- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.681
Sandigimdan ucuza gittin kiz kardesim. Onu da hayrina dagittim
ayy tek misin evdeee?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr üşüyorum...... elektrkler kesildi
Biz hizliyiz. Hizli ve ofkeliAman Allahım ne kadar çok yazmışsınız nasıl takip edeyim ben :))
Hızlı hatunlara denk geldik :))
Hamdolsun iyiyim sen nasılsın arkadaşım hoşgeldin var ona bakıyorum :)
Tolga cevik var ya "arkadaşım hoşgeldin" programı oCok sukur bende iyiyim. Hosgeldin ne demek ki? Nerde hosgeldin var?
Kanal D de Tolga Çevik ile Arkadaşım Hoşgeldin programı.. :)Cok sukur bende iyiyim. Hosgeldin ne demek ki? Nerde hosgeldin var?
Birde mennan vardı abla :/Bu tiplemeyi hic sevmiyorum. Allahin ismi olan Gafur'u böyle bir pislige verip dizi yapmislar inanabiliyor musun?
Bu tiplemeyi hic sevmiyorum. Allahin ismi olan Gafur'u böyle bir pislige verip dizi yapmislar inanabiliyor musun?
Takinti cok kötü ya. Kapatmakla iyi yapmissin. Düzeldin mi peki?Ben de kullanmıyorum uzun zamandır.Sebebine gelince bir ara olur olmadık kişiler ( yani kafama takmıştım lüzumsuz insanları) devamlı ne yaptıklarına bakıyordum.Sonra dedim bu böyle olmaz kapattım gitti.En azından kafam rahatladı.
Takinti cok kötü ya. Kapatmakla iyi yapmissin. Düzeldin mi peki?
Tolga cevik var ya "arkadaşım hoşgeldin" programı o
Tv ile hic aram olmadığı icin bilmiyorumKanal D de Tolga Çevik ile Arkadaşım Hoşgeldin programı.. :)
Ben o acidan bakmistimHiç o açıdan değerlendirmemiştim.
Kimse icin degmez ya. :/Evet canım ilk zamanlar biraz zor geçti tabi ama şu an hiç aklıma bile gelmiyor.İnsan alışıyor zamanla.
Kimse icin degmez ya. :/
Burhan altintop gibisi yok :)
Cok sukur bende iyiyim. Hosgeldin ne demek ki? Nerde hosgeldin var?
Takipi birakirken hayati yasamaya baslamissin beaEvet.Ya onları takip ederken inan insan kendi hayatını yaşayamıyor ( benim nick te hayatiyasa) bakmaya bakmaya insan unutuyor.
Takipi birakirken hayati yasamaya baslamissin bea
takip etme değilde bi ara bende gerçekten kafayı yiyecek raddeye gelmiştimEvet.Ya onları takip ederken inan insan kendi hayatını yaşayamıyor ( benim nick te hayatiyasa) bakmaya bakmaya insan unutuyor.
takip etme değilde bi ara bende gerçekten kafayı yiyecek raddeye gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?