- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
İnşallah canım ama ben takıntılıyım işte...Kurabiye mi yaptın kızz ?
![]()
pazar günü yapcam inşallah. Buraya koyucam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ama ben takıntılıyım işte...Kurabiye mi yaptın kızz ?
![]()
pazar günü yapcam inşallah. Buraya koyucam![]()
Adet döneminde yapma bunu,bin kilo olacağım bu gidişle...![]()
Kilolar beni de mahvetti. Ne yapayım yapıcam yapıcam banane. Ben de katılacam yarışmaya![]()
Yok ayol.Yüzünden belli,iyisin sen.Ben 1.59 boya,55 kiloyum.![]()
Canım sen daha iyisin ben 163 boya 66 kiloyum ya. Çok fazlayım maalesef..
Kışın da yiyesi geliyor insanın boyuna.Ben çok mutlu oluyorum yemek yerken.![]()
erkek olsan ilk tercih edeceğim sen olurdun heeeeahahahahahahhaha ayyy valla ben de yazarken düşündüm ama herkese yorum yazdığım için yapamadım saksı olmayan arkadaşım. Yani olmayanı yanlışlıkla yazmadım. Sen saksı olamazsın ancak saksıdaki nadide br orkide olursun![]()
Hiç sorma yemek benim en büyük aşkım. Bir yere çğırdıkları zaman sorun bakalım pasta çörek yemek var mı diyorum ahahahahha![]()
erkek olsan ilk tercih edeceğim sen olurdun heeee![]()
Hemen bakıyorum şimdi..Aynen yahu,yemek yemek harika bir şey...
Dur ben de foto koyayım,sen görmedin beni.![]()
yine geldim
Hoş geldin.
Sevda çoook güzelsin, çok tatlısın maşallajh..
Merhaba hanımlar. Muhabbetinizin içine daldım kusura bakmayın. Annem fırının duğmelerini telle ovduğu için duğme üzerinde ki dereceler silinmiş. Acil kek yapmam lazım. Bu yüzden bana ocaklı fırınınızın duğmesinin fotoğrafını çekebilirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim. Geri donuş yaptığınız için :)Hoş geldin. Canım beniim fırın ankastre. Ocaklı değil maalesef.
hoş buldun otur kalk otur kalk hala neden kilo olur anlamdım yoruldum yahu
Teşekkür ederim. Geri donuş yaptığınız için :)