- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.981
Amiin, inşallah :) TMden hazırlanıyorum, sosyoloji istiyorum, sen ne mezunusun?İnşallah kazanırsın canım, hangi daldan hazırlanıyorsun ne istiyorsun bolum olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin, inşallah :) TMden hazırlanıyorum, sosyoloji istiyorum, sen ne mezunusun?İnşallah kazanırsın canım, hangi daldan hazırlanıyorsun ne istiyorsun bolum olarak?
hoşgeldinIyiyiiim, beni bilgece az çok bilir ama tanıtayım yine kendimi.
22 yaşında işsiz guçsuz bir muhendisim, hem iş aramakla hem de yüksek lisans dalavereleriyle geçiriyorum günlerimi.
Sınav mülakat derken çok katılamadım sohbetinize, şimdi bitirdim hepsini Allaha şükür ve geldim![]()
Ben inşaat mühendisiyim canım, ama keşke TM den girip hukuk falan okusaydım diyorumAmiin, inşallah :) TMden hazırlanıyorum, sosyoloji istiyorum, sen ne mezunusun?
Yaa.. güzel bölüm..Ama zorlukları varmış yani bi tanıdıktan biliyorum..Ben inşaat mühendisiyim canım, ama keşke TM den girip hukuk falan okusaydım diyorumçok ağır geliyor bu meslek daha şimdiden
BeklemedeyizzzGençleeer az kaldı niahahahahahah![]()
Yabancı dil sınavını geçemedim ama önemli olan mülakattı. Onu geçersem yabancı dil için bir sene hakkım oluyordu.hoşgeldin
nasıl geçti peki sınav mülakat vs
Uzun yıllar görmediği akrabasını paravanın arkasından bekler gibi oldu milim milim açılıyo.. Hadi gayriGençleeer az kaldı niahahahahahah![]()
Ahahah aynen...
Kapalı olmak zor zanaat
hele birde giyeceğin şeye örtü uydurma konusu.. hey gidim heey![]()
İyiyim Allaha şukur, öyle buyuk bir derdim tasam yok bilgecenin kurabiyelerini bekliyorum![]()
Evet canım herşey kendini geliştirmekte bitiyor. Ben mesela iş bulamadım deneyimsizim diye.Yaa.. güzel bölüm..Ama zorlukları varmış yani bi tanıdıktan biliyorum..
Ben hukuk hiç düşünmedim, hiçte istemedim.. Sosyolojide önü açık değil ama Psikoloji/sosyoloji tam bana göre.. Ve tabi birazda kendimi geliştirmemle de alakalı tabi![]()
Doğru haklısın.. Ayrıca o deneyim olayınada hiç anlam veremiyorum.. E sen deneyimli adam arıyosun ama diğerlerinide çalıştırmayarak deneyim kazanmalarına müdahale ediyosun.. orası deneyimli istesin, burası istesin.. e bu adamalar oturdukları yerden mi deneyim kazanacaklar..Evet canım herşey kendini geliştirmekte bitiyor. Ben mesela iş bulamadım deneyimsizim diye.
Hukuk ds çok hoşuma gidiyor, kendi mesleğimde de var hukuksal alanlar onlara yonelmek istiyorum. Ama hukuk okusam da mutlu olurdum gibime geliyor. Ülkede mühendise verilen değer sıfır, deneyimsiz alıp yetiştirmeyi duşunen yok. Bir de ilanlarda 3-5-7 yıl deneyim istiyor. Açıkçası mağduruzama isteyerek okudum, elbet bir yerden başlayacağım
Gençleeer az kaldı niahahahahahah![]()
İşte ilk 3 yıl falan standartların altında çalışıp deneyim sahibi olacağız. Arkadaşlarım var ayda bir izin alıyorlar, akşamları mesaiye kalıp mesai ücreti talep edemiyorlar, pazar günleri dolu falan yani çok kotu durumları. Ben ise ofise başvuracağım bakalım, maaşı az ama tatili falan belli kafa rahatDoğru haklısın.. Ayrıca o deneyim olayınada hiç anlam veremiyorum.. E sen deneyimli adam arıyosun ama diğerlerinide çalıştırmayarak deneyim kazanmalarına müdahale ediyosun.. orası deneyimli istesin, burası istesin.. e bu adamalar oturdukları yerden mi deneyim kazanacaklar..
İsteyerek okumuş olmanda çok güzel bi şey :)
Hayırlısı bakalım.. İnşallah gönlüne göre olur :)İşte ilk 3 yıl falan standartların altında çalışıp deneyim sahibi olacağız. Arkadaşlarım var ayda bir izin alıyorlar, akşamları mesaiye kalıp mesai ücreti talep edemiyorlar, pazar günleri dolu falan yani çok kotu durumları. Ben ise ofise başvuracağım bakalım, maaşı az ama tatili falan belli kafa rahat![]()
Hadii yahuu bekletme bizi daha fazla.Harbinin kinden güzel mi kurabiyenfazla beklenti yarattın
![]()
Olmaz öyle verdin bize kaç gündür gazıYa tadı güzel ama o kadar da güzel değil yani. Normal bi kurabiye işte ehehehe
Tabi ki benimki daha güzelHadii yahuu bekletme bizi daha fazla.Harbinin kinden güzel mi kurabiyenfazla beklenti yarattın
![]()
İnşallah canım, herşey hepimiz için hayırlı olur :)Hayırlısı bakalım.. İnşallah gönlüne göre olur :)
Hahahaha bilgece kendi kurabiyesini beğenmemiş gibi duruyorrrrYa tadı güzel ama o kadar da güzel değil yani. Normal bi kurabiye işte ehehehe
Tabi ki benimki daha güzel![]()
HahahaSıradaki şiiri KK sınıfından Marcello adlı arkadaşımız okuyacak:
Bilgecenin kurabiyeleri
Lezzetinden şüphemiz yok çünkü o bilgecenin kurabiyesi
Çok bekletti bizi, ama sanki değecek gibi çünkü o bilgecenin kurabiyesi
Atara atar, gidere gider, bu kurabiyeler herkese yeter
Bilgece abla oylamaya gider.. Bakalım ayın şefi seçilecek mi?