- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.001
Bir gun telefonda konferans yapalim olur mu yada skypiden toplu konusalimmmmmTam gün kadiniyim zatenbekarken katiliyodum da şimdi geri kaldım çok büyük boşluk icindeyim
Valla ben de bi gün birilerine sinirlenip basmıştım kibe basmıştım kibe ama benim kiiblediklerim hiç banlanmıyor ehehheheyok bilgem marga değil harbiyi dedim harbiyi kibliyelim
bak bana neler yapmış daha devam ediyor iftiralara beni bradle görmüş falan filan
Yabancimi yahu o,bilsin konu onlan ilgili..
Ah harbi ah neler yapmissin sen oylee
Olaya merak katmadan olmaz..
Selam kuzum hosgeldinn :)selam hanımlar
Çok acayip kin besledim sana yemedim icmedim 8-10 msjini kibledimyönetim art niyetimi anladi zaar banlamadi seni
Ben seni hiiic unutmuycam küçük enişte
Brad didiler... onunla didiler....
Yok kızzz Suan içimden gelmiyo onun arkasindan kına yakmakHarbi hanım harbi hanım din don tolin yine banlandı kınaya bekleniyorsunuz acil.
Valla ben de bi gün birilerine sinirlenip basmıştım kibe basmıştım kibe ama benim kiiblediklerim hiç banlanmıyor ehehhehe
şşşşşt kızlar ayıp oluyor amaaaa. Bize de söyleyin ne konuşuyorsunuz? Keserim bakın sizi
Burası da pek kalabalık pek bereketli maşallah kimi ararsam var
Naber nasilsin :)hoşbuldum canım
Olur şekerim. Whatsappta da aktifizBir gun telefonda konferans yapalim olur mu yada skypiden toplu konusalimmmmm
Benim kinami yak kiz sonrada helvami yeeeeYok kızzz Suan içimden gelmiyo onun arkasindan kına yakmakbaskalarinin kinasini yakicam
Basicam bir gun orayi goreceksinizOlur şekerim. Whatsappta da aktifiz
Yok o konuda için rahatlasin kiblemiyorum artikvay arkamdan dolaplar çevirmişte haberim yok bir gün banlanırsam sana mapustan şiirler yazıcam maniler yazıcam bilesin
hala da iftira atıyorsun bradle falan
Yok kızzz Suan içimden gelmiyo onun arkasindan kına yakmakbaskalarinin kinasini yakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?