- 22 Nisan 2015
- 19.172
- 116.703
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.781
hohoytt moruk naber mi yazim yani ablaaa tabiki 38 de genç 28 de 18 de hatta 48 deehee 50 olsan neyse falan diyodu en son
Allahım çok güldüm bugün
Ay allahim herkesin kafasi uçmuş ciddenkesme isareti kullanmaya usendim canim benim hatam. Canan Tan'in kitaplari çok güzel
aşkolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçekleri dedm ben
hee 50 olsan neyse falan diyodu en son
Allahım çok güldüm bugün
gorusuruz size afiyet olsunKızlar bizim herif geldi yemekleri ısıtayım ben.
akşam yemeğinden sonra yine devam ederiz.
hepinizi öpüyorum.
tamam canım bişey mi dedik sakin olhohoytt moruk naber mi yazim yani ablaaa tabiki 38 de genç 28 de 18 de hatta 48 dee
sakinim zaten canlarımtamam canım bişey mi dedik sakin ol
direkt bodoslama dalacaksın :))Üfff ben hep geride kalıyorum. Geçen sayfaları okuyun derken konu değişiyor
Senin bana onerebilecegin kitap var mi canim? Ay herkes bi yerden geldi cok güldüm bendeiyi oldu canim bol bol gulduk valla
iskender paydas in mihmandar ve ugur kosar in bana ALLAH yeter kitaplari kaldi onlari bitireyim bi yeniden siparis verecem
direkt bodoslama dalacaksın :))
biri bana taş attı sanırım :)))hiç göstermiyorsun
şimcikk dostlar size bir sorum olacak akıl danışmak istiyorum bunun için konu açmakta istemiyorum... özellikle evli veya nişanlı olan arkadaşlarımın dikkatine... benim 2 yıllık bir ilişkim var ve evlenmk istiyorum yuvam olsun benmde istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemeliyim yanisizler ne yaptnız ne dedinz nasıl tepki aldınız? cesarete ihtiyacım var benm bu konuda
tamam tamam kızmabiri bana taş attı sanırım :)))
hiç göstermiyorsun
canımm valla bendede bir abla var ve daha önce zarf attım yok ablan evlenmeden asla olmaz dedi annem yani kişi sölemedim sadece kuzenmden bir örnekle bendemi evlensem dedmde bu tepkiyi verdi üstelik babam mekanı cennet olsun vefat etti 6 sene önce dolayısıyla annem dahada hassas oldu hiç kolay olmayacak gibi bu işBeni istemeue geldiklerinde annem kaynanama heyt sen ne diyorsun kadin benim.kizim kucuk onunde daha ablalari var demistibenim.görücü usulu oldu canim o yuzden ben muhatap olmadan halloldu her sey
Sen de annene soyle. Annr boyle boyle biri var isi ciddiyete dokmek iatiyoruz de. O da babana soyler.
Iyi hadi senin güzel hatırın için bebek olsunay yok ben bebek sevmek istiyom istemem essek kadar sipa
@Bilgece olur canım kargolarım. :)
Halıyı naptın verdin mi yıkamaya canım?
İçinizde en yaşlı benim heralde 27
28 e giricem
sen kac yasindasin?
ben 28 e 12 nisanda girdimyasli degilsin hadi yine iyisin
28 canımlar
Benim gibi yap canım, aralık bulduğun yerden dal :)))Üfff ben hep geride kalıyorum. Geçen sayfaları okuyun derken konu değişiyor
Şimdiii bence anneye söylemek herzaman daha kolay. Annene söyle o babana izah eder bir şekilde. Biz eşimle iş yerinde tanıştık (annemde orda çalışıyor). Eşim anneme tanışmamıza müsade edermisin abla demiştişimcikk dostlar size bir sorum olacak akıl danışmak istiyorum bunun için konu açmakta istemiyorum... özellikle evli veya nişanlı olan arkadaşlarımın dikkatine... benim 2 yıllık bir ilişkim var ve evlenmk istiyorum yuvam olsun benmde istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemeliyim yanisizler ne yaptnız ne dedinz nasıl tepki aldınız? cesarete ihtiyacım var benm bu konuda
canımm valla bendede bir abla var ve daha önce zarf attım yok ablan evlenmeden asla olmaz dedi annem yani kişi sölemedim sadece kuzenmden bir örnekle bendemi evlensem dedmde bu tepkiyi verdi üstelik babam mekanı cennet olsun vefat etti 6 sene önce dolayısıyla annem dahada hassas oldu hiç kolay olmayacak gibi bu işohh canım valla darısı başıma hemencecik hallolsa bendede keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?