- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.301
Ben sinava hazirlandigimdan pek topige ugrayamiyorum.temmuzdan sonra yazarim bende daha sik.Sevgili arkadaslarim, yarindan itibaren 4 gün falan olmayacagim. Islerim var. Merak edersiniz belki diye soyleyeyim dedim. Ama belki arada girerim
Ben sinava hazirlandigimdan pek topige ugrayamiyorum.temmuzdan sonra yazarim bende daha sik.
Gece gece aklima dustu hangi sehirdeydin:)
Aaa konusmustuk evet..bende istanbullu sayilirim.orda buyudum ailem orda...evlendik geldik gurbet ellereIstanbuldayim canimkpss var di mi?insallah istediğin puani alirsin hayirlisiyla
Aaa konusmustuk evet..bende istanbullu sayilirim.orda buyudum ailem orda...evlendik geldik gurbet ellere
Ogretmenlik atama sinavi evet canim..sinav yuzunden evliligimdende bisey anlamadim.gecem gunduzum ders..ins olur bu yil.
Sagolasin
Ben geldim kızlar açlık uyutmadıbi bakem bizim kızçeler napıyor didim :)
sabah oldu dükkanı açayım bari günaydın herkese
Selâmünaleyküm hanımlar. Nasılsınız bakalım?
A.s.. İyiyim şekerim sen nasılsın bakalım..?
kuzum naaptın iyi misinBen de çok iyiyim elhamdulillah. Memlekete geldim.
Ben de çok iyiyim elhamdulillah. Memlekete geldim.
Hoş geldin şekerim naber?tünaydın güzel bayanlarrr
iyi kuzum sen nasılsın çok uğrayamıyorum buralara bu aralar yoğunum sen naaptınHoş geldin canım o zaman.. Memleket İstanbul muydu??
Hoş geldin şekerim naber?
İyiyim canım özel de anlattım bakarsıniyi kuzum sen nasılsın çok uğrayamıyorum buralara bu aralar yoğunum sen naaptın
hmm konunun temel taşı yok deseneİyiyim canım özel de anlattım bakarsın
Ben de pek bakamıyorum ama arada buradayım
@Bilgece yok annesine kalmaya gitti
O nedenle sakin sessiz buralar..
hmm konunun temel taşı yok desene
uzak mı acaba annesi ne zaman döner ki kocasından çok uzaklaşmasa da bebiş haberi verse bize
inşallah kuzum valla cok mutlu olurum sizler 1. leri yapın belki özenirim bnde ikinciyeUzak mı yakın mı bilmiyorum şekerim,
veririz inşallah güzel haberleri..
inşallah kuzum valla cok mutlu olurum sizler 1. leri yapın belki özenirim bnde ikinciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?