- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.441
bilgecem eşin ne iş yapıyor merak ettim?
zordur işi, inşallah rahat iftar yapabiliyordurlar.
aslında normalde 6-7 gün olurdu da bu sefer baya baya azaldı leke gibi oluyor o yüzden yarın tutucam, leke gibi olursa bozmam ama kaza ederim herhalde.
geçen ay 14 gün filan sürmüştü artık dökülecek hücre kalmadı herhalde bu ay
Sagol canim Allah razi olsun ramazanda yine iyiyiz. Sabah 11de gidiyor. 4te geri geliyor 7de gidiyor birazdan da gelir insallahAhh aklımdan çıkmış.Doğru yaa eşiniz geç geliyordu :)
Rabbim kolaylık,bol kazanç versin inşallah :)
aynı değil de benziyo baya :) sailor moon :)
Hahahaj aycok guldum ya.
Benim esim kendi restorantimizi isletiyor. Yani kendi isimiz oyle
Sagol canim Allah razi olsun ramazanda yine iyiyiz. Sabah 11de gidiyor. 4te geri geliyor 7de gidiyor birazdan da gelir insallah
valla biriniz bilgeye abla diyor biriniz bilegeceaynı değil de benziyo baya :) sailor moon :)
kendi işi olması hem avantaj hem de dezavantaj.
bazen belki işe gidişi geciktirebilir ama hep çalışanların başında durmak zorunda olunuyor sanırım.
dayımın da dükkanı var da çok özel durumlar dışında bırakamıyordu pek.
restoran daha da zordur bayramda tatilde filan da açık oluyor genelde
valla biriniz bilgeye abla diyor biriniz bilegecebende ayni kisi neden farkli hitap ediyor diye dusunmustum
benzetince karistirdim
Evet canim maalesef. Coook gec geldigi saatler oldu. Kasayi kimseye birakamiyor. Kamera falan var ama olmuyor. Bi de cok sukur hep yogunlar. Esim cok yoruluyor. Ama inşallah az kaldi son 1 yil. Yine devam edecek ama sistem kendi kendine yurutecek kendini Allah nasip ederse. Esim de surekli tatil yapar, sabrediyorum. Cunku sadece gunubirlik bir yerlere gidebiliyoruz. Baska turlu tatilimiz yok. Cok bunaldim ama sabir diyorum olacak insallah
hahaha :)
aslında değişitircem çok sailor moon gördüm bu ara, hatta dur değiştireyim bi.
@Bilgece sanırsam benden 3 yaş küçük :)
hahaha :)
aslında değişitircem çok sailor moon gördüm bu ara, hatta dur değiştireyim bi.
evet canım ağustosta 28 bitcek :)Ben 25 yasindayim sen 28 misin? Hepimiz genciz ya
1 sene kalmış azcık sabır canım, şükür işleriniz iyiymiş maşallah.
günübirlik bile olsa bir yerlere kaçabilmeniz de çok güzel.
benimki de çok yoğun çalışıyor, bazen gelir koltukta uyuyakalırdı yemek bile yemeden.
inşallah temmuz sonunda tatile çıkıcaz, hevesle beliyorum bakalım :)
evet canım ağustosta 28 bitcek :)
Allah'tan arkadaşlarımın genelde çocuğu yok da teyzelik mertebesine ulaşamadım daha
Hehehe :) Aynı değil
Aynenaynı değil de benziyo baya :) sailor moon :)
Hehehe ilahii güldürdünüzvalla biriniz bilgeye abla diyor biriniz bilegecebende ayni kisi neden farkli hitap ediyor diye dusunmustum
benzetince karistirdim
Valla Ablacığımm ben yaklaşık 2 senedir bunu kullanıyorum :)hahaha :)
aslında değiştircem çok sailor moon gördüm bu ara, hatta dur değiştireyim bi.
Ooo seni kore hayranı seniiAllaha sukur evet maddi olarak Rabbim sıkıntı vermedi. Vermesin de kimseye insallah.
Ayy nasil ozeniyorum bi bilsen tatile gidicez diyenlere masallah diyeyim de insallah gidersiniz hayirlisiyla. Seneye kismet olursa ilk isimiz Japonyaya gitmek olacak insallah. Cok seviyorum. Japonya Kore turu dusunuyoruz ama bakalim tabi nasip olursa. Her sey nasip
Ben degilim gariBen 25 yasindayim sen 28 misin? Hepimiz genciz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?