Bilgece ile Sohbete ;)))

Hahahaj ay cok guldum ya.
Benim esim kendi restorantimizi isletiyor. Yani kendi isimiz oyle
Ahh aklımdan çıkmış.Doğru yaa eşiniz geç geliyordu :)
Rabbim kolaylık,bol kazanç versin inşallah :)
Sagol canim Allah razi olsun ramazanda yine iyiyiz. Sabah 11de gidiyor. 4te geri geliyor 7de gidiyor birazdan da gelir insallah

Hahahaj ay cok guldum ya.
Benim esim kendi restorantimizi isletiyor. Yani kendi isimiz oyle

Sagol canim Allah razi olsun ramazanda yine iyiyiz. Sabah 11de gidiyor. 4te geri geliyor 7de gidiyor birazdan da gelir insallah

kendi işi olması hem avantaj hem de dezavantaj.
bazen belki işe gidişi geciktirebilir ama hep çalışanların başında durmak zorunda olunuyor sanırım.
dayımın da dükkanı var da çok özel durumlar dışında bırakamıyordu pek.
restoran daha da zordur bayramda tatilde filan da açık oluyor genelde

Evet canim maalesef. Coook gec geldigi saatler oldu. Kasayi kimseye birakamiyor. Kamera falan var ama olmuyor. Bi de cok sukur hep yogunlar. Esim cok yoruluyor. Ama inşallah az kaldi son 1 yil. Yine devam edecek ama sistem kendi kendine yurutecek kendini Allah nasip ederse. Esim de surekli tatil yapar, sabrediyorum. Cunku sadece gunubirlik bir yerlere gidebiliyoruz. Baska turlu tatilimiz yok. Cok bunaldim ama sabir diyorum olacak insallah

1 sene kalmış azcık sabır canım, şükür işleriniz iyiymiş maşallah.
günübirlik bile olsa bir yerlere kaçabilmeniz de çok güzel.
benimki de çok yoğun çalışıyor, bazen gelir koltukta uyuyakalırdı yemek bile yemeden.
inşallah temmuz sonunda tatile çıkıcaz, hevesle beliyorum bakalım :)

Allaha sukur evet maddi olarak Rabbim sıkıntı vermedi. Vermesin de kimseye insallah.
Ayy nasil ozeniyorum bi bilsen tatile gidicez diyenlere masallah diyeyim de insallah gidersiniz hayirlisiyla. Seneye kismet olursa ilk isimiz Japonyaya gitmek olacak insallah. Cok seviyorum. Japonya Kore turu dusunuyoruz ama bakalim tabi nasip olursa. Her sey nasip

evet canım ağustosta 28 bitcek :)
Allah'tan arkadaşlarımın genelde çocuğu yok da teyzelik mertebesine ulaşamadım daha

Yav esimle surekli alisveris yaptigimiz bir yer var. Esimin Kiyafetlerini ordan aliyoruz. Kiz bana her gittiğimizde abla diyor varya uyuz oluyorum. Gorsen benden buyuktur yani. O kadar buyuk de gostermem oysa. Yasimi gosteririm. Bazen bana buyukmusum gibi davrananlar oluyor bogasim geliyor

hahaha :)
aslında değiştircem çok sailor moon gördüm bu ara, hatta dur değiştireyim bi.
@Bilgece sanırsam benden 3 yaş küçük :)
Valla Ablacığımm ben yaklaşık 2 senedir bunu kullanıyorum :)
Sailor Moon resmini çok eski sayılı üyelerde görmüştüm.Onlarda bazıları üyelikleri banlanmış falan ve aynı avatarda değildi :) Şu 20.yıla özel yeni seri çıkmıştı yaa ondan sonra Kadınlar Kulübünde hayranları arttı...

Ooo seni kore hayranı senii
İnşallah gidersinizz doyaa doyaa gezersiniz
Bu dua eden yardımcınada dönüşte bir ufak hediye alırsın artık
Bir ara ramazandan sonra kore japon kültürü dizisi vs muhabbeti yapalım
Malum ramazan ibadet ayımız...İyi bir şekilde değerlendirmeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…