- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.901
Bende bu ay 3 gün erken oldum, cok karnim agiriyor
Her ay beklemenin ne demek oldugunu ve sonucunda hayal kirikligi yasamanin nasil birsey oldugunu iyi bildigim icin sana birseyler söyleyipte seni ümitlendirmek istemiyorum. Biz dualarimizi eksik etmeyelim, hayirlisiysa olur.
Ismini de mucize koyarsin artikAynen canim aynen hayirlisiysa olsun insallah. Eger gebe olursam mucize bebek diyecegimcunku piknikte karnima cok siddetli top geldi, cok kostum, eltimin kizini tasidim kac kere. Yatak yorgan tasidim.
Eger hamileysem ki insallah hayirlisiyla hamileyimdir bebegim cok guclu diyeceğim
Rabbim ikimizin de yuzunu hayirlisiyla guldursun canim..
Geçmiş olsun canım, nasıl oldu başın?
Belli hamilelik belirtisi, belki psikolojik, belki de üşütmüşsündür (bulantı)... Hepsi olabilir canım. Bende bu sabah güne regl ile gözümü açtım
Ayy ben de dün regl olmaliydim sancim da vardi lavaboya gittim cok afedersin süt renginde bol bol akintim oldu olmadim.
Bugun de daha ne gelen var ne giden. Kendimde herhangi bir degisiklik de hissetmiyorum aslinda. Mesela goguslerim sismedi bu ay, mesela her reglimde canim tatli cekerdi cekmedi.
Gebelik olabilir deyip hayal kırıklığına da ugramak istemiyorum yaa. Bilemedim ki
Hadi gelmis gecmis olsungünaydın
şimdi iyiyim canım gece uyutmadı ama sızmışım en son
Canım günaydın deyip çıkıcaktım pc açtım ama bebeğim ağlıyor ve bu mesajını gördüm sabah tam da aklımdan bu geçti dedim ki bilgece bebek istiyordu piknikte hopladı zıpladı ya hamileyse diye hatta hep böyle ağır işler vs. sonucu beklenen bebek geliyor dedim kendi kendime:) inşallah gönlümden geçen doğrudur:)Aynen canim aynen hayirlisiysa olsun insallah. Eger gebe olursam mucize bebek diyecegimcunku piknikte karnima cok siddetli top geldi, cok kostum, eltimin kizini tasidim kac kere. Yatak yorgan tasidim.
Eger hamileysem ki insallah hayirlisiyla hamileyimdir bebegim cok guclu diyeceğim
Rabbim ikimizin de yuzunu hayirlisiyla guldursun canim..
Amin canim amin. Sen evlimisin? Coluk cocuk?kıyamam Allah kimseyi aratmasın hayırlı evlatlar versin kızlar dua edelim inşallah.
ben bekarım ebrulim. banada önce hayırlı eş sonra hayırlı evlatlar için dua edelim inşallah :)Amin canim amin. Sen evlimisin? Coluk cocuk?
bende bekarım amaa bana önce hayırlı iş lütfenben bekarım ebrulim. banada önce hayırlı eş sonra hayırlı evlatlar için dua edelim inşallah :)
Edelim insallah canim, Rabbim gönlüne göre versin... Peki hangi sehirdesin?ben bekarım ebrulim. banada önce hayırlı eş sonra hayırlı evlatlar için dua edelim inşallah :)
Hakkinda hayirlisi :)bende bekarım amaa bana önce hayırlı iş lütfen
amin...Hakkinda hayirlisi :)
canım ben muğlada memurum. Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. şöyle hayırlı imanlı :)Edelim insallah canim, Rabbim gönlüne göre versin... Peki hangi sehirdesin?
sen daha küçüksün kuzum. okuyo muydun sen?bende bekarım amaa bana önce hayırlı iş lütfen
Muglaya gitmek var hayalimde, azmaga ayaklarimi sokmakcanım ben muğlada memurum. Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. şöyle hayırlı imanlı :)
geçmiş olsun bilgece ve acizane.
Teşekkür ederim canım.
bugün sabahtan beri geçmeyen bi başağrım var hayırlara çıksın. ilaçda geçirmedi napsam bilemedim. uyuyamam da böyle.yarın iş var öff
Günaydın herkese, sayfalar ilerlemiş sohbete dahil olamadım yine:) bugün katılmak ümidiyle şimdilik hoşçakalın:)
Ayy sen de mi aynıydin. Geçmiş olsun canım.
Acizane kul canim.sen ne oldugunu anlatmadin? Bugun neden moralin o kadar kotuydu??
geliyimmi bende
Merhaba canım dün uykudan başka gözüm birşey görmüyoduSlmm naber kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?