- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.761
biz de isteriz ama direk yapilmisini yollayin ben tadarak icindeki malzemeleri bulmaya calisirim@zeynoli123,
Var canım paylaşırım tabi ki, aynı şekilde ben de isterim
Inanir misin ben onu Canan Tan olarak okudum hic cacan tan diye gormeidm cidden bugun benim kafa gitmisbende ciddi ciddi cacan tanin diye bir var sandim canan tan hic aklima gelmedi
kız sen kaç yaşındasın bilgeceye abla diyosun dikkatimi çekti :)
22 yaşındayımm ne bilim biri evli olunca otomatikmen abla ya gidiyor beynim bilgece kaç yaşında ki
22 yaşındayımm ne bilim biri evli olunca otomatikmen abla ya gidiyor beynim bilgece kaç yaşında ki
biz de isteriz ama direk yapilmisini yollayin ben tadarak icindeki malzemeleri bulmaya calisirim
Inanir misin ben onu Canan Tan olarak okudum hic cacan tan diye gormeidm cidden bugun benim kafa gitmis
Ya ben de anlamadim herkes bana abla diyor cok uzuluyorum.hepi topu 25 yasima gircem daha 1 ay sonra
Ahahahahahkiz ben 24.5 yasindayim yani 25im abla demeyin bana uzuluyorum
ayyy çok özür dilerimmm bilgecemmAhahahahahkiz ben 24.5 yasindayim yani 25im abla demeyin bana uzuluyorum
ben varım cınım@Bilgece olur canım kargolarım. :)
Halıyı naptın verdin mi yıkamaya canım?
İçinizde en yaşlı benim heralde 27
28 e giricem
ayyy çok özür dilerimmm bilgecemmnaber kanki artk ablamda deilsin şımaray m birazz
teyzoşum senin yaşın kaç
38teyzoşum senin yaşın kaç
ben varım cınım
@Bilgece olur canım kargolarım. :)
28 e giricem
Ahhj ahhh az once gittim halima baktim sildim dedim herhalde gitti gece bir sey gorunmuyordu. Ne gitmesi daha da berbat olmus. Batmış resmen hali. Yikamaya da vermedim. Simdi benim tikimdir hepsini ayni anda vermem lazim tek verirsem sinir olurum. 1 hafta sonra versem olur mu?? Temizligi de aradan cikarmis olurum..@Bilgece olur canım kargolarım. :)
28 e giricem
ayyy çok özür dilerimmm bilgecemmnaber kanki artk ablamda deilsin şımaray m birazz
hiçç göstermiyorsun ammaa 38 e teyze mi denir 50 ve üzeri olsa neysee canımm
Bayanların yaşı sorulmaz amaaaa?
sen kac yasindasin?
ben 28 e 12 nisanda girdimyasli degilsin hadi yine iyisin
ahahah 38 değil ya yanlış yazmışım 28hiçç göstermiyorsun ammaa 38 e teyze mi denir 50 ve üzeri olsa neysee canımm
28 canımlar
ahahah 38 değil ya yanlış yazmışım 28tövbe tövbe
dedm ben 38 göstermiyorsn diyeeahahah 38 değil ya yanlış yazmışım 28tövbe tövbe
aşkolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçekleri dedm benHahahahahahaja Allahim AntiMutlulukta lafi nasil cevirmeye basladi hemen 38i duyunca
hee 50 olsan neyse falan diyodu en sonHahahahahahaja Allahim AntiMutlulukta lafi nasil cevirmeye basladi hemen 38i duyunca
dedm ben 38 göstermiyorsn diyee
Ay allahim herkesin kafasi uçmuş ciddenbenim nick piraye degilki
ama canan tan yazmamiski cacan tanin yazmis
ondan seyedemedim ben yoksa leb demeden leblebiyi anlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?