- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.021
Rabbim gönlüne göre versin canım benimdmira anladım canım
dün tlf derdinde misin hala dedi yani anlaşılıyor ki tlf sattı.
umurumda da değil. Benim derdim kendi hattimi ve tlfnumu kendim alıp ona muhtaç olmadığımı göstermek.
Rabbim gönlüne göre versin canım benimsen çalışmıyorsun dimi
anladım canım sıkıntıya sokma kendini Allah büyüktür herşey olacagına varır elbet sen kendini üzme zaman herşeyin ilacı bu sıkıntılarda biter yeterki içini ferah tut yanlış mı yaptım acaba falan düşünme denemekte fayda var olmasa bile denedim olmadı dersin keşke demek çok daha kötü birşey sonuçtaÂmin, İnşaAllah. Hayır çalışmıyorum ama kardeşlerim sağ olsun.
anladım canım sıkıntıya sokma kendini Allah büyüktür herşey olacagına varır elbet sen kendini üzme zaman herşeyin ilacı bu sıkıntılarda biter yeterki içini ferah tut yanlış mı yaptım acaba falan düşünme denemekte fayda var olmasa bile denedim olmadı dersin keşke demek çok daha kötü birşey sonuçta
şimdi tek mi kalıyo yanında annesi falan var mı? valla ramazanı tek geçirmek ona iyi bi ders olabilirHayır canım ramazanı burda geçireceğim.
kizlar ben geldim cinsiyetini ogrendik, erkekmis cinsiyiyeti bebegimin
meraba hoşgeldin. iyiyim sen nasılısın?Merhaba nasılsınız
amin canim sagol.hayırlı olsun allah vatana millete hayırlı evlat etsin
kıızz hoşgeldinSelamlar olsun dostlarım nasılsınız bakalım
kizlar ben geldim cinsiyetini ogrendik, erkekmis cinsiyiyeti bebegimin
Hoşbuldumm cınımm nabersin ? Nolmuş kk ya yine begene tıklıyorum mesajı beğenmek istiyinmi die sayfa açılıyor cvpla diynce yine başa bir sayfa açılıyor?kıızz hoşgeldin
iyiyim cınımmm sen nasılsın ?Hoşbuldumm cınımm nabersin ? Nolmuş kk ya yine begene tıklıyorum mesajı beğenmek istiyinmi die sayfa açılıyor cvpla diynce yine başa bir sayfa açılıyor?
Bilmemm bak şimdi olmadı az önce olduydu amaa enteresaniyiyim cınımmm sen nasılsın ?
aaaa bende bişey olmuyo bi değişiklik yok sende neden öyle ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?