- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.061
Senin başka işin yok mü kiziiimmmgit börek yap herifine kurabiye sevmiyoki o
Ben de bulaştım bir konuya,haydi hayırlısı...
kızlar bende çıkayım
herkese iyi geceler
güzel mutlu haftasonları
aaa sen de mi katılıyorsun bende düşünüyorum ama bu kadarı da fazla herkes iddalı maşallah
Rica ederim matmazelcim her zamansaol canım bir kez daha teşekürler
:) burada konuşup sonra tanıdık çıkanlar oluyomudur acababana da oldu o
aaa benim dedim meğer degilmişim
Yapma kınalı kuzum,yapma bebeemm yuvani yikmaaaa herifin ne seviyosa onu yap. Kek yap mis gibi boğaza nazır tıkınınAaa nerden biliyorsun benimkinin kurabiye sevmediğini? Ben mi söylemiştim? hahaha
Yapıcam işte yapıcam hem de boğaz köprüsü manzarasında fotosunu çekip koyacağım hahahahah patlaaaaaa
Maticim iyi geceler canım.
Themisss seni atarım ranzadan,ben yatarım.
Çok iddialıyım ben. Milleti kalbinden vuracağim, direk duygulara hitap edeceğim hahahahaha
Rica ederim matmazelcim her zaman
aha şuna bak gelmiş beni yerimden edecek
hem ben yoğum şuan orada olanlardan birini ittiriver ranzayı kapı ver
Bizde hiç olmadı ama bi kere kızın teki arkadaşından bahsetmişti bdvde. Bir kötülemişti. Sonra arkadaşı bunu görmüş meğersem o da üyeymiş, kızın bütün foyasını dökmüştü ortaya çok komikti:) burada konuşup sonra tanıdık çıkanlar oluyomudur acaba
Yapma kınalı kuzum,yapma bebeemm yuvani yikmaaaa herifin ne seviyosa onu yap. Kek yap mis gibi boğaza nazır tıkının
Sen yatmiyo muydungeçen bdv bir konu vardı iş yerinde kızın kurabiyelerini yemişler
görgüsüz dü konu başlığı
hahhahhhah
bende sizin kurabiyelerinizi yiyeyim...
Sataşan olmadı daha zaten,kısmet...
Ooooo bu niya yiter yaaaa.Kızım benim kurabiyem de pazara gelecek.Birinci benim haberiniz yk hahahha
Hiç güzel yapamazsin bi kere,bosuna karizmani cizdirmeBizde hiç olmadı ama bi kere kızın teki arkadaşından bahsetmişti bdvde. Bir kötülemişti. Sonra arkadaşı bunu görmüş meğersem o da üyeymiş, kızın bütün foyasını dökmüştü ortaya çok komikti
Benimki kek de sevmez ben de kek sevmem. Kızım ben yapcam. Göreceksin sana inat yapcam. Millet bana oy verin yakarım haa
Sen yatmiyo muydun
Maticim iyi geceler canım.
Themisss seni atarım ranzadan,ben yatarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?