Bilgece ile Sohbete ;)))

ben yarın geliyim o zaman
aynen canim ne zaman istersen gel hep bekleriz ;-))

Evet tatlm ervaamm di yok önemli değil fazla gelemiyorum araniza malum bebek küçük onla uğraşıyordum çoğu zaman anlatmıştır daha önce..
Ya sen olmasan selamimizi alan yoktu..

Neyse yarin konusuruz inşallah iyi geceler herkeze

Tabi alirim ask olsun niye almayayim. Yarin gorusuruz bol bol konusuruz tamam simdi hatırladım seni hayirli geceler.

Geldimm ama herkes gitmişş gibi...

Evet gittik hadi sen de azicik çalış tamam mi?? Esim hasta onunla ilgilecegim. Hayirli geceler canimm

Çok geçmiş olsun canım. Acaba zeytinyağının faydası olur mu? Benim kardeşim kafasını direğe vurmuştu hemen zeytinyağı sürdük morarmadı bile.

geçmiş olsun canım kaç yaşında ki kızın aleoveranın çiçeği var içindeki jeli sürüyorsun çokk iyi geliyor sivlce yara yanık izlerine hepsinee

Benimde çok yara izim var şu ameliyat izlerini geçirmek için satılan kremlerden almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba?

Ayy canim ya cok gecmis olsun. Inan benim de hicbir fikrim yok. Benim de esim hasta o yuzden herkese hayii geceler. Yarin da girmeyebilirim. Opuldunuz kizlar..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Zeytin yağı aklıma gelmedi. Onu da deneyim.

Yara izi kremleri faydası var ama geç geçiriyor, bilemiyorum canım. Lips çok etkili ama, kullandığınım...

Aloevera çiçeği mi? Nerden temin edebilirim acaba canım?

Sana da geçmiş olsun Bilgece canım.

Sagol tatlım. Esimin yemegini yedirdim ilacini icirdim simdi de uyuttum. Hasta olunca bebek gibi ilgi bekliyor. Benimle.ilgilen cok hastayim cok hastauim askim.diye ilgi bekliyor.
Simdi de benim.uykum gelmiyor
Ayy az once bu mesaji bdvde bir konuya yazdim hemen duzelttim sandim ki geyikteyim ya tovbe kafam gitti vallahi

Ya bu lips ne ola ki dudak için olan mı? iyiyse bende alabilirim

Ben gördüm o konuda seni eşin daha iyi mi nasıl?

Ayy insallah baskasi gormemistir yaaa yoksa rezil oldum cok ayip yaaa
esim simdi uyudu yarin da zaten ise gitmeyecek. Insallah iyilesir sabaha bi seyi kalmaz..
Görsünler ya nolcak bende seni alıntılamışım o konuda bu konu sanıp Allah beni napmasın inşallah üşüttüyse bal zencefil limon sıcak su karışımı çok iyi geliyor deneyebilirsin geçmiş olsun

Yaa onu silsene canim.yoksa beni banlayacak yonetim. Cabuk beni alintiladigin mesaji sil. Yani mesajin kalsin sadece beni alintilamissin onu sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…