Bilgece ile Sohbete ;)))

ayy bilgem hatrlatma yaa. Fazladan 10 kilom var : ve benim ağzım durmuyo hiç

Senin yine 10 kilo ya ben ne yapayım? ? Su an 67 kiloyum 163 de boyu var. Benim 50 olmam lazım ama 5 kiloya da razıyım o derece. Off offf ben alınca kalçadan verince de belden veriyorum delirmemek elde değil
.

Senin yine 10 kilo ya ben ne yapayım? ? Su an 67 kiloyum 163 de boyu var. Benim 50 olmam lazım ama 5 kiloya da razıyım o derece. Off offf ben alınca kalçadan verince de belden veriyorum delirmemek elde değil
.
hahaa senin kalçaları duşunemiyorum,. Bende 1.70 boy ve 73 kiloyum. Benim en fazla 65 olmam lazım.. Ve bu fazlalıkların hepsini 1 yılda aldım oofff

bugun iyiymm canımm
sen nasılsın..
bu arada benim ruh halim saatlik değişebilir hiç yoktan

Sağol canım iyiyim. Eh her zaman ruh hali aynı olmaz dimi?

Canım güzel gidiyor çok şükür ama bugün çok açlık hissettim cidden.. Ama havalar serin güzel. Bi de kilo versem çok iyi olur. Aksine çok Afedersin kabızlık başladı bende yaa.

Ay ne zor olur o
Elma kabuğu kabuk tarçın kaynat iç iyi gelir İnşaAllah

.

Ben de bölgesel kilo alırım ya gıcık oluyorum belim ince üst bacağım ne kadar kalınsa altta bir o kadar ince

Elma kabuğu yok ki evde canım. Tarçın kaynatırim ama birazdan inşallah. Offf benim belden aşağısı ful şişko oyy oyyy yaa Uyu oluyorum. Bari ayak bilegim ince olsa ama nerdeeeee??? İnşallah veririm ya hayirlisiyla. Her akşam eşim film izlerken ben de bisiklet sürüyorum. Yarından itibaren gece de sahilde koşmaya basliyacagiz insallah. Her gün 1 saat koşsam bana tamamdır veririm insallah. Önceden spor yapardım ahh ahh

hahaa senin kalçaları duşunemiyorum,. Bende 1.70 boy ve 73 kiloyum. Benim en fazla 65 olmam lazım.. Ve bu fazlalıkların hepsini 1 yılda aldım oofff

Zaten düşünme hahahahah Anaam maşallah senin boyun iyiymiş yaaa. Püf ama vericem inşallah göreceksin. Hırs ettim

Manavdan elma aldır canım, ikisini beraber yap.

Ayy deli misin? Ayak bileğim ince benim daha gıcık görünüyor. Kalın olsa orantılı olur en azından. Yürüyüş şart tabi. Bacaklarım hemen sıkılaşır incelir ama esas olan devamlılık. Bırakınca daha fena oluyor.

İnan hayatım boyunca ayak bileklerim hiç ince olmadı
47 kiloyken bile.kalındi yaa. Çok istiyorum ince olmasını. Heves ediyorum ince bilekli bayanlara. Ama ramazan bi geçsin inşallah uzun süreli bir spor salonuna yazılicam insallah. Evimin tam yanında var çok güzel. Hem de çok uygun ve istediğin kadar hoca eşliğinde yapabiliyorsun. Ben bunu bu sene öğrendim başka yere spora giderken

doğrudr canmda benim çok çabuk değişio. Işık hızı mubarek

Oooo daha neymiş kız çok şanslısın, ramazandan sonra hiç vakit kaybetme, ben bile heveslendim.

Canım ben düz bacağı severim, orantılı olcak, ayak bileğim ince ama neye yarar üst bacaklarım kalın olduktan sonra, emin ol tavuk bacağı gibi duruyor.
Egitim gibi sporda şart. Kız tepemde ne yazdım bilmiyorum. Allah bir çene vermiş. Kime çekti bu yav?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…