Bilgece ile Sohbete ;)))

Hos geldiniz sicacik, sevgi dolu yuvamiza. Nasilsiniz? Kisa bir kendinizi tanitsaniz? Ben 23 yasindayim evliyim, cocugum yok, yüksek lisansa hazirlaniyorum böyle işte :KK19:

canim senin konunu hatırlıyorum, cok mu asiksin? Bence bu adam sanki seni sevmiyor ve sanki başka biri var gibi davraniyor. Pek iyi niyetli bulamadim.
takma sen onu. Hic umursama bakalim ne yapacak.

ayy cok gecmis olsun off cok kotu olmus.
Benim de kafama ağırlık düşmüştü ama kafam mermer gibi sert oldugu icin biraz affaladim sadece baska da bir sey olmamisti cok sukur :KK70::KK70::KK70::KK70:
benim konumu bilmeyenmi kaldı kıvrım kıvranıyorum buralarda

Bir keresinde bende kafami cama carpmisttim , cam catladi ama kafam saglamdi :KK53:

Hiperaktifm elim kolum rahat durmaz hic :)
ahahahajajaja :KK70::KK70::KK70::KK70: marga seni neden goremiyoruz? Bize fotonu atsana :KK60:

Hay hay.. Şükür iyiyim ama sohbetle daha bir keyiflendim tabi.. siz nasılsınız
bekarım yaş 30 :KK70:Bu kadar taktik veriyon niye bekarsın dersen kısmet be güzelim:KK69:
Çalışmıyorum şimdilik..
akrep burcuyum
İzmirliyim..

Taktigin bekarlikla evlilikle alakasi yok onemli olan olaylara mantikli bakabilmek :KK66: ayrica aramiza hos geldiniz. Ve gecmis olsun deprem olmus.
Bu sohbet sitesine ihanet etmek, birakip gitmek ya da aldatmak yasak haberiniz olsun:KK20::KK70::KK70::KK70:

ahahahajajaja :KK70::KK70::KK70::KK70: marga seni neden goremiyoruz? Bize fotonu atsana :KK60:

Taktigin bekarlikla evlilikle alakasi yok onemli olan olaylara mantikli bakabilmek :KK66: ayrica aramiza hos geldiniz. Ve gecmis olsun deprem olmus.
Bu sohbet sitesine ihanet etmek, birakip gitmek ya da aldatmak yasak haberiniz olsun:KK20::KK70::KK70::KK70:
Kuzum ben cok resim koydum bi yarim saat icinde pc ye gecerim pc den atarim olur mu albume..

Siz izlemeye alin beni..

Sagol canım sallandık azucuk sabah ezan vakti Hoppa
Ben ihanet görürsem sessizce ihanet ederim yoksa beni dürtüklemeyince kalkıp gitmem ki ben :confused:

Back
X