- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.801
iyiym bilgemm. Sen naslsnn. Ramazan nasl gdyoAynı benbenim.içim de dışim da böyle hahahaha
a.selam canım ne haber??
Slm kızlarrrr
bugun iyiymm canımmA.s canım nasılsın?
iyiym bilgemm. Sen naslsnn. Ramazan nasl gdyo
ayy bilgem hatrlatma yaa. Fazladan 10 kilom varCanım güzel gidiyor çok şükür ama bugün çok açlık hissettim cidden.. Ama havalar serin güzel. Bi de kilo versem çok iyi olur. Aksine çok Afedersin kabızlık başladı bende yaa.
ayy bilgem hatrlatma yaa. Fazladan 10 kilom var: ve benim ağzım durmuyo hiç
Senin yine 10 kilo ya ben ne yapayım? ? Su an 67 kiloyum 163 de boyu var. Benim 50 olmam lazım ama 5 kiloya da razıyım o derece. Off offf ben alınca kalçadan verince de belden veriyorum delirmemek elde değil
.
bugun iyiymm canımm
sen nasılsın..
bu arada benim ruh halim saatlik değişebilir hiç yoktan
Canım güzel gidiyor çok şükür ama bugün çok açlık hissettim cidden.. Ama havalar serin güzel. Bi de kilo versem çok iyi olur. Aksine çok Afedersin kabızlık başladı bende yaa.
Senin yine 10 kilo ya ben ne yapayım? ? Su an 67 kiloyum 163 de boyu var. Benim 50 olmam lazım ama 5 kiloya da razıyım o derece. Off offf ben alınca kalçadan verince de belden veriyorum delirmemek elde değil
.
Elma kabuğu yok ki evde canım. Tarçın kaynatırim ama birazdan inşallah. Offf benim belden aşağısı ful şişko oyy oyyy yaa Uyu oluyorum. Bari ayak bilegim ince olsa ama nerdeeeee??? İnşallah veririm ya hayirlisiyla. Her akşam eşim film izlerken ben de bisiklet sürüyorum. Yarından itibaren gece de sahilde koşmaya basliyacagiz insallah. Her gün 1 saat koşsam bana tamamdır veririm insallah. Önceden spor yapardım ahh ahhSağol canım iyiyim. Eh her zaman ruh hali aynı olmaz dimi?
Ay ne zor olur o
Elma kabuğu kabuk tarçın kaynat iç iyi gelir İnşaAllah
Ben de bölgesel kilo alırım ya gıcık oluyorum belim ince üst bacağım ne kadar kalınsa altta bir o kadar ince
hahaa senin kalçaları duşunemiyorum,. Bende 1.70 boy ve 73 kiloyum. Benim en fazla 65 olmam lazım.. Ve bu fazlalıkların hepsini 1 yılda aldım oofff
Elma kabuğu yok ki evde canım. Tarçın kaynatırim ama birazdan inşallah. Offf benim belden aşağısı ful şişko oyy oyyy yaa Uyu oluyorum. Bari ayak bilegim ince olsa ama nerdeeeee??? İnşallah veririm ya hayirlisiyla. Her akşam eşim film izlerken ben de bisiklet sürüyorum. Yarından itibaren gece de sahilde koşmaya basliyacagiz insallah. Her gün 1 saat koşsam bana tamamdır veririm insallah. Önceden spor yapardım ahh ahh
Manavdan elma aldır canım, ikisini beraber yap.
Ayy deli misin? Ayak bileğim ince benim daha gıcık görünüyor. Kalın olsa orantılı olur en azından. Yürüyüş şart tabi. Bacaklarım hemen sıkılaşır incelir ama esas olan devamlılık. Bırakınca daha fena oluyor.
boy varda ince beden olmayınca bi anlamı olmuyor o belinZaten düşünme hahahahahAnaam maşallah senin boyun iyiymiş yaaa. Püf ama vericem inşallah göreceksin. Hırs ettim
doğrudr canmda benim çok çabuk değişio. Işık hızı mubarekSağol canım iyiyim. Eh her zaman ruh hali aynı olmaz dimi?
Ay ne zor olur o
Elma kabuğu kabuk tarçın kaynat iç iyi gelir İnşaAllah
Ben de bölgesel kilo alırım ya gıcık oluyorum belim ince üst bacağım ne kadar kalınsa altta bir o kadar ince
boy varda ince beden olmayınca bi anlamı olmuyor o belin.
bendede şu boğazdan kısacak kabiliyet yok işte bacım.. Boş durdummu illa ağzım çalışıcak..Olsun ama boyuna göre yine iyisin. Bi 5 kilo versen tam olur..
bendede şu boğazdan kısacak kabiliyet yok işte bacım.. Boş durdummu illa ağzım çalışıcak..
nasıl başarıyosun allh aşkına
Ben basarmiyorum kibenim de boğazım durmuyor
bizde bu boğaz oldukça biraz zor veririz kiloları..
ee uyiycakmısın şimdi yoksa yeni bi sohbet konusuna başliyimmi
İnan hayatım boyunca ayak bileklerim hiç ince olmadı
47 kiloyken bile.kalındi yaa. Çok istiyorum ince olmasını. Heves ediyorum ince bilekli bayanlara. Ama ramazan bi geçsin inşallah uzun süreli bir spor salonuna yazılicam insallah. Evimin tam yanında var çok güzel. Hem de çok uygun ve istediğin kadar hoca eşliğinde yapabiliyorsun. Ben bunu bu sene öğrendim başka yere spora giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?