- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.101
hadi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahanda gittim

harbi arkamdan iş çevirme

harbi arkamdan iş çevirme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaayyyyyy kimleri görüyor gozlerimmTopiği havaya uçurayımmı,baskına geldim![]()
eşim hadi kapat ta uyu deyip duruyor ben kaçıyım kızlar
ooooo hanım abla gelmiş hoş gelmiş, aman yazıktır havaya uçurma topiğimiziTopiği havaya uçurayımmı,baskına geldim![]()
Komplo teorilerimi ortaya cikarmak icin gitmeni bekliyordum,teşekkür ederimhadi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahanda gittim
harbi arkamdan iş çevirme![]()
Ben geldim kimse yok muuu
:) benim daha önce kullandığım bi nick vardı bi sebepten kapattırıp yeni uyelik aldımaaa nickin adınımı degiştirdin
Hoşbuldumm.. Kekin ustu yandı. Bende ustunu bıçakla alıp tekrar pişirdimBiz varız hoş geldin. Ne yaptın yapabildin mi fırın ayarını?
Pişt kurabiye yaptığında, ilişkimiz değişecekiyi geceleerrr
ooooo hanım abla gelmiş hoş gelmiş, aman yazıktır havaya uçurma topiğimizi![]()
:) benim daha önce kullandığım bi nick vardı bi sebepten kapattırıp yeni uyelik aldım
Tüh kötü olmuş. Allahtan benim keklerim hiç yanmıyor çünkü ben hiç kek yapmam ahahahahaHoşbuldumm.. Kekin ustu yandı. Bende ustunu bıçakla alıp tekrar pişirdimşekli bozuldu
Pişt kurabiye yaptığında, ilişkimiz değişecek![]()
Seni topluca tekmeliycez bilgeceTüh kötü olmuş. Allahtan benim keklerim hiç yanmıyor çünkü ben hiç kek yapmam ahahahaha
Çağ mı atlayacak yoksa düşecek mi? Nasıl bir ilişkimiz olacak korktum , beni bırakma![]()
Vaayyyyyy kimleri görüyor gozlerimmhanim ablaammmm
![]()
iyi geceleerrr
ooooo hanım abla gelmiş hoş gelmiş, aman yazıktır havaya uçurma topiğimizi![]()
Seni topluca tekmeliycez bilgece![]()
Bi urperme geldi banaHer an takipteyim ona göre benden kaçmaz![]()
Her an takipteyim ona göre benden kaçmaz
Ziyarete geldim sizleri,![]()
Şeflik yapcamTüh kötü olmuş. Allahtan benim keklerim hiç yanmıyor çünkü ben hiç kek yapmam ahahahaha
Çağ mı atlayacak yoksa düşecek mi? Nasıl bir ilişkimiz olacak korktum , beni bırakma![]()
Ahhh bende yapmazdım seneye evlilik planımız var hem çeyizsiz geldi hemde beceriksiz demesinlerTüh kötü olmuş. Allahtan benim keklerim hiç yanmıyor çünkü ben hiç kek yapmam ahahahaha![]()
Şefimmm emrindeyimŞeflik yapcam![]()
aaa öyle mi? Ya bi kekle beceri ölçülmez boşveeeerrrrAhhh bende yapmazdım seneye evlilik planımız var hem çeyizsiz geldi hemde beceriksiz demesinler
Bi urperme geldi bana![]()
Hoş geldin sefa getirdin ablacım nasılsın?