- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.941
HiiihhhHoş geldiniz... Sefa getirdini..
Arkadaşlar beni meşgul etmeyin kurabiyemi yaptım ve şmdi konumu oluşturuyorum. Gelmeyeni keserim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HiiihhhHoş geldiniz... Sefa getirdini..
Arkadaşlar beni meşgul etmeyin kurabiyemi yaptım ve şmdi konumu oluşturuyorum. Gelmeyeni keserim![]()
Hoş geldin![]()
ehhh Hayat zor be gulümİyidiirr senden Harbişş![]()
Ay kız çatlakkkvalla ben de çok sinir oluyorum bir tek ben de olur sanıyordum.Evde öylesine saç yapıyorum çok güzel oluyor.Gel gör ki dışarıya çıkarken
![]()
Sen bildiğin beni şaapmışsın kız![]()
Cok cektik be ustahakkaten yaaa![]()
![]()
![]()
Hemde ne çektik !!neler neler denedim güzel olsun diye var yaaCok cektik be usta![]()
Ben gelmicem. Hatta milleti kandircam, baska üyeler daha güzel kurabiye yapti dicem. Dicem isteHoş geldiniz... Sefa getirdini..
açıkken saçımdan kapalıyken eşarbımdan çektim neden böyle oluyo hayret yaniCok cektik be usta![]()
Amerikanın oyunları mı dersin?açıkken saçımdan kapalıyken eşarbımdan çektim neden böyle oluyo hayret yani![]()
Hahahahahhaa dimi ya. Ben üsenmeden videolar bile izlemistim tek tek. Kendimce bisey buldum onu yapiyorum artikHemde ne çektik !!neler neler denedim güzel olsun diye var yaa![]()
Hayat bizimle dalga geciyo anam. Sal gitsin diyesi geliyo insaninaçıkken saçımdan kapalıyken eşarbımdan çektim neden böyle oluyo hayret yani![]()
Ahahah bende bissürü video baktım aynı şekilHahahahahhaa dimi ya. Ben üsenmeden videolar bile izlemistim tek tek. Kendimce bisey buldum onu yapiyorum artik![]()
Esarp hic sevmiyorum ben ya. Rüzgar hemen ucuruyo. Zaten bagalamasini da bilmiyorum. Sal vazgecilmezim. Ben ama penye sal kullanirim he o bildigin sallardan degil.Ahahah bende bissürü video baktım aynı şekild neler neler baktım hemde var ya.. Eşarpta twill kullanmaya başladım onlar biraz daha düzgün duruyo ama şalda hala o kadar da başarılı değilim
![]()
Cidden o bildiğim gibilerden değilmiş.. penyeyi nerden buldun kız :)Esarp hic sevmiyorum ben ya. Rüzgar hemen ucuruyo. Zaten bagalamasini da bilmiyorum. Sal vazgecilmezim. Ben ama penye sal kullanirim he o bildigin sallardan degil.![]()
Hepsi bi anda silinir inşallahofff bu fotoların yüklenmesi ne kadar da uzun sürüyor yaaaaa
Burda satiliyo ki. Daha dagrusu boyuna baglamak icin var magazalarda. Ben onlari kesip kafaya takiyorumCidden o bildiğim gibilerden değilmiş.. penyeyi nerden buldun kız :)