsun canim.ben de severim sicak cikolata ama kisin guzel gidiyor sanki yaa
aynı boydaymışız senle
48 kilomuydun kız sen önceden. o da çok azmış ama . ben 48 olsam öldüm sanıp gömebilirler
Ayy evet hatta 46yi bile gordum ahh ahh. Oyle.guzeldim ki kus gibi hafiftim. Hastalik yok bir sey yok. Simdi duzgun bir kiyafet bile giyemiyorum. Ya onu birak resmen gecen gun piknige gittik salincaga bindim gece Allahim totom sigmadi ya yanarim yanarim ahhh. Gulsem mi aglasam mi resmen trajikomik. Ablalarim bana nasil guLdu
Ben hiç o kadar zayıf olamadım Allahtan kilomu göstermiyormuşum var ya deli olurdum
ay olabilir yaa. Ama kesin kosnumuyorum cunku olmayadabilir. Evde cicek beslemekten nefret ediyorum cunku genc kizliktan evimiz hep.ormandi bikmistimjul sezar
peki peki anlattın mı bilmiyorum. ilaç falan mı kullandın. nasıl aldın ve ne kadar zamanda aldın bu kiloyu?
Selamünaleyküm kızlar,
Âmin canım ya yaşamaz mıyım içtiğim ilaçlar kilo aldırdı hep geçen sene 58 kiloydum taş çatlasın 60 olurdum şimdi 68 imAmin insallah canim, Rabbim basinizdan eksik etmesin. Dua et bol bol.
Eee söyle bakalim, sende bizim gibi kilo sorunu yasiyormusun?
Aleyküm selam, hosgeldin canim :)
Ben hiç hakaret eder miyim sana canım kendimi yerdim tam tersi biraz yerememişim galibaArkadaslar sahitsiniz bu bana hakaret etti su an. Tez kellesi vurulaaa
ay olabilir yaa. Ama kesin kosnumuyorum cunku olmayadabilir. Evde cicek beslemekten nefret ediyorum cunku genc kizliktan evimiz hep.ormandi bikmistim
1.5 senede aldim. Evlendikten sonra. Esim ev yemegi isterim deyip bi de hep gece 1de 2 de gelince yaptim verdim o yerken ben de
Yedim ve aldim boylece. Bi de malum bzim is de yemek uzerine
A.selam canim.hosss geldinnnn
iyiyiz cok sukur snei sormalii
amanin sende mi 48 din. şimdi kaçsın boyun kaç burcun ne (zipzip e ithafen
Ya ama 48 kilo olduğum zamanları özlüyorum ben
Şu an 60
SelammSelamünaleyküm kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?