Bilgece ile Sohbete ;)))

"beni sizler var ettiniz diyorsun"
hosbuldum, arada girip bakiyorum. hersey karisik mi konusuluyor, hergun bir konu uzerine mi yogunlasiyorsunuz :))
ne yalan soyliim, ben o arkadasin yaptigini yapamam

"beni sizler var ettiniz diyorsun"
hosbuldum, arada girip bakiyorum. hersey karisik mi konusuluyor, hergun bir konu uzerine mi yogunlasiyorsunuz :))
ne yalan soyliim, ben o arkadasin yaptigini yapamam

yok ya mesela senin bi seye canin sikilmis hemen geliyorsun topige "off kizlar bugun cok canim sıkkın diyorsun basliyoruz o konu uzerinden konusmaya. Kimisi farkli konudan kimisi farkli konudan devam ediyir. Istedigimkz her seyi konusuyoruz anlayacagin bell bir konu yok

vay canına o kadar sayfayı okumuş demek azim diye buna derim ben
benim sabrım yetmez açıkçası sabırsız bir insanım

Aynen ben de oyleyim hayatta okuyamam

o zaman bu sabah canimi sikan konu ile baslayayim :)
kizlar bu kuaforler ne ise yariyor hic anlamadm :/ sabah saat 10dan once acanini gormedim. E biz isten once -hani sabah dus almisiz anlarsiniz - hic kuafore gidemeyecek miyiz yahuu? ? dusumu aldim, saclar maasalah gur, kurutp sekillendiresiye ise gec kalirim, hemen kuafore gideyim dedim. yok arkadas yok.
suan isteyim, sacim islak ve hapsuruyorum :)
bana bise olursa, sorumlusu kuaforlerdir

Evet severek. Canım benim iyi niyetini görüyorum. Sıkıntı yok. O konuya da baktiracam ama sanmıyorum. Çünkü benim derdim bu adamın karakteriyle... Evlendiğim günden beri bir pişmanlık var.[/QUOTE]
evlenmeden önce de mi böyleydi yani sen yine de dediğim konuya bak kuzu maalesef öyle bir şey gerçekten var ise çok etkiliyor sen herşeyi arastır bak sonradan niye yapmadım ya da keşkelerle doldurma hayatını pişmanlık hem kötü hem zor bişi

Aynen ya içimdr kaldı bigünde koaförden çıkıp işe gitmek :)

Evet severek. Canım benim iyi niyetini görüyorum. Sıkıntı yok. O konuya da baktiracam ama sanmıyorum. Çünkü benim derdim bu adamın karakteriyle... Evlendiğim günden beri bir pişmanlık var.
evlenmeden önce de mi böyleydi yani sen yine de dediğim konuya bak kuzu maalesef öyle bir şey gerçekten var ise çok etkiliyor sen herşeyi arastır bak sonradan niye yapmadım ya da keşkelerle doldurma hayatını pişmanlık hem kötü hem zor bişi [/QUOTE]

Annemle konuştum canım. Soracak.

Kendisi çok kaba bir insan, belki başka biriyle olsaydı, evlilik yürürdü. Hangi birini anlatayım. Çok doluyum. Normal (!) bir şeyi söylemek isterken bile, tepkisi ne olur diye 40 kere kendi içimde konuşurdum.

Dedigim gibi benim için oluru kalmadı. Ailem yanımda. Özellikle abim çok destek oluyor. Allah razı olsun. Bu beğenmediği ailemi başımdan eksik etmesin inş.

Annemle konuştum canım. Soracak.

Kendisi çok kaba bir insan, belki başka biriyle olsaydı, evlilik yürürdü. Hangi birini anlatayım. Çok doluyum. Normal (!) bir şeyi söylemek isterken bile, tepkisi ne olur diye 40 kere kendi içimde konuşurdum.

Dedigim gibi benim için oluru kalmadı. Ailem yanımda. Özellikle abim çok destek oluyor. Allah razı olsun. Bu beğenmediği ailemi başımdan eksik etmesin inş.[/QUOTE]
üzülme kuzum Allah büyüktür eğer seni bu kadar üzdü ve yıprattıysa sende kendini çok yıpratma ölç tart herkesten fikir al ama en çok annenin ona göre değerlendir evlenmeden önce nişanlıyken falanda kaba mıydı böyle

üzülme kuzum Allah büyüktür eğer seni bu kadar üzdü ve yıprattıysa sende kendini çok yıpratma ölç tart herkesten fikir al ama en çok annenin ona göre değerlendir evlenmeden önce nişanlıyken falanda kaba mıydı böyle [/QUOTE]

Nişanlı iken bu kadar olmasa da yine aynıydı. Evlilik çok farklı ama ya. Olan oldu. Napalım? Nasip her şey. Allah razı olsun, ilgin için teşekkür ederim.

Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Merhaba kızlar, mutfaktan çıkamadım bugün, akşama misafirim var..
Hepinizi öpüyorum, gelirim yine..

Nişanlı iken bu kadar olmasa da yine aynıydı. Evlilik çok farklı ama ya. Olan oldu. Napalım? Nasip her şey. Allah razı olsun, ilgin için teşekkür ederim.

Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.[/QUOTE]
canım yazdıklarını okudum seni çok ferahlamış kurtulmuş gibi hissettim kaba bir insanla elbetteki hayat geçmez inşşallah hakkınızda hayırlısı olsun herkes geçinecek ömür boyu evli kalacak diye bir kural yok seni ona yazan rabbim mutlaka bu kaderide sana yazmış sabır etmek gerek. Eminim çok daha güzel bir hayat seni bekliyor. aileni de böyle zamanda arkanda durduğu için tebrik ederim ya onlar olmasaydı ya da bize sahip çıkmasalardı. öyle ailelerde var çünkü inşallah daha güzel kapılar açılır önünde

Merhabalarr gençlik . Keyifler nasıl . Ben çok yorgunum dün gez gez akşama kadar mahvoldum . Anca anca geliyom kendime.

Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
canım yazdıklarını okudum seni çok ferahlamış kurtulmuş gibi hissettim kaba bir insanla elbetteki hayat geçmez inşşallah hakkınızda hayırlısı olsun herkes geçinecek ömür boyu evli kalacak diye bir kural yok seni ona yazan rabbim mutlaka bu kaderide sana yazmış sabır etmek gerek. Eminim çok daha güzel bir hayat seni bekliyor. aileni de böyle zamanda arkanda durduğu için tebrik ederim ya onlar olmasaydı ya da bize sahip çıkmasalardı. öyle ailelerde var çünkü inşallah daha güzel kapılar açılır önünde[/QUOTE]

Amin, inşâAllah canım. Mutluyum, huzurluyum

Her şey güzel olsun nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…