- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.401
Bencede sendeki tatlılık kimde ha kimdeee???
ee kızlar sizce benim tipime hangi meslek gider ahahah
ahahahahahTipe göre meslek olsaydı ben herhalde astronot falan olurdum
arbim bida seni burda görmiyimTamam geliyorum
arbi kızı size bırakmayızHist bayan lütfen harbimizi rahay birakin. O bizi seviyooo
n?
Sacimdan tuttu,gitmeme gibi bi şansım var mi sence borekci
arbim bida seni burda görmiyim
arbi kızı size bırakmayızarbi bizim kızımız sizde kim oluyosunuz
arbim senin vatanın burasımı yosam bizi bunlarlamı aldatıyon arbim seni affetmicem çok kırdın yürecimi çook
ehehehe
bende sizi yersem nolcak?
cok tatliyizOlmak zorundayım ehehehehAyrıca bize diyene bak ya sendeki tatlılık kimde var?
a
anaamm harbi karaborsaya dusmus
Evet aynen oyledir once kendine baglar sonrada kullanilmis bir medil gibi firlatip atarHoş geldiniz sempatik hatun :) Bu harbinin de her tarafta kolu var be
Daha 2 gece once beraberdik, dertlestik, sonra obirakip gitti baska topikler hhaaaaiiiiinnnnnnnyyyynnn
Tamam bakarım inşallahOlmak zorundayım ehehehehAyrıca bize diyene bak ya sendeki tatlılık kimde var?
Yarışmalar bölümüne girerseniz bulursunuz aslında..
insan ozel olacak yaw harbide oyle.O herkese kucak açar
aynen ya bana da çok tuhaf geldi. Adam ölmüş olmasın? Belki akrabaları açmıyordur, onlar kullanıyrdur. Bir şey diyemedim. Çok şaşırdım Allah kimseye yaşatmasın..Ya kızlar şu sevgilisi kaybolan kişinin konusu çok acayip değil mi sizce de? 6 ay olmuş ortadan kaybolalı telefona hiç cevap vermemiş.Fake falan mı bilemedim valla.
insan ozel olacak yaw harbide oyle.
Bu arada senin yazilarini takip ediyodum begendigimiz bir sahsiyetsiniz bilgece hanim
Konu basligi ne. Bakayim hemenYa kızlar şu sevgilisi kaybolan kişinin konusu çok acayip değil mi sizce de? 6 ay olmuş ortadan kaybolalı telefona hiç cevap vermemiş.Fake falan mı bilemedim valla.
Benim gitmem lazim mussade istiycem cocuklari yatisa hazirlamak 1 saatimi aliyor , tekrar gorusmek dilegiyle opuldun bilgece
Konu basligi ne. Bakayim hemen
Herkes sana kurban olsun kizzzHayirdir harbim niye beni dusunuyorsun beni kimse dusunmez halbuki ya
Ok sagol dostumCanım konu başlığı mutlu olamayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?