Bilgece ile Sohbete ;)))

Çok şükür ben de iyiyim valla :)

Duydumki kurabiye yarışmasına katılıyormuşsun,çok iddialı bişiler yapma sakın şimdiden söyleyim,ortada bir kemer davası var :KK59: anladın sen onu:KK49:

Bedenin keleşli,ruhun tüfekli abla gelde korkma:KK70:

Kork benden tabi,her yerden silah fışkırıyor :KK70::KK70: o değil evdede 2 tane tabanca var :KK53:

Ben gidiyorum kızlar,hepinizi opuyorum:KK3:

Dipnot; bilgece,kuzumm Iyı ki actin bu topigi. Yuvasiz kuşlar gibi sigindik:KK45: kendi evim gibi teror estirrim artık ben burda:KK70: hadi simdilik byyy:KK3:

Tamam madem uygundur. Benim çıkmam lazım gelirim belki iyi geceler:KK60:

İyi geceler canım :KK19:
Vayy yarışma için demek :D
Öylesine yapıyorsun sandım :D
Evet yarışma için benii muhakakk takip ettt

Duydumki kurabiye yarışmasına katılıyormuşsun,çok iddialı bişiler yapma sakın şimdiden söyleyim,ortada bir kemer davası var :KK59: anladın sen onu:KK49:

Kork benden tabi,her yerden silah fışkırıyor :KK70::KK70: o değil evdede 2 tane tabanca var :KK53:

Ama abla öyle deme, korkutma beni. Ben yapacağım bir şeyler ve amacım 1.lik :KK53:

Ben gidiyorum kızlar,hepinizi opuyorum:KK3:

Dipnot; bilgece,kuzumm Iyı ki actin bu topigi. Yuvasiz kuşlar gibi sigindik:KK45: kendi evim gibi teror estirrim artık ben burda:KK70: hadi simdilik byyy:KK3:

Ben de öptüm. Aynen ya iyiki açmışım, çok iyi oldu.

Ben de kaçar gençler. Koca yemek istiyor. Öptüm hepinizi. Ayrıca tek tek hatırlamıyorum. Bu konuya kiimler yorum yazdıysa bana söylese ilk sayfada paylaşacağım :KK54::KK60:

Kızlar yemeği yaptım ama benimki kendi sofrasını kendi kuruyor çünkü üşüyorum ve yataktayım. Sağolsun yardım ediyor.
Geldim tekrar o yüzden :KK53:

Back
X