- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.521
Cok gecmis olsun nasil oldun canimKizlar cok fena rahatsizlandim. Cok afedersiniz kalin bagirsagima fve gobegimin altina cok fena sanci atti, kendimi yerlere atrim resmen, eşim geldi sağolsun. Cok şükür simdi iyiyim..
Geçmiş olsun canimKizlar cok fena rahatsizlandim. Cok afedersiniz kalin bagirsagima fve gobegimin altina cok fena sanci atti, kendimi yerlere atrim resmen, eşim geldi sağolsun. Cok şükür simdi iyiyim..
Çok geçmiş olsun abla.. Aman iyi ol ya :) korkutma biziiiKizlar cok fena rahatsizlandim. Cok afedersiniz kalin bagirsagima fve gobegimin altina cok fena sanci atti, kendimi yerlere atrim resmen, eşim geldi sağolsun. Cok şükür simdi iyiyim..
bdv de yada siyasettedir o damlar birazdan
BiRbirimizi çok Iyı tanımiyoruz ama güven cabuk oluşmuyor. Forumda telefon numaramin olduğu kişiler var tabii. Ha bilgeceye guveniyorum tabii de bahsi geçmedi hiç.
AbbooowwwwPinko bana kustu harbiiiii ben seni dusunmuyor muyum diye bana mesaj atti kufur etti :)
Cok gecmis olsun nasil oldun canim
Geçmiş olsun canim
sagolin arkadadlar cok şükür iyiyim. Bagirsaklarim sürekli agriyor. Pazartesi bunun için doktora gidecegim. Öyle bir agri ki tarifi yok. Sagolun canlarimÇok geçmiş olsun abla.. Aman iyi ol ya :) korkutma biziii
Kizlar cok fena rahatsizlandim. Cok afedersiniz kalin bagirsagima fve gobegimin altina cok fena sanci atti, kendimi yerlere atrim resmen, eşim geldi sağolsun. Cok şükür simdi iyiyim..
Hep diken üstünde ol matmazelher an Kib'i basabiliriminşallah gelir
haklısın tabiki net sanal sonuçta
tedirgin olur herkese tel verilmez en azından azda olsa insan bir biri hakkında olumlu düşünceye varabiliyor.
samiyete özel paylaşımda varsa olabilir.kendi adıma bunu düşünüyorum
not...parmağını kibten çek hemen
Bisi de ona hihAbbooowwww
Geçmiş olsun canım.Merak ettik seni @Bilgece
Hep diken üstünde ol matmazelher an Kib'i basabilirim
çok geçmiş olsun canım benim iyiki eşin işte falan degilmiş
Oy kiyamam asma güzel yüzünü,yolarim ben onun saciniBisi de ona hih
Merak ettik bayaa.iyisin dimi.Sagol tatlim. Iyiyim simdi cok şükür.
Nefesimi ensende hissetgıcık harbi ecel gibi oldun bana
Merak ettik bayaa.iyisin dimi.
hep ayaklarını üşütüyosun sen ondan böyle oluyorSagol tatlim. Iyiyim simdi cok şükür.
Geçmiş olsun sen yokken çayladım milleti benSagol tatlim. Iyiyim simdi cok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?