- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.561
aaa hiç görmedim canım ya özürlerMatmazel size o depresif gözlerinize cümleler yazdım sayfalar öncesi hiç bakmadiniz
Biz harbiyle donumuzun tekini kaybettik eşini bulamiyoruz o esnaya denk geldin sen selamlar olsun cicim :)
Elimizden kaymadi kiz hahahaaaa hiç görmedim canım ya özürler
neydi ki şiir
donmukesin harbi düşürdü beni kiblerken elinden kaydı
picama partisiKizlar yeni konsept onerilerinde bulunabilir misiniz :) ankete acarim eklerim yani..
Kız ne ozeleimizi döküyosun ortaligaBiz harbiyle donumuzun tekini kaybettik eşini bulamiyoruz o esnaya denk geldin sen selamlar olsun cicim :)
Ilham gelirse yazarım yineaaa hiç görmedim canım ya özürler
neydi ki şiir
donmukesin harbi düşürdü beni kiblerken elinden kaydı
Kizlar yeni konsept onerilerinde bulunabilir misiniz :) ankete acarim eklerim yani..
çorapsız olmaz canımDogru olabilir. Terlik giyiyorim ama corap giyemiyorum bi türlü.
çorapsız olmaz canım
Ödümüzü patlattin kiz.Kizlar cok fena rahatsizlandim. Cok afedersiniz kalin bagirsagima fve gobegimin altina cok fena sanci atti, kendimi yerlere atrim resmen, eşim geldi sağolsun. Cok şükür simdi iyiyim..
Ödümüzü patlattin kiz.
ev hali olsunKizlar yeni konsept onerilerinde bulunabilir misiniz :) ankete acarim eklerim yani..
Kizlar yeni konsept onerilerinde bulunabilir misiniz :) ankete acarim eklerim yani..
Allahtan. Ara ara bende de olur o. Sanki biri organimi cikaracak gibi olur. 3 aydir yok allaha sükür. Sana da olmasinValla sbenim de ödüm patladi cok fena. Cok şükür iyilestim..
Allahtan. Ara ara bende de olur o. Sanki biri organimi cikaracak gibi olur. 3 aydir yok allaha sükür. Sana da olmasin
Tamam canım teşekkür ederimCanım bende bakındım ama bulamadım ya..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Tamam canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?