- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.341
hoşgeldin bende saksı değilim28 yaşındayım bekarım :)
herkese günaydın :) inşallah sakin bi gün olur.
Günaydın canım, ins
UOTE="kayacans, post: 41250248, member: 479741"]selamlar :))
günaydınnnn..
mersinliyim...
günaydın canımEvi terk ettim canım. Offf kafam inanılmaz rahat ve gözümün önü açıldı diyebilirim.
Hayır canım. Akdeniz Bölgesi. Keşke İstanbul olsaydı. Nasip.
günaydın canım
hakkında hayırlısı olsun iyi düşün yine de kesin rarlar verme suan esin bişi demedi mi sana hiç
ne biliyim ne yapmaya calışıyorsun niye böylesin falan filan gibiNe gibi canım?
QUOTE= "dmira, post: 41250481, member: 663139"]ne biliyim ne yapmayıyorsun niye böylsNin falan filan gibi
hayırlısı olsun canım bnm yaa severek mi evlenmiştiniz siz ya niye böyle ahiret soruları soruyorum diyosundur dedim ya biz de kötü dua varmış onu çözünce düzeldik biz o yüzden acaba sizde de mi var diye düşünüyorumYok aksine damarıma basmaya devam etti. Ben çok yoruldum canım. Beni anlamak yerine "sen kimsin" dedi hep. Hep bu dili kullandı. Benim için bitmiştir.
Hosgeldn mahperii bende ankaraliym 24 yasndaym evliyimhoşbuldum canımben İstanbul doğumluyum ama Antalyada yaşıyorum 20 yaşındayım bekarım ismim Ahsen günaydın bu arada
Günaydn canmcmhoşgeldin bende saksı değilim28 yaşındayım bekarım :)
herkese günaydın :) inşallah sakin bi gün olur.
Günaydn hosgeldinzselamlar :))
günaydınnnn..
mersinliyim...
Ben gece uyumuşum ya yazıp kaçmışımSağol canim.
Kesinlikle... Yürekten inanıyorum ve cok dua ediyorum canım.
Sahi nerelerdesin sen ya? Kaçak, özledik tabi, nasılsın?
memnun oldum Ahsen. Ben de bilgece. 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorumhoşbuldum canımben İstanbul doğumluyum ama Antalyada yaşıyorum 20 yaşındayım bekarım ismim Ahsen günaydın bu arada
selamlar :))
günaydınnnn..
mersinliyim...
memnun oldum Ahsen. Ben de bilgece. 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum) cocugum yok boyle iate. Su an evimde degilim annemlerdeyim bu yuzden muhabbete cok dahil olamiyorum. Girebikdikce giriyorum
Merhaba kayacans hosgeldin. Nasılsın? Bi de kac yasindasin?? Evli misin??
canım iyiyim çok şükür..
iş yerindeyim...
çalışırım..
evliyiim..
yaş 25 :))
@Bilgece 'm nabersn ya ne var ne yok annenlerle ayni sehirdemiydn
bende memnun oldum canımmemnun oldum Ahsen. Ben de bilgece. 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum) cocugum yok boyle iate. Su an evimde degilim annemlerdeyim bu yuzden muhabbete cok dahil olamiyorum. Girebikdikce giriyorum
ohh ne iyi bol bol stres atmaya bakCok sukur iyiyim bi yegenim bi tarafimda dugeri obur tarafimda bir digeri basimin ustunde eglenip duruyoruz. Ay iyiki gelmisim yaa cok guzel. Evet ayni sehirdeyiz onlar Anadolu Yakasında Ben Avrupa.
Dün esimle kaynanamla geldik. Ablam yemege cagirmisti. Eglendik falan sonra annemlere gectik annemler kalabalik baya sohbet vardi cok guzeldi şükür. Sonra esimle kaynanam gitti ben kaldim
Sen nasılsın bakalım?
uzulmek yok asla. Umudumuzu kaybetmeyecegiz. Allahtan hayirlisini diledigimiz icin bize hayirlisini verecek insallah.. Bu arada ablam aradi sabah foguruyorum diye. Evi annemlere yakin. Buyuk ablam onun yanina gitti. Galiba ben burdayken bi tane daha yegenim olacak dua isterizohh ne iyi bol bol stres atmaya bak
bende iyim nolsn bu ay ilk defa hamilelk umudum vardi nitekim ilk basta kan tahliliyle ertesi gün adetmle negatifi yemis oldm onun buruklugu vardi braz ama toparlanmaya calisiyorm
Cok guzel bir duygu. Gerçekten cok guzel. Insanlar deger verip yaziyorlar sagolsunlar. Hele bir uyemiz var kibilgece konun bin sayfayi asmis. Seviliyorsun :) nasil bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?