Bilgece ile Sohbete ;)))

Yav kizlar telefonum.kafayi yedi. Bellegi cok dolmua. Ne alinti yapabiliyroum ne dogru duzgun girebiliuorum. O yuzden bu kadar gec cevap veriyorum. Neyse heoinizi optum. Hayirki sahurlar sizlere canlarim
Ne de dogru duzgun yazabiliyorum anlayacaginiz uzere yazilar berbat :-(

E bize dil çıkarıyon hem de ne oldu diyon :)

Hayırlı sahurlar yazarken aklıma niye hıyarlı sahurlar geldi acep?

ahahah bilmem ki canın çekmiştir belkim yaptın mı sahuru kız

canım uygulamalardan kk'yı bulup verileri temizlesen belki kendine gelir. bi ton şey yüklemiştir şimdi tıpkı instagram youtube snapchat gibi.. gereksiz verileri temizlemiş olursun öyle yaparsan

aylleen o masil oluyor tatlim? Nasil uygulamalardan kkyi bulacagiz? Anlamadim
telefonun android mi canım? tam olark her telefonda nasıl olduğunu bilmiyorum ama telefon ayarları kısmı var ya. orda hani depolama pil falan oluyo orda uygulamalar diye de bi kısım var. oraya gel orada tüm uygulamalar listelenecek. kadınlar kulübü uygulamasını bul ona gir altta önbelleği temizle de canım. üstünde kaç mb yük oldugu da yazar zaten. mümkünse youtube falan kullanıyosan onlarda da aynı işlemi uygula canım

Aminnn bi hurmeti taha ve yasin amin
Rabbm sanada hayrli tam kalbine göre bi es nasip etsn insallah öyle mutlu olun ki herkes size bakarak evlilige özensin insallah

Aminn canım benim inşallah inşallah

Aminnn bi hurmeti taha ve yasin amin
Rabbm sanada hayrli tam kalbine göre bi es nasip etsn insallah öyle mutlu olun ki herkes size bakarak evlilige özensin insallah
ne güzel dua ettin canm benim Aminn inşallah çok tşk ederim
Oy oyyy öperim seni güzellik:))
Beni de unutmazmışsın duanda..
Rabbim sana da herşeyin en güzelini nasip etsin canım benim. .
Bende seni öperim Aminn inşallah canım canm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…