- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.749
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #12.421
Ay burdada uzun zaman sonra sonunda gunes yakiyorr cok mutluyum hehe
of burası yanıyor ya çok sıcak hava Antalyada bu saatten sonra yağmur falan yağmaz herhalde ama umutluyum yinedeS..a.. İstanbul'da yağmur an itibariyle...
Arabesk sevmem normalde, ama dinleyesim geldi bugün bilmem niye..
Sen nasılsın, kızın nasıl?
Acizane kul bosanma karari almissin hakkinda hayirli ne ise o olsun canim.
uzuldum gercekten canim bosanma haberine ama seni anlamayan dinlemeyen adamla bi omur gecirmek insani yipratir.insaALLAH Bosaninca daha mutlu olursun
esin kabul ettimi bosanmayi zorluk cikarmasin sana sonra .
geliyo mu artık iyi hadi sessiz sessiz etiketlemesin kimseAcizane kul :)
Evet canım.
canım benim Allak kolaylık versin bundan sonrası için inşallah çok mutlu olursunEvet. Eve döndüm ben. Annemlerdeyim.
geliyo mu artık iyi hadi sessiz sessiz etiketlemesin kimseAcizane kul :)
canım benim Allak kolaylık versin bundan sonrası için inşallah çok mutlu olursun
etiket işi nedir kızlar ben anlamadım?
selam kizlar nasilsiniz
A.S.. Canım iyiyiz burası yine çok sessizleşmiş...
Bu aradaAcizane kul Bende iyiyim iyi olmanıza sevindim
Aynen hazalcımherkesin ayri isi var demekki yada herkes gezmelerde :)
Herkese hayirli geceler gencler kimler var bakim ?
Oo Allah kolaylk versn saksıcım :) hem misafir hem biz sana epey yük oluyoz o zamanBen buralardayım kızlar misafirim var o yüzden çok takılamıyorum ama kalbim sizinlen :)))
Saksicmda burdayms amma onun ayrica birde misafiri varms ondn pek yazamio anlasilan..Hayırlı geceler canım, bu gece bi' ben varım sanki..
Saksicmda burdayms amma onun ayrica birde misafiri varms ondn pek yazamio anlasilan..
nabersn canm ne var ne yok ?
Annesinden gelmedi mi daha yavİyiyim valla şekerim @Bilgece de yok.. Yeri nasıl belli oluyo..
Annesinden gelmedi mi daha yav
Ikimzde ayni forumlardayz amma @Bilgece nin yoklugunu hissettrmeyelm diye birde burdan sohbet ediyorz ahhh ahh degerimizi bil bilgecmSanırım gelmedi canım, haberim yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?