- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
sağlık ocağında ki aile hekimi daha yeni gördü ateşlenmişti götürdüğüm de ertesi gün çıktı bunlar adam ful antibiyotikçi kapıdan görseantibiyotik kullan diyor ben de götürmedim canım onaAy canımm çok geçmiş olsun aman dikkat edin ya. Kızamık kötüdür. İnşallah iyileşir. Asllında bi sağlık ocağına falan götürseydiniz keşke...
yazık kıza cevapta gelmemiş ee saçma sapan konu açmış
sağol canımçok geçmiş olsun aman dikkat edin.
eee ben bunu her türlü yerim
Merak ettim yok mu bir foto? Canım tatlı çekti ya şimdi.
inşallah hemen geçer yaa :/su çiçeğinden de korktum ama ona benzemiyor
sağlık ocağında ki aile hekimi daha yeni gördü ateşlenmişti götürdüğüm de ertesi gün çıktı bunlar adam ful antibiyotikçi kapıdan görseantibiyotik kullan diyor ben de götürmedim canım ona
sanki bana yapıcann kurabiyeyi homili gırtlak kendin yiyecenAynen. Millet pek ortalarda yok galiba. Bu arada kızlar Allah nasip ederse bomba gibi bir tarifle kurabiye yarışamsına katılacağım..
geçmiş olsun canım
afiyet olsun benim de canım çekiyor tatlı bir şeyler
ekledim canımgörüntüsü bilindik ama tadı çok güzel
inşallah full başını bekliyorum çok halsiz garibim yainşallah hemen geçer yaa :/
sanki bana yapıcann kurabiyeyi homili gırtlak kendin yiyecen
Aynen. Millet pek ortalarda yok galiba. Bu arada kızlar Allah nasip ederse bomba gibi bir tarifle kurabiye yarışamsına katılacağım..
pazartesiye kadar mecbur bekliyecem gene ama geçmezse pazartesi kesin giderim annem kızamık soğuk sevmez dedi dışarıda çıkaramıyorum daha kötü olur korkumaGötürmemekle iyi yapmışsın o zaman. İnşallah kar falan biter de götürsün hastaneye. Aman dikkat edin.
sağol canımgeçmiş olsun canım
afiyet olsun benim de canım çekiyor tatlı bir şeyler
ekledim canımgörüntüsü bilindik ama tadı çok güzel
Söylemem. Yapınca görürsünüz gençler. Süpriiizzzzz...bdv bu aralar pasif durumda.Can alıcı konularda yok pek.
Neli kurabiye
Vay benim sadık dostumçay var mı çay?
pazartesiye kadar mecbur bekliyecem gene ama geçmezse pazartesi kesin giderim annem kızamık soğuk sevmez dedi dışarıda çıkaramıyorum daha kötü olur korkuma
oy moy yok sana hem hiç güzel olmamışEvet ben ve eşim yicezzzz
Naber tatlimooo kimler gelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?