Bilgece ile Sohbete ;)))

Senin başka işin yok mü kiziiimmm git börek yap herifine kurabiye sevmiyoki o

Aaa nerden biliyorsun benimkinin kurabiye sevmediğini? Ben mi söylemiştim? hahaha
Yapıcam işte yapıcam hem de boğaz köprüsü manzarasında fotosunu çekip koyacağım hahahahah patlaaaaaa

Aaa nerden biliyorsun benimkinin kurabiye sevmediğini? Ben mi söylemiştim? hahaha
Yapıcam işte yapıcam hem de boğaz köprüsü manzarasında fotosunu çekip koyacağım hahahahah patlaaaaaa
Yapma kınalı kuzum,yapma bebeemm yuvani yikmaaaa herifin ne seviyosa onu yap. Kek yap mis gibi boğaza nazır tıkının

:) burada konuşup sonra tanıdık çıkanlar oluyomudur acaba
Bizde hiç olmadı ama bi kere kızın teki arkadaşından bahsetmişti bdvde. Bir kötülemişti. Sonra arkadaşı bunu görmüş meğersem o da üyeymiş, kızın bütün foyasını dökmüştü ortaya çok komikti

Yapma kınalı kuzum,yapma bebeemm yuvani yikmaaaa herifin ne seviyosa onu yap. Kek yap mis gibi boğaza nazır tıkının

Benimki kek de sevmez ben de kek sevmem. Kızım ben yapcam. Göreceksin sana inat yapcam. Millet bana oy verin yakarım haa

Hiç güzel yapamazsin bi kere,bosuna karizmani cizdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…