Bilgece ile Sohbete ;)))

hayırlı saglıklı olsun inşallaahhh

Ayy yaaa hadi hayirli olsun. Bence kız. Icime.dogdu muhakkak bize de soyle cinsiyeti..

dua edin kizlar hayirli haberler aliyim.
bilgecim bi oglum var zaten insaALLAH icine dogan cikar canim oncelikli saglikli olmasi insaALLAH guzel haberlerle gelirim aksam sat 7 de randevumuz

bilgecim bi oglum var zaten insaALLAH icine dogan cikar canim oncelikli saglikli olmasi insaALLAH guzel haberlerle gelirim aksam sat 7 de randevumuz

Canim hadi hayirlisi insallah hayirli saglikli haberlerle donersin. Hadi bakalim ne olacak

inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım bnmde kızım var bir de oğlum olsun isterim tabi önce Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bir prenses nasip etsin sana da

Canim hadi hayirlisi insallah hayirli saglikli haberlerle donersin. Hadi bakalim ne olacak

amin canim.
inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım bnmde kızım var bir de oğlum olsun isterim tabi önce Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bir prenses nasip etsin sana da
insaALLAH canim, saglikli ve hayirli evlat olsunda kizi erkegi farketmiyor. oglum surekli erkek olacak diyor ama bakalim hangisi cikacak.

Hayir vermedi. Sadece korunuyoruz. Haftada bir bi tane hap. Fitil ve krem verdi iste.
Yani fitil bitti. Hapi da haftada bir aliyorum. 7 haftalik..
hmm bana ilişki yasagı vermişti ialcı kullandığım sürece ayy inşallah kurtulursun canım yaa hadi hayırlı haberlerini bekliyorum sonrada bebiş Allahın izniyle

ben konuyu kaçırdım kuzum tlf. kendi üstüne falan mı alacak

Konu şu canım.

Note 3 aldı bana, faturalı hattim vardı içinde internet tarifesi falan işte. watsapp kullanıyorum. Kk ya takılıyordum falan. Neymiş gıcık oluyormuş. Her neyse tartıştık gitmiş kötü bir tlf almış, tarifemi değiştirmiş. Basitlik diz boyu. "Sana bir daha kim note 3 alacak" dedi. Onun için bu saatten sonra verse de almam. Benim için her seyden önemlisin der ama şu yaptığı haraket ne kadar değer verdiğinin özeti. Üstelik tlf açık hala. Kapalı olsa bozuldu derim millete. Yine rezil etti beni. Aileme, akrabalarıma, arkadaşlarıma...

Bu sebeptendir ki kendim almalıyım.

eve geldikten sonra olmadı değil mi bu durum gitmeden önceydi

Evet tartıştık öyle yaptı ben ertesi gün bindim geldim
dmira ben annelerdeyim hala
anladım kuzum sıkma sen canını olanları unutmaya calış ama tabi ki taviz verme tavrından ki yanlışını anlasın sadece ne hissediyorsan söyle inan bana erkekler bizim gibi detaylı derin düşünmüyorlar sen telefonu almasan dicekki bak uzatıyor hala ama almama sebebini kırgınlığını güzel bir dille ona incindiğini anlatırsan daha iyi anlar erkekler duygular konusunda tahm,in yaparken maalesef biraz anlayış sorunu yasıyorlar kendin yıpranmamak için ne istiyorsan söyle ki istediklerine karşılık alabilsein üzülmeyesin yıpranmayasın biraz karışık oldu ama anlarsın artık beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…