- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.861
Teşekkür ederim canımmgrşz canım kolayy gelsinn :*
Sağol AblacığımKolay gelsin canım, çok seviyorsan bir ara bana da gel :)))
aynen canim ne zaman istersen gel hep bekleriz ;-))ben yarın geliyim o zaman
Evet tatlm ervaamm di yok önemli değil fazla gelemiyorum araniza malum bebek küçük onla uğraşıyordum çoğu zaman anlatmıştır daha önce..
Ya sen olmasan selamimizi alan yoktu..
Neyse yarin konusuruz inşallah iyi geceler herkeze
Geldimm ama herkes gitmişş gibi...
Tamam Ablacığım :)Evet gittik hadi sen de azicik çalış tamam mi?? Esim hasta onunla ilgilecegim. Hayirli geceler canimm
Çok geçmiş olsun canım. Acaba zeytinyağının faydası olur mu? Benim kardeşim kafasını direğe vurmuştu hemen zeytinyağı sürdük morarmadı bile.
geçmiş olsun canım kaç yaşında ki kızın aleoveranın çiçeği var içindeki jeli sürüyorsun çokk iyi geliyor sivlce yara yanık izlerine hepsinee
Benimde çok yara izim var şu ameliyat izlerini geçirmek için satılan kremlerden almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba?
Ayy canim ya cok gecmis olsun. Inan benim de hicbir fikrim yok. Benim de esim hasta o yuzden herkese hayii geceler. Yarin da girmeyebilirim. Opuldunuz kizlar..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Zeytin yağı aklıma gelmedi. Onu da deneyim.
Yara izi kremleri faydası var ama geç geçiriyor, bilemiyorum canım. Lips çok etkili ama, kullandığınım...
Aloevera çiçeği mi? Nerden temin edebilirim acaba canım?
Sana da geçmiş olsun Bilgece canım.
Ya bu lips ne ola ki dudak için olan mı? iyiyse bende alabilirimÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Zeytin yağı aklıma gelmedi. Onu da deneyim.
Yara izi kremleri faydası var ama geç geçiriyor, bilemiyorum canım. Lips çok etkili ama, kullandığınım...
Aloevera çiçeği mi? Nerden temin edebilirim acaba canım?
Sana da geçmiş olsun Bilgece canım.
Ben gördüm o konuda seniSagol tatlım. Esimin yemegini yedirdim ilacini icirdim simdi de uyuttum. Hasta olunca bebek gibi ilgi bekliyor. Benimle.ilgilen cok hastayim cok hastauim askim.diye ilgi bekliyor.
Simdi de benim.uykum gelmiyor
Ayy az once bu mesaji bdvde bir konuya yazdim hemen duzelttim sandim ki geyikteyim ya tovbe kafam gitti vallahi
Ben gördüm o konuda senieşin daha iyi mi nasıl?
Ya bu lips ne ola ki dudak için olan mı? iyiyse bende alabilirim
Ayy insallah baskasi gormemistir yaaa yoksa rezil oldum cok ayip yaaa
esim simdi uyudu yarin da zaten ise gitmeyecek. Insallah iyilesir sabaha bi seyi kalmaz..
Görsünler ya nolcak bende seni alıntılamışım o konuda bu konu sanıp Allah beni napmasınAyy insallah baskasi gormemistir yaaa yoksa rezil oldum cok ayip yaaa
esim simdi uyudu yarin da zaten ise gitmeyecek. Insallah iyilesir sabaha bi seyi kalmaz..
Görsünler ya nolcak bende seni alıntılamışım o konuda bu konu sanıp Allah beni napmasıninşallah üşüttüyse bal zencefil limon sıcak su karışımı çok iyi geliyor deneyebilirsin geçmiş olsun
Eczanede bulabilir miyim hemen alırım yarın çatlaklara da iyi geliyor ohhEvet canım bizzat etkisini görüyorum. Çatlaklara faydali diyor ama henüz denemedim. Forever marka.
Ay nasıl yapacağım hemen söyle yapayımYaa onu silsene canim.yoksa beni banlayacak yonetim. Cabuk beni alintiladigin mesaji sil. Yani mesajin kalsin sadece beni alintilamissin onu sil
Ay nasıl yapacağım hemen söyle yapayım
Eczanede bulabilir miyim hemen alırım yarın çatlaklara da iyi geliyor ohh
Sildim kusura bakma ya ben çok beceriksizimDuzenleme butonundan benim mesajimi sileceksin iste. 5 dakika. Va rcabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?