- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.361
benim konumu bilmeyenmi kaldı kıvrım kıvranıyorum buralardaHos geldiniz sicacik, sevgi dolu yuvamiza. Nasilsiniz? Kisa bir kendinizi tanitsaniz? Ben 23 yasindayim evliyim, cocugum yok, yüksek lisansa hazirlaniyorum böyle işte
canim senin konunu hatırlıyorum, cok mu asiksin? Bence bu adam sanki seni sevmiyor ve sanki başka biri var gibi davraniyor. Pek iyi niyetli bulamadim.
takma sen onu. Hic umursama bakalim ne yapacak.
ayy cok gecmis olsun off cok kotu olmus.
Benim de kafama ağırlık düşmüştü ama kafam mermer gibi sert oldugu icin biraz affaladim sadece baska da bir sey olmamisti cok sukur
sitedeki herkes bana okadar yardımcı olduki aslında sizlerde olmasanız ne yapardım acaba
ehuehueh tamam gönderiyom hemencanim valla usengeclikten pcyi acamiyorum. Siz bana gonderin ya hainler. Niye kendi aranizda sadece sey yapiyorsunuz bakayom?
Sagolasin canim, kesinlikle oyle..Anammm aksiyon çok deseneee
geçmiş olsun bu arada :)
Senin en sevdigin renk lacivert iykKırmızi ossuuuun taştan ossuuuun.
ahahahajajajaBir keresinde bende kafami cama carpmisttim , cam catladi ama kafam saglamdi
Hiperaktifm elim kolum rahat durmaz hic :)
Hay hay.. Şükür iyiyim ama sohbetle daha bir keyiflendim tabi.. siz nasılsınız
bekarım yaş 30Bu kadar taktik veriyon niye bekarsın dersen kısmet be güzelim
Çalışmıyorum şimdilik..
akrep burcuyum
İzmirliyim..
Kuzum ben cok resim koydum bi yarim saat icinde pc ye gecerim pc den atarim olur mu albume..ahahahajajajamarga seni neden goremiyoruz? Bize fotonu atsana
Taktigin bekarlikla evlilikle alakasi yok onemli olan olaylara mantikli bakabilmekayrica aramiza hos geldiniz. Ve gecmis olsun deprem olmus.
Bu sohbet sitesine ihanet etmek, birakip gitmek ya da aldatmak yasak haberiniz olsun
Tamam anlastikTamam koyarim bi ara suan tabletten girdigim icin pek resmim yok, pc dye geince album yapar haber ederim
25 yasina girdiginde nine gibi olcan. Burusuk burusuk.Ahahaha
ulam bi olmiyim varya kendime çok kızarım
Hehehe.. Yakışır vallaSagolasin canim, kesinlikle oyle..
Aksiyon doludur bende zaten ilerleyen zamanlarda aksiyon macera tarzi bi film cikarmayi planliyorum haha :)
Bana da banada gonderin :)ehuehueh tamam gönderiyom hemen
Ben zaten seni izliyorum marga. Gözüm üstündeKuzum ben cok resim koydum bi yarim saat icinde pc ye gecerim pc den atarim olur mu albume..
Siz izlemeye alin beni..
Al şu taktikleri taktikciğe götür taktiklerini yeni taklitletemesse bana getir ben taklitleteyim
Deme öyle deme!!!!Tamam anlastik
25 yasina girdiginde nine gibi olcan. Burusuk burusuk.
Yüzgörümlülüğü alıyom amaBana da banada gonderin :)
Ne taktik istiyonuz he iwet bekliyorum.Bende cok taktik var ama :)
Sabit pc bosalsin gececegim oraya :)Ben zaten seni izliyorum marga. Gözüm üstünde
Vercem ben vercem :)Yüzgörümlülüğü alıyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?