Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece abla ikizinde üyelik tarihleri aynı 17 nisan :) sadece 3 senecik fark var bir günlük türlüden bişe olmaz ya yemekten deildir ablam aklına başka bişe takılmıştır senin

@Bilgece abla ikizinde üyelik tarihleri aynı 17 nisan :) sadece 3 senecik fark var bir günlük türlüden bişe olmaz ya yemekten deildir ablam aklına başka bişe takılmıştır senin
VAY be ikimiz de 17 nisanda mi uye olmuauz
zaman ne cabuk geciyor. O zaman nisanlanacaktim onun icin oneri almak icin girmistim

Dgi yedim dokundu mu acep?? gecen gun de biri hamilelik icin incir kürü diyor. Ben de dedim ki bu incir recelini nasil yapiyoruz

Devreler yaniyo bazen oyle. Bende bygun is guc arasinda basit yemekler yapayim dedim makarna hasladigim gibi sofraya getirmisim suyunu cekmis lapa gibi biseydi ama yedik mi ? Yedik

Ay ben cacan tanin kitaplarını cok beğeniyorum okudun mu sen

haha bol sekerli turk kahvesi isterim.ben sekerim. Ne yemegi yaptin? Benim dunden turlum var valla

Karnıyarık. Bezelye yemeği.
Pirinç pilavı. Çoban salata.. yoğurt meşrubatlar vs.
Şimdi gördüm canım mesajı.
Bu arada iyi akşamlarınız olsun kızlar..

@Bilgece Sağol canım,

Mutfakta olmayı seviyorum aslında, terapi gibi oluyor..
Yemeklerden çok tatlı yapmayı severim mesela..

Kizlar sizce nickimi degistirsem mi?? Kafamda cok parlak bir nick var harika )) eger begenmezsem tekrar bu nicke donerim
Acaba yapsam mi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…