Bilgece ile Sohbete ;)))

Iyiyiiim, beni bilgece az çok bilir ama tanıtayım yine kendimi.
22 yaşında işsiz guçsuz bir muhendisim, hem iş aramakla hem de yüksek lisans dalavereleriyle geçiriyorum günlerimi.
Sınav mülakat derken çok katılamadım sohbetinize, şimdi bitirdim hepsini Allaha şükür ve geldim :D
hoşgeldin :D
nasıl geçti peki sınav mülakat vs

Ben inşaat mühendisiyim canım, ama keşke TM den girip hukuk falan okusaydım diyorum :D çok ağır geliyor bu meslek daha şimdiden
Yaa.. güzel bölüm..Ama zorlukları varmış yani bi tanıdıktan biliyorum..
Ben hukuk hiç düşünmedim, hiçte istemedim.. Sosyolojide önü açık değil ama Psikoloji/sosyoloji tam bana göre.. Ve tabi birazda kendimi geliştirmemle de alakalı tabi :D

Gençleeer az kaldı niahahahahahah :KK53::KK53::KK53::KK53:
Beklemedeyizzz :D

hoşgeldin :D
nasıl geçti peki sınav mülakat vs
Yabancı dil sınavını geçemedim ama önemli olan mülakattı. Onu geçersem yabancı dil için bir sene hakkım oluyordu.
Mülakatta da egosu tavan hocalar tüm mülakata giren arkadaşları haşladılar. İçlerinde ağlayan, odayı terk eden de oldu ama benimki aşırı kotu geçmedi.
Beklemedeyim ama değer mi diyorum bu adamlarla 3 senemi nasıl geçiririm bir işe yarar mı falan yani kazansam da yapmamayı duşunebilirim :D

Yaa.. güzel bölüm..Ama zorlukları varmış yani bi tanıdıktan biliyorum..
Ben hukuk hiç düşünmedim, hiçte istemedim.. Sosyolojide önü açık değil ama Psikoloji/sosyoloji tam bana göre.. Ve tabi birazda kendimi geliştirmemle de alakalı tabi :D
Evet canım herşey kendini geliştirmekte bitiyor. Ben mesela iş bulamadım deneyimsizim diye.
Hukuk ds çok hoşuma gidiyor, kendi mesleğimde de var hukuksal alanlar onlara yonelmek istiyorum. Ama hukuk okusam da mutlu olurdum gibime geliyor. Ülkede mühendise verilen değer sıfır, deneyimsiz alıp yetiştirmeyi duşunen yok. Bir de ilanlarda 3-5-7 yıl deneyim istiyor. Açıkçası mağduruz :D ama isteyerek okudum, elbet bir yerden başlayacağım

Evet canım herşey kendini geliştirmekte bitiyor. Ben mesela iş bulamadım deneyimsizim diye.
Hukuk ds çok hoşuma gidiyor, kendi mesleğimde de var hukuksal alanlar onlara yonelmek istiyorum. Ama hukuk okusam da mutlu olurdum gibime geliyor. Ülkede mühendise verilen değer sıfır, deneyimsiz alıp yetiştirmeyi duşunen yok. Bir de ilanlarda 3-5-7 yıl deneyim istiyor. Açıkçası mağduruz :D ama isteyerek okudum, elbet bir yerden başlayacağım
Doğru haklısın.. Ayrıca o deneyim olayınada hiç anlam veremiyorum.. E sen deneyimli adam arıyosun ama diğerlerinide çalıştırmayarak deneyim kazanmalarına müdahale ediyosun.. orası deneyimli istesin, burası istesin.. e bu adamalar oturdukları yerden mi deneyim kazanacaklar..
İsteyerek okumuş olmanda çok güzel bi şey :)

Doğru haklısın.. Ayrıca o deneyim olayınada hiç anlam veremiyorum.. E sen deneyimli adam arıyosun ama diğerlerinide çalıştırmayarak deneyim kazanmalarına müdahale ediyosun.. orası deneyimli istesin, burası istesin.. e bu adamalar oturdukları yerden mi deneyim kazanacaklar..
İsteyerek okumuş olmanda çok güzel bi şey :)
İşte ilk 3 yıl falan standartların altında çalışıp deneyim sahibi olacağız. Arkadaşlarım var ayda bir izin alıyorlar, akşamları mesaiye kalıp mesai ücreti talep edemiyorlar, pazar günleri dolu falan yani çok kotu durumları. Ben ise ofise başvuracağım bakalım, maaşı az ama tatili falan belli kafa rahat :D

İşte ilk 3 yıl falan standartların altında çalışıp deneyim sahibi olacağız. Arkadaşlarım var ayda bir izin alıyorlar, akşamları mesaiye kalıp mesai ücreti talep edemiyorlar, pazar günleri dolu falan yani çok kotu durumları. Ben ise ofise başvuracağım bakalım, maaşı az ama tatili falan belli kafa rahat :D
Hayırlısı bakalım.. İnşallah gönlüne göre olur :)

Sıradaki şiiri KK sınıfından Marcello adlı arkadaşımız okuyacak:
Bilgecenin kurabiyeleri
Lezzetinden şüphemiz yok çünkü o bilgecenin kurabiyesi
Çok bekletti bizi, ama sanki değecek gibi çünkü o bilgecenin kurabiyesi
Atara atar, gidere gider, bu kurabiyeler herkese yeter
Bilgece abla oylamaya gider.. Bakalım ayın şefi seçilecek mi?

Sıradaki şiiri KK sınıfından Marcello adlı arkadaşımız okuyacak:
Bilgecenin kurabiyeleri
Lezzetinden şüphemiz yok çünkü o bilgecenin kurabiyesi
Çok bekletti bizi, ama sanki değecek gibi çünkü o bilgecenin kurabiyesi
Atara atar, gidere gider, bu kurabiyeler herkese yeter
Bilgece abla oylamaya gider.. Bakalım ayın şefi seçilecek mi?
Hahaha:KK70: o nasıl şiir kız oyle:KK70: bana da yaazzz,banadaaaaaa:KK73:

Back
X