- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.721
hani ünlülerin resimlerine yazarlar ya ilk yorum diye o gibiHadi herkes uyusun da bu saatte bdvde acilan konulara ilk ben cevap versem
Hadi herkes uyusun da bu saatte bdvde acilan konulara ilk ben cevap versem
http://yandex.com.tr/yandsearch?text=nerdesin aşkım burdayım aşkım cem yılmaz youtube&clid=1989337İZLEYİNNNNNN İLK İZLEDİĞİMDEN BERİ GÜLÜORM HALA GÜLÜORM
hani ünlülerin resimlerine yazarlar ya ilk yorum diye o gibi
Demek niyetin buydu haoysa ben de tüm saflığımla inanmıştım sanaa
Candan Erçetinle atışmaları efsane yaaNedense ben bu adama gulemiyorim ama Beyaza bitiyoruz eşimle
Hele heleHadi herkes uyusun da bu saatte bdvde acilan konulara ilk ben cevap versem
Kizim sen ne sandin? Butun troller fakeler bu saatlerde ghücum ediyor siteye. Sabaha kadar sa kapaniyor koni yetisemiyorm. Gecenlerde cocuhun biri kizlar satilik corap var mi demisti. Ayak fetisi hahaha
BENDE BU ADAMI SEWMIORM AMA BU SİKECİ ÇOKK GÜZELLLLLNedense ben bu adama gulemiyorim ama Beyaza bitiyoruz eşimle
Ahahaa bir de takip e takip
Satılık corap miKizim sen ne sandin? Butun troller fakeler bu saatlerde ghücum ediyor siteye. Sabaha kadar sa kapaniyor koni yetisemiyorm. Gecenlerde cocuhun biri kizlar satilik corap var mi demisti. Ayak fetisi hahaha
Satılık corap mie gitsin corapcidan alsın. Kullanilmis,kokmuş çorap mi istiyo
vay hain haber verseydin ya. Hoc haberim yok tüh kacirdik. Bi gun de bitanesi annesinin ayaklarini cok seviyormus. Annenizin ayaklarini yuzunuze surer misiniz falan demisti. Bu yazdığının aynısını yazdim google a baktim kizlarsoruyora da aynisini yazmis. Sıkıştırdim koseye. Herkes üstüne geldi. Yok 4 harfli gelir yok 5 harfli diye kafaya aliyoruz, çocuk nerdeyse altina ediyordu korkudan sonra da itiraf etti ve ozur4 diledi hahahaSen şeyi biliyor musun bit pazarına konu açtı birisi eski kilotlu çoraplarınızı 1 tl den alıyorum diye
Çünkü cem yılmaz kendini tekrar ediyor,hep aynı şeyleri pişirip koyuyo önümüze. Beyaz daha yenilikçi,güncel ve daha seviyeli. Küfürsüz,argosuz güldürüyorNedense ben bu adama gulemiyorim ama Beyaza bitiyoruz eşimle
NERDESİN AŞKIM BURDAYIM AŞKIM SİKECİ GÜZEL SADECE BENDE CEM YILMAZI SEWMIORMhttp://www.youtube.com/watch?v=w64ctvBHDL4Çünkü cem yılmaz kendini tekrar ediyor,hep aynı şeyleri pişirip koyuyo önümüze. Beyaz daha yenilikçi,güncel ve daha seviyeli. Küfürsüz,argosuz güldürüyor
Tövbe yaaAyak fetişisttiymiş bacıımm güya çoraplar fabrikaya gidiyormuş da cart curt adam çıktı o kişi sanırım.
vay hain haber verseydin ya. Hoc haberim yok tüh kacirdik. Bi gun de bitanesi annesinin ayaklarini cok seviyormus. Annenizin ayaklarini yuzunuze surer misiniz falan demisti. Bu yazdığının aynısını yazdim google a baktim kizlarsoruyora da aynisini yazmis. Sıkıştırdim koseye. Herkes üstüne geldi. Yok 4 harfli gelir yok 5 harfli diye kafaya aliyoruz, çocuk nerdeyse altina ediyordu korkudan sonra da itiraf etti ve ozur4 diledi hahaha
Çünkü cem yılmaz kendini tekrar ediyor,hep aynı şeyleri pişirip koyuyo önümüze. Beyaz daha yenilikçi,güncel ve daha seviyeli. Küfürsüz,argosuz güldürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?