- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.021
burası Bilgecenin topiği, sevgi saygı, huzur muhabbet var. O yüzden konuşacak şey çok. Siz de katılın aramıza. Siz de konuşun..Masallah, ne kadar çok sayfa olmuş, çok hossohbet bir yer burası galiba
Oooooo sen onun oyle masum gorundugune bakma, disi seni yakar ici beni misali bilgeeeeece
Kız bak canımı sıkma sir agdayi alirimelime,atlarim senin üstüne.alirim kaşını biyigini,tüyüyolunmus tavuga donersin
selam hanımlar
Basmazsan yaparim helvaniBasicam bir gun orayi goreceksiniz
Naber nasilsin :)
Noldu intihar edesinmi var depresyondamısın.Benim kinami yak kiz sonrada helvami yeeee
Ben tolini kiblememsen kibledin dimi tolinide kibci başı seni
başkalarının kınası derken
Buldun beleş,hemen yerlesburası Bilgecenin topiği, sevgi saygı, huzur muhabbet var. O yüzden konuşacak şey çok. Siz de katılın aramıza. Siz de konuşun..
o masum görüntüsünün altında bir cadı yatıyor desene :))
Ayy ağda bana zarar veriyor yüzüm hassas iple alsan
Selam hoş geldinn
Themissssnasıl oluyum canım iyi diyelim iyi olalım orta şekerli
İyi geceler kizlar .nasil boyle muhabbet ediyonuz ya kirk yillik dost gibi ne guzel valla .
Burası da pek kalabalık pek bereketli maşallah kimi ararsam var
Gel senle de edelim. hadi kısa bir özgeçmişini alalım..İyi geceler kizlar .nasil boyle muhabbet ediyonuz ya kirk yillik dost gibi ne guzel valla .
Ben tolini kiblememo benim findik kurdum
Süpermis :) evet ben biraz kolay kolay acilamiyorum,bakalım bu topik acar beni inşallah :)burası Bilgecenin topiği, sevgi saygı, huzur muhabbet var. O yüzden konuşacak şey çok. Siz de katılın aramıza. Siz de konuşun..
o masum görüntüsünün altında bir cadı yatıyor desene :))
Ayy ağda bana zarar veriyor yüzüm hassas iple alsan
Selam hoş geldinn
Themissssnasilsin sekerim
Onu zaman gösterecekbende olayım bir şeyin
sağol şekerim iyi sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor yarışma
sağol şekerim iyi sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor yarışma
Bende iyiyim. Debelene debelene gidiyo bakalimsağol şekerim iyi sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor yarışma
Bi seni açarız syın matematik öğretmenim.Süpermis :) evet ben biraz kolay kolay acilamiyorum,bakalım bu topik acar beni inşallah :)
ben anlamam!!!! bir daha olmayacak!harbi dedi onu
yalan iftira harbinin oyunları o
kötü adam erol taş o
Sen niye banlandın kız ?
Onu zaman gösterecekbenim için biseyler yap ne bileyim havada takla at,ellerinde çiçeklerle kapimda yat,agzinla kuş tut ama papağan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?