- 12 Temmuz 2006
- 57.905
- 221.286
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.381
Siyasetle ilgili Konuları burda konuşmayın, geyik yapıyorsunuz tamam ama siyaset siyasette konuşulur, gıyabında Konuşmalar olunca başka üyelerde müdahil olur kavga çıkar. Geyik diye herseyde serbest değil.Himmm ama geyik bolumdr her sey serbest degil miydi? Ne konusacakssniz orda konusun diyorsun bazen abla..
Siyasetle ilgili Konuları burda konuşmayın, geyik yapıyorsunuz tamam ama siyaset siyasette konuşulur, gıyabında Konuşmalar olunca başka üyelerde müdahil olur kavga çıkar. Geyik diye herseyde serbest değil.
Ağlıyorum bi sn :'(
Epey benziyoruz o zaman, Mozambik çölleri Bursa yolunun 24. km'sinde Sağdan içeri kıvrılan yol üzerinde değil mi?
Ooo hemşehriyiz o zaman kesin
Oyalama beni sevgi pıtırcığı, bir sürü bildirim olmuş yine, cımbızı şaklata şaklata geziyorum, orucu açtım beynim kendine gelmeden sitede buldum kendimi zaten
Bilgece Allah Allah diyorsun da sanırım profilleri de takip etmiyorsun, profillere bile siyasi yorum yazıldığında yazmayın ikazında bulunuyorum, farkındayım yine sana özel bir uygulama sanıyorsun ama üzgünüm değilAllah Allah.. tamam oyle olsun ne diyeyim..
var var ben varım hoşgeldinHu hu kimse yok muu?
Hoş buldumdaha kaç kişinin başını yiyecek bu siyaset
var var ben varım hoşgeldin
ohh hadi geçmiş olsunHoş buldumay ben burayı çok özledim sınavlarımda bitti artık rahatım daaa da çıkmam keyifler nasıı?
aleykumselam hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınselam kizlar nasilsiniz?
ohh hadi geçmiş olsunnasıl geçti peki sınavların?
iyiyim çok şükür sallan yuvarlan geçniyoruz işte
aleykumselam hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
Çok iyi geçti bu sene üniversiteli olabileceğim herhaldeohh hadi geçmiş olsunnasıl geçti peki sınavların?
iyiyim çok şükür sallan yuvarlan geçniyoruz işte
aleykumselam hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
Selamselam kizlar nasilsiniz?
Çok iyi geçti bu sene üniversiteli olabileceğim herhaldetepetaklak olmayasın dikkat et
Amin amin 2 yıl emek verdim o kadar bu sene olacak inşallahinşallah inşallah allah gönlüne göre versin hayırlısıyla :)
olmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?